تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۷)heifa نوشته است: [ -> ]جامعه شناسی +آسیب شناسی جامعه اسلامی= اسلام شناسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر حرفا میزنید!!!! لطفاً منطقی تر جواب بدید...

فکر نکنم بی ربط باشه
مثل علل طولی هستش. همه اینا زنجیر وار به هم وصل هستن
یک غربی بی دین هم میتونه جامعه شناسی اسلامی کنه چون به علم جامعه شناسی بر میگره نه اسلام شناسی!
ولی هیچوقت نمیتونه آسیب شناسی بکنه چون نیاز به زندگی در چنین جوامعی هست.
یه مثال میزنم از دکتر شریعتی:
ترجیح میدهم که در کفشهایم به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم!
حالا در این جمله دکتر مشکلات جامعه رو در یک جمله بیان میکنه.دزدی حتی در مقدس ترین مکان ها.
و بیان چنین مشکلاتی نیازمند تخصص در تمام علومی که ذکر شد هست.
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۷)heifa نوشته است: [ -> ]جامعه شناسی +آسیب شناسی جامعه اسلامی= اسلام شناسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر حرفا میزنید!!!! لطفاً منطقی تر جواب بدید...
ببینید خواهر من بذارید من اینطوری بیان کنم شما یه جامعه ی اسلامی رو در نظر بگیرید که هر کس تویه شاخه های مختلفش داره فعالیت می کنه یکی تویه بخش دانشگاهیش داره درس اقتصاد و سیاست می ده یکی داره تویه بخش شهر سازی کار می کنه یکی نماینده است و به این شکل ادامه داره تا به انسان های مصرف کننده می رسه که این مصرف کننده ها یا بازنشسته هستند یا اینکه به سن تولید نرسیدن !
حالا برای ساخت یه کشور اسلامی باید تک تک قوانین و تئوری های اسلامی رو تویه تک تک بخش ها دخیل کنیم یا به نوعی باید قران رو توشون تزریق کنیم ! برای این که یه جامعه ی اسلامی بسازیم باید یه جامعه شناسی کلی کنیم بعد آسیب های موجود رو شناسایی کنیم و برای آسیب هایی که تویه آینده رخ می دن برنامه داشته باشیم برای این که اینا همش اسلامی باشه باید همه به نوعی اسلام رو بشناسن یعنی برای این که یه جامعه ی اسلامی داشته باشیم یا باید یه عده متخصص دینی و تئوری بیان اسلام رو مطالعه کنن و تویه گروه های استراتیژیک تویه جامعه پیدا کنن یا اینکه همه یه شناختی ازش داشته باشن!
اینطوری حرف شما نقض می شه!
نمی دونم واضح توضیح دادم یا نه!
اگر نبود بگید شفاف ترش کنم!
شما با مرور به صحبتاتون میبینید یه جا صحبتی مینویسید بعد نقض میکنید!!!
شما این حرفایی که نوشتید رو برای غیر از دکتر قبول دارید؟؟!!!
اگر اینطور باشه دکتر سروش هم یک اسلام شناسن ولی چرا منکر حتی نزول وحی و کلام الله شدن نمیدانم ؟؟!!!
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۴۵)heifa نوشته است: [ -> ]شما با مرور به صحبتاتون میبینید یه جا صحبتی مینویسید بعد نقض میکنید!!!
اگر اینطور باشه دکتر سروش هم یک اسلام شناسن ولی چرا منکر حتی نزول وحی و کلام الله شدن نمیدانم ؟؟!!!

سروش؟ شریعتی؟
اصلا این دو نفر با هم قابل قیاس نیستن
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۴۵)heifa نوشته است: [ -> ]شما با مرور به صحبتاتون میبینید یه جا صحبتی مینویسید بعد نقض میکنید!!!
دکتر سروش از اول اینطوری نبودن یه خورده مخشون تاب برداشت شد مثل من !!Confused
این سروش جون چون اسلام شناس بود ولی جوامع دیگه رو خوب نشناخته بود و آسیب جامعه رو فقط به چشم اسلام می دید می خواست یه جور منکرش بشه!
شما ایشون رو با این یارو مقایسه نکنید!
علم همیشه سازنده نیست ایشون تخریب شدن از غرور و منفذ هایی که تویه ایمانشون بود!
من مصداق یه نفر که همه ی اینا رو داره رو می یارم دکتر حسن عباسی که مصداق مسلم تمام این موارده حالا مقایسه کنید !
دکتر سروش هم آسیب شناسی میکردند دیگه ! پس لابد اسلام شناس هستند!!!!!
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰)heifa نوشته است: [ -> ]دکتر سروش هم آسیب شناسی میکردند دیگه ! پس لابد اسلام شناس هستند!!!!!
آسیب شناسی با چه سنگ محکی؟
باید توجه داشت تویه همه ی جوامع آسیب شناسی داریم ولی سنگ محکمون یکی نیست!
شما اینا رو با هم مقایسه نکنید خواهرم یه خورده باید با دید باز نگاه کرد!
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۲)جنازه! نوشته است: [ -> ]
(۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰)heifa نوشته است: [ -> ]دکتر سروش هم آسیب شناسی میکردند دیگه ! پس لابد اسلام شناس هستند!!!!!

آسیب شناسی با چه سنگ محکی؟
باید توجه داشت تویه همه ی جوامع آسیب شناسی داریم ولی سنگ محکمون یکی نیست!
شما اینا رو با هم مقایسه نکنید خواهرم یه خورده باید با دید باز نگاه کرد!

موافقم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع