تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک محجبه ام...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
کمی تأمّل ...!!!!!

این همه خودنمایی برای چه؟! روزی که از من و تو جز استخوانی باقی نمی ماند ...

اگر در این فرصت کوتاه زندگی گناه کنیم، با عذاب جاوید اخروی چه میکنیم؟!

اگر کمی هوش ریاضی داشته باشیم، معادله را درست حل میکنیم !

میدانیم که خدا حق الناس را نمی بخشد.... بدحجابی فقط ضایع کردن حق خدا نیست.. بنیان خانواده های دیگر را سست میکند.. زمینه ی انحراف دیگران را فراهم میکند...

حجاب محدودیتی شیرین برای مصونیتی شیرینتر...

[تصویر: 1363452633663704_large.jpg]
چه کسی گفته که حجاب مصونیت است نه محدودیت ؟ من می گویم اتفاقاً حجاب هم مصونیت است و هم محدودیت، بله حجاب محدودیت است.

اتفاقاً حجاب محدودیت است!
حجاب محدودیت است برای آدم نماهای هرزه ای که فقط به دنبال هوس خودشان هستند و بهترین وسیله برای کامیابی شان جسم و روح توست، که از سر ناآگاهی ات آنها را به نمایش در آورده ای. بله حتی روحت را! تو وقتی بدون هیچ محدودیت و خط قرمزی با نامحرم به گفتگو و بگو بخند می نشینی و همه احساسات و افکار و عقایدت را برایش روی دایره می ریزی، روحت را، که تجلی او، همان فکر و اعتقادات توست به نمایش در آورده ای، و اصولاً آدم از چیزهای راحت به دست آمده و سر راه افتاده، زود دل زده و خسته می شود و ارزش آنها برای او کم!

حجاب محدودیت است نه برای توی محجبه، بلکه برای کسانی که خودشان را از قیود و نظم زندگی رها کرده و با بی مسئولیتی نیازهایشان را از این طریق بر آورده می سازند. پسری که از ابراز محبت های بی انتهای دختران، سیراب می شود و نیازهای جنسی اش را هم بدون هیج سدی پاسخ می دهند، مگر می آید و خودش را درگیر زندگی و قیود و نظم آن کند؟

اما حجاب تو، نه فقط حجاب ظاهری که حتی حجاب در رفتار و گفتارت، به هر بی سر و پایی اجازه سوء استفاده نم یدهد. تو قطعاً برای خودت ارزش قائلی! چرا اجازه می دهی عزت و شخصیتت را از تو بگیرند و وسیله بازی و کامیابی چند روزه شان باشی؟ می گویی: تو جوان و زیبایی و دوست داری از جوانی و زیبایی ات استفاده کنی و آن را به نمایش در بیاوری؟ اما از تو می پرسم: دلت نمی خواهد همان طور که جوانی و زیبا و لایق بهترین ها، یک بهترین هم متقابلاً از زیبایی و جوانی تو استفاده کند؟ تو مطمئنی که هر کس در کوچه و خیابان از کنار تو عبور می کند، لایق است و جزء خوب ها و بهترین ها؟ خیلی از کسانی که هر روز در خیابان از کنارشان می گذری، ممکن است از هر دسته ای باشند، از یک آدم تحصیل کرده با اخلاق با طرز فکری درست و امروزی، تا یک چاقوکش دزد اراذل اوباش! تو از کجا می فهمی هر کدام از آدم هایی که از کنارت می گذرند، جزء کدام دسته اند؟ و نگاهشان به تو، چه نگاهی است؟ خواسته شان از تو با چه قصد و هدفی است؟ از کجا می توانی جلویشان را بگیری، وقتی تشخیص بدهی بعضی هایشان همانی نیستند که تو فکر می کردی؟! اما حجاب تو، محدودیت است برای آنها، چه حجاب ظاهری ات، چه حجاب رفتاری. حجاب ظاهری ات خود به خود زمینه راهنمایی دادن به آن ها را فراهم می کند. تو با نوع پوششت، به طرف می فهمانی چطور باید درباره تو فکر کند و تصمیم بگیرد و در برخورد با تو تا چه حد باید پایبند به اصول و ارزش ها باشد. او با همین نوع پوشش توست که می فهمد روحت هم خریدنی است یا نه؟ و بهایش چقدر است ؟

حجاب تو با ایجاد محدودیت برای دیگران مصونیت تو را به دنبال خواهد داشت و حتی اگر با رعایت حجاب هم از آسیب آدم نماهای بیمار در امان نبودی، آن وقت می توانی صدایی به اعتراض بلند کنی. تو اگر حجاب نداشته باشی و خودت را در معرض استفاده همگان قرار دهی، دیگر حق اعتراض هم نخواهی داشت؛ چرا که خودت به همه اجازه داده ای که از تو و از جسم و روحت استفاده کنند. حالا اگر دچار گرفتاری از جانب آنان بشوی، بروی و از آسیب رسانی چه کسانی اعتراض کنی؟ کسانی که مجوز کارهایشان را خودت صادر کرده ای! می بینی؟ تو گمان می کنی یک دختر محجبه و پسر محجب (چون معتقدم حجاب تنها مختص خانم ها نیست) در بند هستند؛ اما من می گویم: اتفاقاً این تو هستی که در بندی؛ که حتی حق اعتراض نسبت به عواملی که باعث آسیب به تو هستند را هم نداری. اصلاً تو چطور می توانی عزت نفس و ارزش وجودیت را آنقدر پایین به حساب بیاوری که حاضر باشی فلانی، همان نگاه و رفتار و فکری را نسبت به تو داشته باشد که نسبت به هزار تای دیگر هم دارد؟

خودت را کم نفروش! خودت را دست نیافتنی کن! نه با زیبایی ظاهری که بین همه مشترک است و تا دلت بخواهد سر راه ریخته و اگر تو نشدی یکی دیگر هست. برای خودت ارزش قائل باش؛ برای افکار و عقایدت و هم برای جسمت. عزت نفست را حفظ کن! حجاب برای دیگران محدودیت ایجاد می کند که نتیجه اش مصونیت توست. نتیجه اش حفظ عزت نفس توست. اصلاً دقت کرده ای که هیچ وقت چیزهای باارزش دم دستی نیستند؟...

بگذار باقی حرف هایم را یکی از همرزمانم که قلمی تواناتر از من دارد برایت بگوید:

*چيزهاي ارزشمند هيچ وقت دم دست نيستند!

و چيزهاي دم دستي هم هيچ گاه ارزشمند!

مي گفت:

حجاب اين نيست كه آدمي يك پارچه سياه به خودش بپيچد! كه نداند اين يكي دو متر پارچه هلالي شكل براي چيست، و تنها دليل سر كردن آن، فرهنگ خاص خانواده باشد يا احتمالاً اجبار آن ها.

مي گفت:

حجاب اصلاً اين نيست كه فلاني چادري است يا نه! حتي براي چادري ها هم حجاب و اندازه اش فرق مي كند!

مي دانستم كه منظورش از چادري ها اصلاً آن هائي نيستند كه از چادر به عنوان زينت استفاده مي كنند! چادر الگانس، ميتسوبيشي! و يحتمل پژو دويست و شش و ... كه هر قواره اش صد هزار تومن البت بيشتر آب مي خورد! كه چادر هم براي اين ها وسيله تفاخر است!

مي گفت:

حجاب يعني اين كه آدمي بداند بايد زيبائي هايش از چشم اغيار! پنهان بماند!

و گردي صورت و دست ها تا مچ و .... اين ها حداقل هاي دين است. فلاني اگر في المثل دستان كشيده و زيبائي دارد كه جلوه گري مي كند- اگر فلسفه حجاب را بداند- خود به خود حجابش دستان او را نيز در بر مي گیرد! يا فلاني با لب هاي ...

اما گاهي عده اي عادت مي كنند (برايشان ملكه نفس مي شود) به حجاب! مثل عادت انسان ها به اكسيژن! كه بي حجاب و حيا بودن نفسشان را مي بُرَد!

نگارنده، عزيزي را سراغ داشت كه مي گفت: اگر چادر سر نكنم فكر مي كنم لباس بر تن ندارم! نمي توانم!!! و اين "نمي توانم" صوري نبود! واقعي بود!

اين عده چه! كسي آن ها را ببيند و چه نه! آنجا كه احتمال حضور نامحرمي مي رود هم، پوشيده اند!

اين عده! زير برف و باران، زير آتش تابستان و رگبار سنگين شماتت ها حتي، باز هم دلشان لبخند مي زند! كه لبخند خدا را مي بينند!*

[تصویر: Hijab%20picture%200112%20big.jpg]
ارزش حجاب چقدره؟ یه دختر آمریکایی بود که مسلمان شده بود، وقتی در مورد خطری که تهدیدش میکنه (بخاطر حجابش) سئوال کرد، بهش گفتند میتونی تقیه کنی و بخاطر حفظ جانت و امنیتت حجابت رو برداری، هیچ اشکالی هم نداره گفت اگه بخاطر حجابم جونمو از دست بدم شهید حساب میشم، گفتند آره ، گفت حجابم رو بر نمیدارم ، و کیفشو برداشت و با لبخندی وارد شهر شد… (یک دختر تازه مسلمان شده آمریکایی منبع :مجله خبرنامه تحلیلی آمریکا)
[تصویر: 139011272341.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

من یه مذکر هستم و شاید خیلی نظرم اینجا , باندازه بانوان محترم و مسلمان این تالار , مفید نباشه .

امایه چیزی بهم میگه که , پاداشهای بزرگ , برای حرکت های بزرگ در مسیر مخالف رودخانه , داده میشه .

خوشا به حال بانوان با حجابی که این همه سختی رو تحمل میکنند و مقابل حرفها و محدودیت ها می ایستند اما برای رضای خدا

حفظ حجاب میکنند . من به مقام فکری و ارزش معنوی کار این اشخاص احترام گذاشته و قبطه میخورم .
ببخش معبود من ...!

چی چادر بهت نمیاد!وقتی میذاری قدت کوتاه میشه!دوستات مسخرت میکنن!تو خیابون وقتی پسرا میبیننت صلوات میفرستن!دخترا میگن وای تو گرمت نیست !...
.
.
هیچی ...!

.
فقط اینکه ...یعنی میخوام بگم که حاضر نباشید عزتتون،حیاتون،شرافتتون رو بفروشید...اونم به چی؟!به دنیایی که فردا خودش جلوی خدا هیچ حرفی برای گفتن نداره...شاید اون روز دوستاتون بتونن جواب خدا رو بدن ...یا اون کسایی که تا می بیننتون میگن السلام علیک... یا صلوات میدن ...!!! .

اها پسرا غیرت ،غیرت،غیرت ........

اگه ندارینش یاد بگیرید...از کی؟!از باکری،از همت،ازچمران،ازفهمیده،از ...

بازم بگم...به خدا زندگی کوتاهه...به اندازه ی فاصله ی یه اذان تا نماز فقط بستگی داره که کی نماز صبح می خونه کی عصر ...

بخدا آقا دلش میشکنه ...
.
.

خدایا من...معبود زیبایم...تو را قسم به خودت...تو را قسم که ...که...فقط ببخش ...!!!

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRY_NqIR9CGhGlYaHilByc...PfSGEYVXgQ]
اونایی که چادر می پوشند، چند دسته اند
[تصویر: IMAGE634703117779678155.jpg]:
1-اونایی که از سر اجبار چادر می پوشند: حالا یا اجبار محل کار، یا اجبار خانواده….
2-اونایی که تفریحی چادر می پوشند:
یا از سر مد، یا حس و حال موقتی و…. این دسته معمولا یا بعد از مدت کوتاهی دوباره از چادر دست می کشند و یا ظاهر چادر پوشیدنشون طوریه که حال همه چادری های واقعی رو به هم می زنه.
3-اونایی که از سر عادت چادر می پوشند:
این دسته معمولا خانواده هایی دارند که اصالتا چادر پوشیدن براشون رسمه (صرفنظر از میزان دین و ایمان حقیقی شون) و همه دختران خانواده بدون اینکه هیچ وقت به نظر خودشون در مورد چادر پوشیدن فکر کرده باشند، فقط چون جوّ محیط و خانواده و دور و بری هاشون اینطوریه، چادر می پوشند. شواهد اینجانب نشون میده که این گروه غالبا پس از ورود به دانشگاه یا دور افتادن از محیط قبلی خود چادر پوشیدن را کنار می گذارند!
4-اونایی که از سر پاکی قلب و شدت ایمان چادر می پوشند:
خانواده های این دسته از چادری ها معمولا دو نوع هستند:
یا خانواده های مذهبی که بچه هایشان را طوری تربیت می کنند که از همان ابتدا چادر می پوشند و کم کم که دخترها بزرگتر شدند، تبدیل به دختران مؤمنی می شوند که خودشان هم چادر پوشیدن برایشان بسیار مهم است و از اینکه از بچگی خانواده شان آنها را چادری بار آورده، خیلی خوشحالند.
و یا اینکه خانواده خیلی با ایمان و مذهبی ندارند. هرگز کسی به آنها چادر پوشیدن را حتی توصیه هم نکرده و شاید در بین خانواده و فامیل اصلا چادر پوشیدن رسم نبوده باشد. اما این دسته از دخترها همینطور که بزرگتر می شوند، در اثر صفای باطن خود و معاشرت با مؤمنان واقعی و … به حدی از ایمان و تزکیه نفس می رسند که چادر پوشیدن را جزئی اجتناب ناپذیر از خود می دانند، لذتی که اینها از چادر پوشیدن می برند، جز به ایمان بالایشان ربط ندارد و جز برای مؤمنان واقعی قابل درک نیست.
دامن کوتاه جای بمب!
[تصویر: hijab%20poster%2048%20big.JPG]

دامن کوتاه جای بمب!
میشیل هوئلیک نویسنده اسلام ستیز فرانسوی میگوید :
" جنگ بر ضد اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد،
فقط با فساد کردن آنها می توان به پیروزی رسید.
پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامن کوتاه فرو بریزیم!"
در میابم که روشن منشانه گفت شهید محمد حسن جعفر زاده :
" ای خواهرم قبل از هر چیز استعمار از سیاهی چادر تو می ترسد تا سرخی خون من.
(۱/فروردین/۹۲ ۲۱:۰۴)نرجس نوشته است: [ -> ]تو خیابون وقتی پسرا میبیننت صلوات میفرستن!

چقدر این حرکت رو دوست داریم ...Smile
بد هست مگه؟؟
این‌طوری خوش‌تیپ تری!
گفت: اگه گفتی چی شد من بعد از این همه مدت چادر پوشیدم؟
گفتم: چه می‌دونم، لابد این‌طوری خوش‌تیپ تری!
گفت: نچ!
گفتم: خب لابد فهمیدی این‌طوری حجابت کامل‌تره مثلاً!
گفت: نچ!
گفتم: ای بابا! خب لابد عاشق یکی شدی، اون گفته اگه چادر بپوشی بیشتر دوستت دارم!!
گفت: اره تقریبا نزدیک شدی!
گفتم: آها!! دیدی گفتم همه‌ی قصه‌ها به ازدواج ختم می‌شوند؟ دیدی!!
گفت: برو بابا… دور شدی باز!
گفتم: خب خودت بگو اصلاً
گفت: یک جایی شنیدم چادر، لباس “حضرت زهرا س” ست،

خواستم کمی شبیه “ خانومم ” باشم تا بیشتر دوستم داشته باشد...!
[تصویر: hijab-copy.jpg]
جـانـبـازی ﺍﺳـﺖ ﺑـﺮﺍﯼ ﺧـﻮﺩﺵ ﺍﯾـﻦ ﭼـﺎدر ﻣـﻦ!

ﺩﺭ ﺑـﺮﺍﺑـﺮ ﺗـﺮﮐﺶ ﻫـﺎﯼ ﻧـﮕـﺎﻩ ﻣﺴـﻤـﻮﻡ ﺗـﮑـﻪ ﺗـﮑـﻪ ﻣـﯽ ﺷـﻮﺩ!

ﺍﻣـﺎ ﺗﺴﻠﯿـﻢ ﻫـﺮﮔـﺰ

[تصویر: 85iokj58bl3sxtthk0.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
آدرس های مرجع