|
***تاپیک های مهم و کاربردی بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین***
|
|
۱۲:۳۸, ۲۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان، عرض ادب و احترام خدمت شما عزیزان، الحمدلله تاپیکهای خوبی در بخشهای مختلف تالار وجود داره که مطالعۀ آنها میتونه در زندگی مون تاثیر گذار باشه. خب بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین (علیهم السلام) هم از این قاعده مستثنی نیست ... لذا تصمیم گرفتیم برای این بخش، موضوعی ایجاد کنیم تا تاپیکهای مهم و کاربردی ویژه همین بخش را در اون معرفی کنیم، در این صورت جستجو برای عزیزانی که دنبال موضوعات خوب هستند، راحت تر خواهد بود، ان شاء الله . در این مرحله فعلا این تاپیکها معرفی می شوند: این تازیانه ای است که بر خودم میزنم (پست ویژه) * چهل حدیث از سیره حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) * از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) * لزوم ترک معصیت!!! * شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم * تست خود شناسی از نوع اسلامی * اخلاق گفتگو !!! به امید خدا این تاپیک توسط بنده یا ناظر مربوطه، به مرور به روز خواهد شد. ممنون از توجه شما. در پناه خدا. |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۲۱:۱۶ توسط paradise.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. هم اکنون چند تاپیک دیگر رو هم خدمت شما معرفی میکنم: چهار ذکر الهی برای چهار موقعیت بحرانی * شگردهای شیطان از دید نهج البلاغه * ملاک های انتخاب همسر از منظر قرآن و روایات * رضایت خداوند را چگونه ادراک کنیم؟!؟ * همسرداری بزرگان موفق باشید، یا حق. |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱۱:۱۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام
این ها لیست چند تا تاپیک کاربردیه که خدمتتون معرّفی میکنم: خدایا؛ می خوام برگردم:
وَمَن تَابَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَإِنَّهُ يَتُوبُ إِلَى اللَّهِ مَتَابًا.
می خواهم برگردم خدایاو هر كس توبه كند و كار شايسته انجام دهد در حقيقت به سوى خدا بازمى گردد. فرقان / 71 * هر کی فکر میکنه نیاز به توبه دارد سری به این تاپیک بزنه * وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم مرحله بعد: خدایا؛ گفتی که هر کسی توبه کنه و به طرفم بیاد، من هم گناهاشو میبخشم و بدی هاش رو به خوبی تبدیل میکنم: ...مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُوْلَئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا.
حالا من مطمئنّم که خدا گناهامو بخشیده....كسي كه توبه كند و ايمان آورد و عمل صالح انجام دهد كه خداوند گناهان اين گروه را به حسنات تبديل ميكند. و خداوند آمرزنده و مهربان است. فرقان / 70 مرحله بعد: مونده حقّ النّاس و حقّ الله: فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند * با نماز های قضایم چه کنم؟ (منتقل شد به بخش نماز) مرحله بعد: بعد از توبه هم به مراقبه نیاز داریم تا دوباره به سمت شیطان کشیده نشیم: مراقبه و محاسبه نفس (کاملا عملیاتی ان شاءالله) در پایان هم این دو حدیث رو تقدیمتون میکنم:
امام ضا (علیه السلام):التائب من الذنب کمن لا ذنب له. توبه کننده از گناه مانند کسی است که انگار گناه نکرده است. پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): المستغفر من الذنب و یفعله کالمستهزی بربه. کسی که از گناه خویش اسغفار کند و در عین حال آن را انجام دهد، مانند کسی است که خدایش را مسخره کرده است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سیره تربیتی معصومین علیهم السلام | panel123 | 0 | 920 |
۹/فروردین/۹۷ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: panel123 |
|
| نقش اخلاق در سیره عملی پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) | جواد مخبریان | 0 | 1,081 |
۱۳/تیر/۹۴ ۵:۴۹ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام | عمار رهبری | 8 | 4,230 |
۲۹/آذر/۹۳ ۱۰:۵۸ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| رسیدگی به ایتام، سیره معصومین بود. امّا الان ... ؟؟؟ (پست ویژه) | أین المنتظر | 3 | 2,663 |
۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| انتقادات و پیشنهادات در بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین | paradise | 2 | 2,770 |
۱۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۱۸ آخرین ارسال: paradise |
|
| ارزش وقت در سیره معصومین علیهم السلام ! | MESSENGER | 0 | 1,554 |
۲۷/آبان/۹۰ ۸:۰۹ آخرین ارسال: MESSENGER |
|