تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عرفان کیهانی (حلقه)- گرگانی در پوست میش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آقای ولایت، آتش شما بسیار داغ و حرفهای شما بسیار تند و تلخ هست. لطفا عکس آواتار خودتون رو تغییر بدین و اسم کاربری خودتون رو هم عوض کنین چون کاملا دارین کلمه ولایت و چهره آقای خامنه ای رو تخریب می کنین. حرفهای قبلی شما و نوشته این پست اخیر شما کاملا بر خلاف مواضع همون کسی هست که دارین ازش مثلا دفاع می کنین.
اینجا همه می دونن بهترین راه تخریب یک نفر، بد دفاع کردن از اوست. پس در رفتار و گفتار خودتون اصلاح بفرمایین.
کجا گفتن خوندن مطالب شرک آمیز مثل خود شرک هست؟ طبق کدام آیه و حدیث؟ با کدوم تفسیر؟ مگر نه اینکه امثال شهید بهشتی با رهبر حزب توده مناظره زنده تلویزیونی انجام می داد؟
ضمن اینکه برادران اهل تسنن نیستن که با عزاداری ما مخالفن بلکه وهابیت (شیطان پرستی) هست که با اینکار مخالف هست.
در هر صورت برای خودتون بهتره نگرش خودتون رو اصلاح کنین.
بدون شرح! در خانه اگر کس هست یک حرف بس است

[تصویر: attachment.php?attachmentid=2666&amp...1276159501]

متن کامل مناظره ی طاهری با حجت الاسلام عابدینی (استاد حوزه و دانشگاه) دانلود متن pdf:

http://tinyurl.com/2ea8ccw

اگر باز هم حوصله دارید و علاقه مندید:
http://www.askdin.com/showpost.php?p=286...tcount=114
یا حق
لینک اول رو جناب زراتی لطفاً تصحیح بفرماید
بعنوان یک یوزر نمیخواستم ثبت نام کنم ولی چون دیدم نمی توانم ارسال پست کنم یکی از یوزر های شما شدم .
بعنوان یک شخص که از بیرون دارم بحث های شما را میخوانم و وابستگی به هیچیک از شما ندارم به یک مطلب و نظر بسنده کنم .
آنچه مشخص است توهین - افترا - تجسس - هتک حرمت و دروغ بافی همگی خوب هست وقتی که طرف در مقابل ما ایستاده و یا زمانی که مثلا آبروی ما و محدوده ما در خطر است .
ولی همین ها در موارد دیگر خیلی بد و زشت است .
حتما شیعه بودن شما باعث میشود که آقایی با عنوان کاربر فعال اصول عقاید شیعه اینطور بی محابا به حریم خصوصی افراد تجاوز کند .
خیلی با مزه است که شخصی که عکس خانوادگی دیگران را بی محابا و بدون هیچ ذره احساس گناهی در سایت میگذارد و هیچکس نه تنها به ایشان تذکری داده نمیشود بلکه تشکر هم میشود آنهم از طرف گردانندگان سایت ! ولی وقتی کسی نظرش را با احترام و با آرامش میگوید همه سرش میریزند و انگاری که با جانی و قاتل طرفند . مسئله دیگر این بود که همه کسانی که با ایشان به مخالف بر خواسته اند همگی در اداره این سایت دخیل هستند . یاد مثلی افتادم که : خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی !
من فکر کنم سایت شما بنوعی در مخالف با ایشان ذینفع است و احتمالا شما به ارگان های حکومتی وابستگی هایی دارید . احتمالا هم حرفهای من سانسور خواهد شد .
اقایان محترم ! من شما و همه در آلبوم عکس خود صد ها مثل همین عکس داریم . آیا وارد شدن به حریم خصوصی دیگران هم مثل دیگر عقاید شما در اسلام مجاز است ؟ آقای کاربر فعال اصول عقاید شیعه :
در خانه اگر کس هست یک حرف بس است
بله یک حرف بس است ولی این حرف باعث محکومیت شما و عقاید شماست نه باعث بر حق بودن شما .
اگر بر فرض عکس های خانوادگی یکی تو اینترنت بخاطر همین اعتقاداتی که شما هم دارید و برای کوبیدن طرف از هیچ کاری فرو گذار نمی کنید پخش شود آیا من و شما هم باید از این حربه برای کوبیدن طرف مقابل بهره ببریم ؟
آقای مسافر و آقای علی 110 که اینگونه دارید همه را متهم میکنید . چگونه به خودتان اجازه میدهید عکس خانوادگی شخصی را معیار برای متهم کردن او بدانید ؟
ایا شما خودتان با خواهرتان . مادرتان . عروستان و خواهر یا برادر زاده یتان عکس ندارید ؟ لطفا یکی از همان عکس های خودتان را برایم ایمیل کنید تا من هم این عکس را در اینترنت پخش کنم تا ببینیم اسلامی که شما از ان دم میزنید چیست و کجاست ؟
من از اینکار شما بسیار بسیار ناراحت شدم . در جایی که آقای کاربر فعال اصول عقاید شیعه ! اینطور است و مدیرکل مهدویت آن اینطور . ناظر معرفی کتابش و ... جای برای شکایت بسیار است . بسیار
من در مورد تأیید اون عکس تشکر نکردم تشکر من به خاطر لینک هایی بود که در اون نقد نظریه ی کیهانی توش هست
اولاً شما با دیدن یک پست چه طور حکم کلی دادید؟
ثانیاً این همه پست اینجا هست که در اون سخنان خدا و پیغمبر و اهل بیت هست شما به این بهانه اگه بخواید نفی کنید کل رو که باید حکومت امیر المومنین رو هم نفی کنید چون در همونجا هم کارگزارانی رو که خود حضرت امیر انتخاب میکردند هم بعضاً خائن به جان و مال مسلمین از آب در میومدند
ثالثاً ما کی بی دلیل و بدون استناد سخن گفتیم و به قول شما همه رو متهم کردیم ؟ آیا همین گفته شما در مورد ما منصفانه هست؟
خداوند از سر تقصیرات همه ما به خصوص من حقیر بگذرد
شخصاً سعی میکنم بیشتر مراقبت گفتار و رفتارم باشم و معتقدم انتقاد شما به حقیر در کل تا حدی وارد است و من سعی میکنم جبران کنم البته بر سر مواضعم در مورد عرفان کیهانی که با استدلال و نه قیل و قال بیان کردم هستم و این ربطی به نظرم در مورد مطالب مربوط به عرفان کیهانی نداره!
خطاب به جناب maryam1

علی رغم اجتناب بنده نسبت به پاسخ به اظهارات شتاب زده جهت تنویر اذهان عرض می کنم:

تصویر مورد نظر هیچ یک از اعضای خانواده آقای طاهری را به صورت واضح نشان نمی دهد، پس تجاوزی به حریم ایشان صورت نگرفته.

تصویر مورد نظر تصویری که در محیط خانواده گرفته شده باشد نیست این امر از وضعیت لباس افراد و همچنین کف دستی که بر دست فرد کنار طاهری است مشخص است، پس تجاوزی به حریم شخصی فرد صورت نگرفته.

بنده نخواستم تصاویری که به صورت واضح از ایشان و زنان شرکت کننده در جلسات ایشان در شبکه ها موجود است استفاده کنم. یک جستجوی ساده تصاویر بیشتری را به شما نشان خواهد داد.

راجع به باقی نظراتتون پاسخ و قضاوت را به خوانندگان گرامی وا می گذارم.
از شتابزدگی بپرهیزیم

وبلاگی در مورد بررسی انحرافات و اشکالات فرقه حلقه همراه با مدارکی مستدل و موثق.
جناب maryam1 به احترام شما که نظر دادید، من هم برخلاف تصمیمم که می خواستم دیگر در این تاپیک، پست جدید ندهم تا دوستان راحت تر کار کنند، یک پست اضافه می کنم.
خواهرم، من از شما معذرت می خواهم بابت روالی که اتخاذ شد.
(البته کسی که راجع به حجاب افاضات عالمانه می کند، نباید خود عامل به آن باشد؟!
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند***چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس *** توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند)
اگر پست های بنده را مشاهده فرموده باشید، متوجه دید اینجانب شده اید: به عقیده بنده بحث منطقی و روشن تنها روش اصیل جهت ایجاد یک گفتمان پایدار است و تا زمانیکه ما نتوانیم در حوزه های مختلف زندگی شخصی مان از جمله تبادل نظر و گفتگو، خود را به سطح معقول برسانیم، به ساحت انسانیت راه نیافته ایم. که مخاطب وحی الهی انسان معقولی است که از ایمان احساسی و خوشم آمدن ها و بدم آمدن ها عبور کرده باشد.
در ضمن، روال انتخاب شدن ناظران و کاربران فعال، توسط مدیران سایت، به این گونه بود که افرادی که سابقه بیشتری در تالار داشتند، با توجه به کم و کیف ارسال هایشان مورد ارزیابی اولیه قرار گرفتند و از سوی مدیر تالار، سمت گرفتند. من همیشه گفته ام قبل از اینکه مدیری در تالار باشم یک انسان صاحب اندیشه ای آزاد و مستقل هستم که در محضر دوستان به یادگیری مشغولم و آنچه را که گهگاه در تالار در قالب پست ارائه می کنم، به منظور اصلاح و تکمیل خویشتن خویش می باشد. والسلام علی عباد الله الصالحین
قابل توجه مدیران گرامی که به من می گن اسپم نگذار.
لطفا یک نگاهی به تعداد صفحه این تاپیک بیاندازید و پست هایی که دادید خدا وکیلی کدومش حرف علمی یا درباره ی موضوع بود؟ 6 صفحه دارید به هم می پرید آقا اصلا همتون بهشتی خوبه؟
چرا کسی یه نظری می ده زودی همه می خواین جوابشو بدید؟ چرا فکر می کنید همیشه حق با شماست؟ من با بعضی از حرف های maryam1 موافقم و با بعضی دیگه مخالف ولی نمیام نظرمو بهش تحمیل کنم که تو اشتباه می گی ومن درست. این همه به ما تذکر می دید که پست های بیهوده و خارج از بحث ندیم ولی خودتون رعایت نمی کنید .

به نام بي نام او
دوست و همراه صديق و شفيق vscteam عزيز
با سلام و خدا قوت
پس از خواندن اكثر جوابهاي انديشمندانه شما و آشنايي با آیینه ی افکار نابتان كه برخاسته از آموزه هاي الهي عرفان كيهاني است، سرشار از شور و شعف گرديدم. برايتان و تمامي رهروان صديق مسير كمال طلب خير كثير اعلام و معرفتي هميشگي را خواستارم.
و اما خطاب به ساير دوستان در اين قسمت:
نظرات دوست عزيزم نشانگر عشقی عمیق است؛ عشقی توام با درد؛ دردی همراه با حزن؛ حزنی که بودنش مایه ی لذت است و غیابش به معنای فراق. شاید سخن عشق زیبا باشد، اما....... شاید زیباتر از نوای عشق؛ نوای داعیان عشق باشد، دلسوختگانی که خود مظهر عشقند؛ چرا که:

قصه ها از عشق آتشناک می گویند خلق
اما ..................
شمع از آتش به جانی ، مجلس آرا می شود.

با آرزوي توفيق الهي و آشنايي تمامي بشريت با عرفان الهي كيهاني بدور از باورها و تعصبات و فی*ل*ترهاي بيشمار غلط ذهني.

دوستان ببخشید سوال داشتم :
اگر مشکل بزرگی برای کسی پیش امد مثلا شخصی بیماری سختی داشت نذر میکنیم که اگر سالم از اتاق عمل بیرون امد گوسفندی را قربانی کنیم.
یا موردی پیش امده که اضطراری است کاری هم از دست ما بر نمیاید بر ائمه توسل میکنیم و از خدا میخواهیم که به حق ابروی حضرت زهرا(سلام الله علیها) مشکل بر طرف شود. ایا اشکالی دارد ایا مکروه است ایا پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه(علیه السلام) از این کار نهی کرده اند یا مراجع و علما حکمی بر باطل بودن اینچنین مواردی صادر کرده اند؟؟؟
یکی از اعضای بلندپایه عرفان کیهانی میگفت که :در قدیم مردم ساخته های دست خود را میپرستیدند یا خورشید و ستارگان را چون روشنایی بخش بوده یا راهنمای انها بودند رهبران مذهبی از جهل مردم سو استفاده کرده و برای خود منفعت کسب میکردند که با دادن پول یا قسمتی از اموال مثل دادن قربانی به انها بلا از انها برطرف شده یا مشکلشان حل خواهد شد یا جشنی عمومی است و برای تبرک قربانی بدهید . اینکار ها از جهل بوده خدا را انگونه که هست باید شناخت حال که شما برای یک کاری قربانی میکنید و به هیات میدهید یا از این دست موارد دقیقاً مثل همان کار است(هرچند که بسیاری از هیات داران متاسفانه همان عمل کاهنان باستانی را راحت تر از انها انجام میدهند که این عمل خود باعث شبهه ای بزرگ میشود که عده ای به راحتی سو استفاده کنند و به مذهب دیدی ناخوشایند داشته باشند و این حرف ها را باور کنند). گوسفند را میکشی که چه ؟ چون مشکلت حل شده ،اینکار صحیح نیست که یک حیوان را به خاطر خودخواهی خود بکشی این عمل باعث خشم طبیعت میشود و اثرات منفی دارد.یک نفر در میان قبایل جنگلی افریقا بدنیا می اید که حتی خدا را نمی شناسد چه برسد به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا امام حسین(علیه السلام)، ایا خدا او را رها میکند؟مشکلش را بر طرف نمیکند؟ چون امام حسین(علیه السلام) را نمیشناخته محکوم به نابودی است و چون تو میشناسی باید همیشه یکه تاز میدان باشی؟ این نمیشود این طور درست نیست که امام حسین(علیه السلام) را علم کنی و هر چیزی را از او بخواهی اصلاً یعنی چه که واسطه قراربدهیم مگر نامسلمان ها که به خدا اعتقاد دارند امام حسین(علیه السلام) ما را میشناسند که واسطه قرارش دهند، خوب انها چه گناهی کرده اند.مگر خودت نمیتوانی با خدا صحبت کنی که واسطه قرار میدهی فکر میکنی خدا اهل پارتی بازی است.
دوستان نظر شما چیست؟؟؟ خواهشاً بدون تعصب و دوستانه بحث کنیم.اگر موارد مطرح شده تکرار است دوستان به بزرگی خود ببخشند و پاسخ فرمایند متشکر شان خواهم شد.
اما این را میدانم که وقتی مولود سرتاسر خیر و برکت خانه ای که در آن بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وحی نازل میشد به دنیا امد خداوند اورا در کتابش کوثر خطاب کرد و به پیامبر فرمود که به شکرانه این نعمت قربانی کن. ایا این مطلب درست است یا نه یا شاید من بد فهمیدم.
میدانم که میدانید اما باز میگم خداوند همواره حجتی بر روی زمین دارد که اگر نباشد زمین اهل خود را فرو میبرد پس به واسطه ی او این جهان پایدار مانده غیر از این است؟ مگر از خدا نمیخواهیم که به واسطه حجتش دعای مارا قبول کند ،امورمان را اصلاح کند،گناهانمان را ببخشد و برکتش را برما نازل کند؟ مگر نه اینکه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در حق بندگان خدا وشیعیان دعا میکرد و میکند و خواهد کرد و اشک میریخت و میریزد و خواهد ریخت که خدایا این ها را ببخش که اگر دعای او نبود از اسمان سنگ بر ما میبارید.
مطمئن باشید اگر در کاری موفق شدید اگر دعایتان مستجاب شد اگر باران می اید اگر بلا نازل نمیشود به خاطر اوست. پس خدا خاطر این یک نفر را میخواهد و اگر نباشد خیری نیست یعنی او یک واسطه فیض است .
من اینگونه برداشت میکنم اگر دوستان لازم میبینند نکته ای را عرض کنند که جایی را اشتباه میکنم و قصد خیر و اصلاح دارند منتظر پاسخشان هستم که اگر توسل اشتباه است بفرمایند.
در مورد عرفان کیهانی حرف زیاد است اگر خدا بخواهد با هم بحث میکنیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع