(۱۷/آذر/۹۲ ۰:۴۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نیاز نمیبینم که دوباره حرفامو تکرار کنم
من امام حسین رو وقتی شناختم که شریعتی گفت تشنه ی لبیک بود
و زمانی برای امام حسین گریستم که خودم رو جای یکی از افراد اون واقعه گذاشتم
به قول استاد مطهری که گفتن من به کربلا، حادثه ی کربلا میگویم ! نه قیام! تمامی ابعاد آن بزرگتر از یک قیام بود!
لپ کلام اینکه نرود میخ آهنین در سنگ ...
حرفی منطقی و مستدلی نزدید که بخواد تکرار بشه
دل خوش به چهارتا جمله ی قشنگ و اسلام خود ساختگی نباشید
همون جمله ای گفتی ادامه اش را هم بیاور سانسور نکن برادر
دکتر شریعتی : حسین (علیه السلام) بیش از آب تشنه ی لبیک بود افسوس که بیش از افکارش زخم هایش را نشان دادند
بر همین جمله نقد وارده البته نه قسمت اولش..شریعتی اصولا اولش رو خوب شروع میکنه
http://www.aparat.com/v/2Hfqw
طرفین!
شود آیا که با دلیل صحبت کنید نه با مثل و تکفیر و ...؟
سلام
واقعا متاسفم برای این جریان فکری که بعضی ها همه رو سیاهه سیاه می بینند یا سفیده سفیده!!!!
جالبه!
کسی نگفته ایشون اشتباه نکردن کسی نگفته صحبتاشون وحی منزله !
نمی دونم اینا که با این شدت ایشونو میکوبن چندتا کتاب ازش خوندن یا چندتا سخنرانی ازش گوش دادن؟؟؟
من خودم با گوش دادن بعضی سخنرانی ها و حرفاشون خیلی متحول شدم و نسبت به اسلام وانسانیت دید بهتری به دست آوردم
حالا کی گفته ایشون اسلام شناسه درجه یک هستند؟چرا بی دلیل لقب طلحه و زیبر و عمر و....به این بنده خدا می دید؟؟؟
بله آقای مطهری از نظر اسلام شناسی و این مسائل واردتر بودن من خودم به شخصه آقای مطهری رو خیلی قبول دارم
اما واقعا آقای شریعتی برام جایگاه بزرگی داره میدونید چرا؟؟؟چون اهل تفکر بود اهل سنت شکنی و خرافه شکنی بود اهل انتقاد بود به جریان هایی که شاید هیچ کس جرات انتقاد بهشون رو نداشتن!!!!
(۱۷/آذر/۹۲ ۱۲:۲۵)pardis_h نوشته است: [ -> ]سلام
واقعا متاسفم برای این جریان فکری که بعضی ها همه رو سیاهه سیاه می بینند یا سفیده سفیده!!!!
جالبه!
کسی نگفته ایشون اشتباه نکردن کسی نگفته صحبتاشون وحی منزله !
نمی دونم اینا که با این شدت ایشونو میکوبن چندتا کتاب ازش خوندن یا چندتا سخنرانی ازش گوش دادن؟؟؟
من خودم با گوش دادن بعضی سخنرانی ها و حرفاشون خیلی متحول شدم و نسبت به اسلام وانسانیت دید بهتری به دست آوردم
حالا کی گفته ایشون اسلام شناسه درجه یک هستند؟چرا بی دلیل لقب طلحه و زیبر و عمر و....به این بنده خدا می دید؟؟؟
بله آقای مطهری از نظر اسلام شناسی و این مسائل واردتر بودن من خودم به شخصه آقای مطهری رو خیلی قبول دارم
اما واقعا آقای شریعتی برام جایگاه بزرگی داره میدونید چرا؟؟؟چون اهل تفکر بود اهل سنت شکنی و خرافه شکنی بود اهل انتقاد بود به جریان هایی که شاید هیچ کس جرات انتقاد بهشون رو نداشتن!!!!
در این تاپیک گفتم چرا
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29666.html
شما هم یدفعه پردید وسط تمام پست ها رو مطالعه کنید
علامه طباطبایی در مورد آثار دکتر شریعتی + دستخط اينجانب نوشتههاي دکتر شريعتي را هرگز تصديق نکرده و چنين سخني به احدي نگفتهام و نوع مطالب ايشان اشتباه و طبق مدارک ديني اسلامي غيرقابلقبول ميباشد.
کتاب سروش دباغ درباره ی نقد شریعتی توصیه میشه
سخنرانی های استاد پنهیان
نظرات علمای زمان خود
آیت الله خمینی (رحمة الله علیه)-علامه طباطبایی
آیت الله خامنه ای--استاد شهید مطهری-آیت الله مصباح
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چی شد پست من پاک شد؟!!
انتقاد از شریعتی اینقدر واسه یکسری ها سنگینه؟!
امام حتی حاضر نشد به این فرد بگه مرحوم، چه برسه به شهید !!!!! اونوقت اینجا میگن شهید شریعتی یکی به پستش چپ هم نگا نمیکنه ، اما تا ما یک انتقاد میکنیم ازش پستمون رو هوا پاک میکنید! حد اقل ملزومات ادب اینه که یه اجازه ای چیزی بگیرید.
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۱)Islam نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چی شد پست من پاک شد؟!!
انتقاد از شریعتی اینقدر واسه یکسری ها سنگینه؟!
امام حتی حاضر نشد به این فرد بگه مرحوم، چه برسه به شهید !!!!! اونوقت اینجا میگن شهید شریعتی یکی به پستش چپ هم نگا نمیکنه ، اما تا ما یک انتقاد میکنیم ازش پستمون رو هوا پاک میکنید! حد اقل ملزومات ادب اینه که یه اجازه ای چیزی بگیرید.
لطفا این مطلبتون رو با دلیل،تایپیک کنید تا پاسخ داده بشه
ضمن اینکه تا اونجایی که من یادمه اکثر مطالب نوشتاری توی این تایپیک پاک میشه.
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]لطفا این مطلبتون رو با دلیل،تایپیک کنید تا پاسخ داده بشه
ضمن اینکه تا اونجایی که من یادمه اکثر مطالب نوشتاری توی این تایپیک پاک میشه.
با یک سرچ ساده تو نت به راحتی مدرک و سندش پیدا میشه. امام برای دکتر شریعتی از واژه ی فقدان استفاده کردن که خب فقدان معنایی عام دارد و به همه میشه نسبت داد اما مرحوم را به مسلمان و مومن میگویند.سندش هم تو اینترنت هست.(اگر خواستید و حال جست و جو نداشتید بعدا یادم بندازید تا توی یک تاپیک جدا سنداش رو بزارم)
پس چرا پست شما پاک نشد( پست 259) ؟!!یا پست قبلیش پاک نشد(258) ؟!!! یا نسبت به پست های دیگه سخت گیری نشد؟!! همین که یه پست انتقادی راجع به شریعتی دادیم یهو مدیر ها حساس شدن به اجرای قوانین؟!
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۹)Islam نوشته است: [ -> ]با یک سرچ ساده تو نت به راحتی مدرک و سندش پیدا میشه. امام برای دکتر شریعتی از واژه ی فقدان استفاده کردن که خب فقدان معنایی عام دارد و به همه میشه نسبت داد اما مرحوم را به مسلمان و مومن میگویند.سندش هم تو اینترنت هست.(اگر خواستید و حال جست و جو نداشتید بعدا یادم بندازید تا توی یک تاپیک جدا سنداش رو بزارم)
پس چرا پست شما پاک نشد؟!! یا نسبت به پست های دیگه سخت گیری نشد؟!! همین که یه پست انتقادی راجع به شریعتی دادیم یهو مدیر ها حساس شدن به اجرای قوانین؟!
من که اصلا پست شما رو ندیدم!
همونی که شکلک گذاشته بودید پاک شده؟!

پست های من که درباره عکس ها بود...
اما درباره ی دکتر،فکر میکنم صحبت های رهبری،مشخص کرد که ایشون چه شخصیتی بودند!
در ضمن این که امام برای ایشون از «فقدان» استفاده کردند نه از «مرحوم» که دلیل خنده داریه!

با کلمات بازی نکنید.
« هر کسی نقاط مثبت و منفی داره،من از شخص دفاع نمیکنم،اما برای برخی عقاید این انسان شدیدا احترام قائلم »
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۲)Tishtar نوشته است: [ -> ]من که اصلا پست شما رو ندیدم!
همونی که شکلک گذاشته بودید پاک شده؟!
اما درباره ی دکتر،فکر میکنم صحبت های رهبری،مشخص کرد که ایشون چه شخصیتی بودند!
در ضمن این که امام برای ایشون از «فقدان» استفاده کردند نه از «مرحوم» که دلیل خنده داریه!
با کلمات بازی نکنید.
« هر کسی نقاط مثبت و منفی داره،من از شخص دفاع نمیکنم،اما برای برخی عقاید این انسان شدیدا احترام قائلم »
عزیز این بازی با کلمات نیست. شما اگر راجع به معنی این کلمات تحقیق کنید متوجه اختلافاتشون میشید. مرحوم یعنی مورد رحمت واقع شده ، یعنی اینکه فرد مسلمان بوده و إن شاء الله مورد رحمت خدا قرار بگیره . اما فقدان یعنی نبود، یعنی از بین رفتن، بلا تشبیه به یک کافر هم میشه گفت فقدان اما مرحوم نمیشه گفت.
در ضمن وقتی شخصیتی شهید میشد امام طی بیانیه ای این فرد رو شهید میخوندن مثل شهید مطهری (رحمة الله علیه). اما وقتی دکتر شریعتی مرد چی شد؟ امام یک بار هم نگفتند شهید بلکه طی اصرار برخی به خصوص دانشجویان خارج از کشور فقط یک بیانیه دادن که نکته ی اون بیانیه هم همین فقدانه.
بنده بیانات رهبر رو چندین بار خوندم راجع به دکتر شریعتی . حضرت اقا می فرمایند که عده ای در حق این فرد افراط کرده اند و عده ای تفریط . الان شما دارید افراط میکنید که به این فرد میگید شهید.
سند ها خیلی بیشتر از این حرف هاست. إن شاء الله اگه خواهان بودید بعدا یادم بندازید تا تو یه تاپیک جداگانه سروقت راجع بهش صحبت کنیم.
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)Islam نوشته است: [ -> ]سند ها خیلی بیشتر از این حرف هاست. إن شاء الله اگه خواهان بودید بعدا یادم بندازید تا تو یه تاپیک جداگانه سروقت راجع بهش صحبت کنیم.
ان شاء الله... .
من باز هم میگم که نسبت به دکتر شریعتی،نگاه صفر و صدی ندارم.
اگه هم میگم شهید شریعتی (گاهی اوقات) به این دلیله که غرائن این چنین نشون میدن...به هر حال،من منتظر ادله ی شما هستم.