۳/آذر/۹۱, ۱۱:۵۹
بنبـــــیٍّ عـــربیٍّ و رسول ٍ مدنیٍ
و اخیـــه اســـــدالله مســمّی بعلی
و بزهـــراءِ بتول ٍ و باُم ٍّ ولدتهــا
و بسبطیه و شبلیه هما نجلا زکیٍّ
و بسجـّاد و بالباقر و الصّادق حقّا
و بموسی و علــیٍّ و تقــیٍّ و نقیٍّ
و بذی العسکروالحُجّةٍ القائم بالحق
الّذی یضرب بالســیف بحکم ازلی
و علیهم صلواتی و سلامی مأة الفا
بنهارٍ و لیـــالٍ و غدوّ و عشــــــیٍّ
اجب الآن دعانا و ترحـّم حضرانا
واقض حاجات لنا الکـُلّ الهی و ولی
و تقبــّل بقبول حسن ربّ دعـــــــانا
بمحمــــد و عــلی و باولاد عـــــلی
[پروردگارا بحق پیامبر عربی و فرستادۀ مدنی ات، و بحق برادرش شیر خدا که نامش علی است، و بحق زهراء بتول و مادری که او را زاده است – یعنی خدیجۀ کبری – و به حق دو نواده اش، دو شیربچه، که فرزندانی پاکیزه اند، و به حق سجاد و باقر و صادق، و بحق موسی و علی و تقی و نقی، و بحق عسکری و حجت قائم به حق که به فرمان ازلی شمشیر خواهد زد. درود و سلام من نثار آنان باد؛ صد هزار بار، روز و شب و بام و شام؛ خدایا، به حق اینان که همین اکنون نیایش ما را بپذیر و بر ما که دراین جمع حاضریم رحم فرما و حاجات همهء ما را برآورده گردان. و ای ولی من دعای ما را بپذیر، پذیرشی نیکو! به حق محمد و علی و فرزندان علی].
و اخیـــه اســـــدالله مســمّی بعلی
و بزهـــراءِ بتول ٍ و باُم ٍّ ولدتهــا
و بسبطیه و شبلیه هما نجلا زکیٍّ
و بسجـّاد و بالباقر و الصّادق حقّا
و بموسی و علــیٍّ و تقــیٍّ و نقیٍّ
و بذی العسکروالحُجّةٍ القائم بالحق
الّذی یضرب بالســیف بحکم ازلی
و علیهم صلواتی و سلامی مأة الفا
بنهارٍ و لیـــالٍ و غدوّ و عشــــــیٍّ
اجب الآن دعانا و ترحـّم حضرانا
واقض حاجات لنا الکـُلّ الهی و ولی
و تقبــّل بقبول حسن ربّ دعـــــــانا
بمحمــــد و عــلی و باولاد عـــــلی
[پروردگارا بحق پیامبر عربی و فرستادۀ مدنی ات، و بحق برادرش شیر خدا که نامش علی است، و بحق زهراء بتول و مادری که او را زاده است – یعنی خدیجۀ کبری – و به حق دو نواده اش، دو شیربچه، که فرزندانی پاکیزه اند، و به حق سجاد و باقر و صادق، و بحق موسی و علی و تقی و نقی، و بحق عسکری و حجت قائم به حق که به فرمان ازلی شمشیر خواهد زد. درود و سلام من نثار آنان باد؛ صد هزار بار، روز و شب و بام و شام؛ خدایا، به حق اینان که همین اکنون نیایش ما را بپذیر و بر ما که دراین جمع حاضریم رحم فرما و حاجات همهء ما را برآورده گردان. و ای ولی من دعای ما را بپذیر، پذیرشی نیکو! به حق محمد و علی و فرزندان علی].
![[تصویر: rmd5i5gii5yix8ne8a9.jpg]](http://upload.tehran98.com/images/rmd5i5gii5yix8ne8a9.jpg)