تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک محجبه ام...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
نقل قول: خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو

سلام
خوش امد میگم

این شعر مضمونی عرفانی داره به این معنا که در قدیم اگر کسی سمت عرفان میرفته و به مضامینی اشاره میکرده رسوا میشده!
داستانشم حتما شنیدید ...
البته کلا حرف بسیاری از علما هم هست .
به نوعی تقیه رو میرسونه در این شعر

در پناه خدا
سلام وحید110 عزیز.
احتمالاً شعر رو اشتباه خوندید.

بعضیا میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

که این یجورایی تقیه محسوب میشه.

من گفتم: خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو.

راستش ما انسان ها خیلی وقتا یادمون میره واسه چی اومدیم اینجا و کی مارو آورده اینجا و هدف اصلیمون چیه و کیه!

اگه یکی یه روز صب وعده ی n قدر پولو بده و بگه این پول رو در ازای انجام ندادن فلان کار به شما خواهم داد، هر فردی از انسان ها که باشه این شرط رو قبول میکنه و هر طوری هست اون کار رو انجام نمیده تا اون مبلغ رو بدست بیاره!
ولی ما اصلاً یادمون رفته خدا در قبال چه چیزی، چه وعده‌ای به انسان داده.

خوب مگه نه اینکه خدا خودش خریدار حجابه و خیلی گرون میخره این کار نسبتاً ساده ای که چند صباحی باید اون رو انجام بدبم! مگه حرف مردم چقدر میارزه؟!

خیلی ها برای توجیه حجاب، میگن: حجاب مثل صدفیست که مروارید رو در خودش پرورش میده!

ولی آیا خواهرای عزیز من خودشون مروارید نیستن که کس یا چیز دیگه‌ای باید اونا رو پرورش بده و به مروارید تبدیل کنه!
خدا خوهرای عزیز منو مروارید آفریدو سلاح محافظت از اونو که عفت بود رو هم به همشون داد و گفت اگه میخواید من دوستتون داشته باشمو پیش خودم نگرتون دارمو عزیز دردونه‌ی خودم بشید، از این سلاح خوب استفاده کنید.

اون وقتا که کوچولو بودیمو تازه داشتیم راه روفتنو یاد میگرفتیم، اگه بابا یه حرفی میزد، بدون چونو چرا قبول میکردیمو با اشتیاق اون کارو انجام میدادیم، ولی همین که فهمیدیم میتونیم خودمون تصمیم بگیریم، واسه هر دلیلی که همون بابا برامون آورد برای انجام ندادن فلان کار توجیه خواستیمو ازش خواستیم که باید دلیلی برامون بیاره که ما قبولش داشته باشیم، غافل از اینکه نمیدونستیم بابا چیزایی رو میدونه که ما چند سالی طول میکشه تا به اونا برسیم!

خلاصه همینطور ادامه دادیم تا به سن میان سالی رسیدیمو تازه فهمیدیم که بابا چی میگفت!
اون موقع بود که دیگه پشیمونی سودی نداشت.
الان وصف حال ما جوونا در برابر توصیه های خدا، شده مثل رفتار جوونای امروزی در برابر والدینشون.
واسه هر کاری دلیلی میخوایمو علمای ما هم که دلیل میارنو غافلند از اینکه علم در حال پیشرفته و هر روز داره دلایلشونو نقض میکنه!

به نظر من در برابر دستورات خدا اصلاً سوال کردن جایز نیستو پذیرفتن بی چونو چرای اونا عقل کامل رو میرسونه نه جهل رو.

زمانی بود که میخواستن یکی رو به خاطر اینکه میگفت: زمین گرده‌و به دور خودش میچرخه، اعدام کنن، ولی الان اگه یکی بگه زمین گرد نیست بهش میخندن!

این یعنی اینکه عقل انسان با توجه به اطلاعاتی نظر میده که در طول دوران زندگیش کسب کرده، پس نمیشه بهش اعتماد کردو ازش فرمان برد.
حیف نیست ما انسانیت رو که تمام مخلوقات هستی، همه و همه بر اون سجده کردن اینقدر ارزون بفروشیم!
بگذریم...
ببخشید طولانی شد.
به نظر من حجاب یعنی عشق به خدا. همین.
گوش دِه یک لحظه بر من بدحجاب

پوشش تو،بوده مُزد انقلاب؟

میکنی بر پای خود شلوار تنگ

این،جوابت بوده بر مردان ِ جنگ؟

موی خود کردی برون از روسری؟

میکنی با ناز و عشوه دلبری؟

گشته ای مانند یک ضرب المثل؟

میکنی از چه دماغت را عمل؟

در خیالت دختری تک میشوی؟

بهر نامحرم،عروسک میشوی؟

داده ام خون،غرق آسایش شوی

در خیابان غرق آرایش شوی؟

داده ام خون،دل شود قاموستان

تا بماند در امان،ناموستان

لحظه ای پس گوش کن بر پند ِ من

کن حیا از خون و از سربند من...

[تصویر: 1365606240592937_large.jpg]
آخی این عکستون چه قدر غم انگیزهSad.
شهدا شرمنده ایم
در زمــانـی کهـ شـأن و ارزش، جـز بـهـ لبـاس و ماشین نیستـــ ،

تـــو ♥ چـادری ♥ بمـان و ثابـت کن ارزش واقعـی زن ایـن نیستـــ !

پ ن :

مقام معظم رهبری :

مردم ما چادر را انتخاب كرده‌اند. البته ما هیچ وقت نگفتیم كه

«حتماً چادر باشد، و غیرچادر نباشد.»

گفتیم كه «چادر بهتر از حجابهاى دیگر است.»

ولى زنان ما مى‌خواهند حجاب خودشان را حفظ كنند.

چادر را هم دوست دارند. چادر، لباس ملى ماست.

چادر، پیش از آن‌كه یك حجاب اسلامى باشد، یك حجاب ایرانى است.

(مهرماه 73)

[تصویر: 1365606167955535_large.jpg]
سلام
اتفاقا چنین حسی ..در بین اقایون هم هست .
وقتی میبینند که مردی ریش داره و موهای مرتب و فرق از کنار داره ...فاصله شون رو از اون کم میکنند و در خیلی از مکانها و زمانها اون رو در جمع خودشون جای نمیدن .
مهم نیست ..من که راحت هستم ..اصلا هم نیاز به این تعارف و حسن توجهات ندارم و هر کی هم هر چی دلش میخواد بگه ..
مهم اینه که سنت پیامر خدا رو دارم درست اجرا میکنم و المحاسن زینت الرجل رو دوست دارم .
چادر هم صد درصد هدیه بانو ام ابیها هست و تا اخر هم خواهد بود .
اونایی هم که چادری نیستند ....لیاقتشون همینی بوده که الان هستند ...این توهین نیست ...فقط مثل زهرا و زینب و ...سلام الله علیها شدن لیاقت میخواد.
یا زهرا سلام الله علیها
نقل قول: خدا میگه اگه دیدید تو مسیری دارید میرید که اکثر افراد دارن خلاف شما حرکت میکنن، احتمالاً راهی که شما دارید میرید درسته!
سلام بر شما دوست عزیز ، جسارتا با این جمله شما مخالف هستم. آیات قرآن مخالف اصل قرار دادن جمعیت در پیدا کردن راه درسته در حالی که فرمایش شما به شکلی باز همون ایده رو داره میگه اما به شکل دیگه . . . شما هم میگید اگه می خواید بدونید درسته راحتون ببینید عده کمی تو راه هستند در صورتی که استدلال درستی نیست.

باید گفت اگر راهتون درست بود و عده کمی تو راه بودن به جهت کم بودن شک به درستی راه نکنید .

نقل قول:سلام
اتفاقا چنین حسی ..در بین اقایون هم هست .
وقتی میبینند که مردی ریش داره و موهای مرتب و فرق از کنار داره ...فاصله شون رو از اون کم میکنند و در خیلی از مکانها و زمانها اون رو در جمع خودشون جای نمیدن .
مهم نیست ..من که راحت هستم ..اصلا هم نیاز به این تعارف و حسن توجهات ندارم و هر کی هم هر چی دلش میخواد بگه ..
مهم اینه که سنت پیامر خدا رو دارم درست اجرا میکنم و المحاسن زینت الرجل رو دوست دارم .
چادر هم صد درصد هدیه بانو ام ابیها هست و تا اخر هم خواهد بود .
اونایی هم که چادری نیستند ....لیاقتشون همینی بوده که الان هستند ...این توهین نیست ...فقط مثل زهرا و زینب و ...سلام الله علیها شدن لیاقت میخواد.
یا زهرا سلام الله علیها
سلام بر شما ، دقیقا همینطوره که شما می فرمایید .

و اضافه کنم به فرمایشات شما ، معمولا تنها کسانی که به حد رشد کافی معنوی و روانی رسیده باشند تا آخر پای انتخابشون می مانند. همون موضوعی که شما با عنوان لیاقت مطرحش کردین.
الهی !
یا آزادی روح و اسارت جسم ، یا اسارت روح و آزادی جسم؛ این دو با هم جمع نمی شوند. روح مرا برای خودت آزاد کن تا جسمم برای دیگران آزاد نباشد .

الهی !
این روح لطیف زنانه که روزیم کردی، در تیر باران نگاههای مسموم زخمی و متلاشی میشود؛ سپر حجاب را از من دریغ مکن.

الهی !
این روزها راهزنان در کمین مروارید وجودم نشسته اند؛ با دیوارهای محکم حجاب از ورود غارتگران مصونم بدار.

الهی !
با این چادر سیاه، رو سفیدم کرده ای. مرا برای خود بخر تا این نفس خودفروشی نکند.

وبلاگ كانون عفاف و حجاب دانشگاه فردوسي
سلام
نام من چادر است ..نام مادرم حجاب و پدرم عفاف است..
روزگارم بد است و از همه شما دلگیرم..
شما از من که میراث خانمی پهلو شکسته هستم خوب محفاظت نکردید ، هیچ وقت یادم نمیرود،...از کوچه تا بین در و دیوار همیشه همراهش بودم وقتی زمین خورد ، خاکی شدم...وقتی سیلی خورد ، در صورتش بودم ،وقتی بین در و دیوار محسنش سقط شد،خونی شدم... خوب میدانم چه دردی کشید تا من را برای شما به ارث گذارد،و شما با من چکار کردید...شما کار را به جایی رساندید که میخواهند من و مرا با زور و بگیر و ببند به دیگران غالب کنند و من خوب میدانم چرا کارم به اینجا کشیده شده

شنیدم که میگفتید اگر میخواهی کسی را خراب کنی از او بد دفاع کن و شما با من همین کار را کردید،اگر شمایی که خود را وارثان من میدانید درست رفتار میکردید و حرمتم را حفظ میکردید وضعیت من اینگونه نبود..

عده مرا تبدیل به استتاری برای گناهانتان کردید تا بگویند فلانی زیر چادر هر کاری میکند و باعث شدید قداستم کمرنگ شود...
مرا وسیله تکبر و فخر فروشی و خود برتر بینی کردید ...
مرا تبدیل به شنلی کردید تا در میان سیاهی من، رنگی بودن کفش و جوراب ها و مانتوهای رنگارنگت ..............

[تصویر: 1364652867333789_large.jpg]
بگذار پیله کنند...

به چادرت...

مدام...

به پروانه شدنت می ارزد...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
آدرس های مرجع