۸/بهمن/۸۹, ۲۱:۲۲
ميان مردمى كه فقط به خدا و حقيقت فكر مىكنند و هيچ انگيزهاى جز حق ندارند، اختلاف و جدائى معنا ندارد! تفرقه و دستهبندى موقعى پيش مىآيد كه "منيّت"هاى فردى و گروهى بروز كند و خط كشىهاى خودى و غيرخودى ميان بندگان خدا فاصله بيندازد.
روم ۳۱ و ۳۲ - ....وَلَا تَكُونُوا مِنَ الْمُشْرِكِينَ . مِنَ الَّذِينَ فَرَّقُوا دِينَهُمْ وَكَانُوا شِيَعًا كُلُّ حِزْبٍ بِمَا لَدَيْهِمْ فَرِحُونَ
... از مشركين نباشيد؛ همان كسانى كه دين خويش را فرقه فرقه كردند و هركدام پيرو كسى (ياچيزى شدند) هر گروهى دلخوش است به آنچه خود دارد!
وقتي كه جواب انديشه سلاح كشيدن و تهديد به مرگ گردد . چاره اي بجز سكوت نيست تا زماني كه موعود رسالت خود را آغاز كند
ويا زماني كه كسي را نه به شرك بلكه به مسلماني طرد كنند :
و يا زماني كه تصور كنيم همه راه شيطان را ميروند بجز من و دور و بر من !!
ايا فضايي براي بحث ميماند ؟ اگر اينجا اسمش تالار گفتگوست پس همگي بايد گفتگو كنيم و تبادل انديشه .
شما نگران چي هستيد ؟ اگر از انديشه خود مطمئن هستيد هيچگاه به تهديد به مرگ و محاكمه و افترا متوسل نميشديد .
اِنّ شَرَّ الدَّوابّ عند اللّه الصمّ البکم الذین لا یعقلون (انفال 21) بدترین جنبنده ها نزد خدا، کر و گنگى هستند که نمى اندیشند» روشن است که منظور قرآن از «کر و لال» کر و لال عضوى نیست، بلکه آن دسته اى از مردم هستند که از اندیشیدن و گفتن حقایق عاجزند، و مقصود از «لایعقلون» کسانى هستند که از نیروى اندیشه و خرد خویش براى دریافتن حقایق هستی سود نمى جویند
خداوند در آیات 17 و 18 سوره ی زمر می فرماید:
فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ . پس بشارت ده به آن بندگان من كه به سخن گوش فرامىدهند و بهترين آن را پيروى مىكنند اينانند كه خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندان.
اما وقتى كتاب ايات الهي فقط در طاقچه خانه و سفره عقد قرار گرفت و كاربردش از زير آن رد شدن مسافر يا قرائت در مجالس ختم و ترحيم شد آنوقت آدمها فقط تكه هايي از اين كتاب رحمت و هدايت را بياد خواهند آورد كه برايشان بخاطر اهداف خاصي تكرار شده نه آنچه كه خود خوانده اند .
بهر حال اگر كسي تمايل به تحقيق ( نه پذيزش بي چون چراي هر چيزي ) داشت من فكر ميكنم در همه شرايط اين امكان موجود است .
احتمالا اين آخرين پست من خواهد بود چون با اين اوضاع جاي بحث نيست .
روم ۳۱ و ۳۲ - ....وَلَا تَكُونُوا مِنَ الْمُشْرِكِينَ . مِنَ الَّذِينَ فَرَّقُوا دِينَهُمْ وَكَانُوا شِيَعًا كُلُّ حِزْبٍ بِمَا لَدَيْهِمْ فَرِحُونَ
... از مشركين نباشيد؛ همان كسانى كه دين خويش را فرقه فرقه كردند و هركدام پيرو كسى (ياچيزى شدند) هر گروهى دلخوش است به آنچه خود دارد!
وقتي كه جواب انديشه سلاح كشيدن و تهديد به مرگ گردد . چاره اي بجز سكوت نيست تا زماني كه موعود رسالت خود را آغاز كند
(۸/بهمن/۸۹ ۲۰:۳۷)velayat نوشته است: [ -> ]vsctem شما ايادي صهيونيست ها و امريكا ميباشي و بزودي با فرمان ولي امر و آقاي مسلمين جهان پوزه شما بخاك ماليده ميشود و همگي شما را به جهنم واصل خواهيم كرد
ويا زماني كه كسي را نه به شرك بلكه به مسلماني طرد كنند :
(۸/بهمن/۸۹ ۱۱:۴۰)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]جناب vcsteam
من بعضی از حرفهای شما رو قبول ندارم.شما موضوع توسل به 14 معصوم رو انکار میکنید.
درحالیکه اینطور حرف زدن شما راجب امامان و موضوع توسل شبیه سنی ها ست .
و يا زماني كه تصور كنيم همه راه شيطان را ميروند بجز من و دور و بر من !!
(۷/بهمن/۸۹ ۲۱:۱۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]بعضی وقتا شیطان حسابی رو کول آدم سوار میشه و چهار نعل میتازه
نتیجه عرفان حقیقی باید رشد بندگی خدا و انجام واجبات و ترک محرمات و رشد عمل خیر و رشد خضوع و خشیت نسبت به خدا و رشد محبت به محبوبین خدا و رشد بغض و دشمنی با دشمنان خدا باشه
الباقی، کشف کرامات و حالات حض معنوی ملاک ایمان نیست
ايا فضايي براي بحث ميماند ؟ اگر اينجا اسمش تالار گفتگوست پس همگي بايد گفتگو كنيم و تبادل انديشه .
شما نگران چي هستيد ؟ اگر از انديشه خود مطمئن هستيد هيچگاه به تهديد به مرگ و محاكمه و افترا متوسل نميشديد .
اِنّ شَرَّ الدَّوابّ عند اللّه الصمّ البکم الذین لا یعقلون (انفال 21) بدترین جنبنده ها نزد خدا، کر و گنگى هستند که نمى اندیشند» روشن است که منظور قرآن از «کر و لال» کر و لال عضوى نیست، بلکه آن دسته اى از مردم هستند که از اندیشیدن و گفتن حقایق عاجزند، و مقصود از «لایعقلون» کسانى هستند که از نیروى اندیشه و خرد خویش براى دریافتن حقایق هستی سود نمى جویند
خداوند در آیات 17 و 18 سوره ی زمر می فرماید:
فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ . پس بشارت ده به آن بندگان من كه به سخن گوش فرامىدهند و بهترين آن را پيروى مىكنند اينانند كه خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندان.
اما وقتى كتاب ايات الهي فقط در طاقچه خانه و سفره عقد قرار گرفت و كاربردش از زير آن رد شدن مسافر يا قرائت در مجالس ختم و ترحيم شد آنوقت آدمها فقط تكه هايي از اين كتاب رحمت و هدايت را بياد خواهند آورد كه برايشان بخاطر اهداف خاصي تكرار شده نه آنچه كه خود خوانده اند .
بهر حال اگر كسي تمايل به تحقيق ( نه پذيزش بي چون چراي هر چيزي ) داشت من فكر ميكنم در همه شرايط اين امكان موجود است .
احتمالا اين آخرين پست من خواهد بود چون با اين اوضاع جاي بحث نيست .
بگذریم! دادن خیرات جهت اموات به آنها کمک می کند. نماز وحشت را اساسا برای شخص فوت کرده می خوانند تا به او کمک شود. در مقابل هم، شهیدان زنده اند! (وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ 169 ال عمران). آنقدر شهید و ولی خدا که در زیر خاکند منشا اثر شده اند که دهانتان باز می ماند! وقتی در حرم حضرت آیت الله خمینی که خاک پای امام معصوم هم نیستند، حاجاتی از اهلش روا می شود، امام معصوم که جای خود دارد. منتها بزرگی می گفت اصلا برای خواسته های اینطوری دم در ائمه نرویم. شان آنها خیلی بالاترست. حال شما که جایگاه امام را نمی شناسید چطور نقدشان می کنید؟!
)