![]() |
|
می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: هسته پژوهشی تالار (/forum-61.html) +--- موضوع: می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ (/thread-30671.html) |
پاسخ به: می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ - علی 110 - ۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۰۸ سلام دوستان یکی از برادران از حقیر پرسید ' نوشته است:سلام علی جانگفتم شاید سوال دوستان هم باشد چواب را تقدیم می کنم نقل قول: سلام برادربه زودی لیست کتابها و معرفی های آنها ارائه می شود به لطف خدا در زمینه هایی که دوستان علاقه مند به مطالعه درباره ی آنها بوده اند پاسخ به: می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ - Tolou - ۲۳/دی/۹۲ ۲۲:۳۸ بسم الله الرحمن الرحیم ان شاالله "سبک زندگی اسلامی" پاسخ به: می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ - nasimesaba - ۲۴/دی/۹۲ ۱:۰۷ بسم الله الرحمن الرحیم ان شاالله منم سبک زندگی اسلامی رو خیلی دوس دارم اگه فرصتی دست باشه حتما هستم یا علی و التماس دعا از همگی پاسخ به: می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ - mohebALI - ۲۴/دی/۹۲ ۱۷:۱۶ (۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۵۰)آلاله نوشته است: |