تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک محجبه ام...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
قرار است گوش سمت راست ام را شستشو بدهد!

دکتر وارد مطب می شود در را پشت سرش می بندد

می گوید:

خوب روسری ات را در بیار!

یک لحظه سکوت می کنم

بعد حواسم نیست

حواسم به هیچ چیز نیست

حواسم به خودم هم نیست ..

کم کم حواسم را جمع می کنم

_ دکتر! می خواین گوش ام را شستشو بدهید !

_ روسری ات خیس می شود ها !

توی دلم خنده ام می گیرد

گوشه ی روسری ام را جمع می کنم ..

با روسری خیس بر می گردم خانه!

لذت خاصی دارد وقتی باد نم روسری ام را می برد! ..

توی دلم به این فکر می کنم

که چه دلیل خنده داری می شود

کشف حجاب برای اینکه روسری ام خیس نشود!

[تصویر: 1366699930681790_large.jpg]
سلام
خدارو شکر بلاخره تونستم عضو تالار بشمSmile
راستش من خیلی دوس دارم چادری بشم ولی می ترسم نتونم حرمت چادر نگه دارم برام دعا کنیدSad
((حجاب برتر از دیدگاه رهبر معظم انقلاب)) شما خیال کرده‏اید که اگر ما چادر را کنار گذاشتیم، فرضاً آن مقنعه‏ی کذایی و آن لباسهای و لیضربن بخمرهنّ علی جیوبهنّ و همانهایی را که در قرآن هست، درست کردیم، دست از سر ما بر می‏دارند؟ نه آنها به این چیزها قانع نیستند؛ آنها می‏خواهند همان فرهنگ منحوس خودشان عیناً این‏جا عمل بشود؛ مثل زمان شاه که عمل می‏شد. در آن زمان، زن اصلاً پوشش و حجابی نداشت؛ حتّی در این‏جاها وقتی نوبت به این کارها می‏رسد، بی‏بندوباری خیلی بیشتر هم می‏شود؛ کمااین‏که در زمان شاه، بی‏بندوباری‏یی که در همین شهر تهران و بعضی دیگر از شهرهای کشور ما بود، از معمول شهرهای اروپا بیشتر بود! زن معمولی در اروپا، لباس و پوشش خودش را داشت؛ اما در این‏جا آن‏طوری نبود. آن‏طور که دیده بودیم و شنیده بودیم و می‏دانستیم و مناظری که از آن وقت الان جلوی نظر من هست، انسان واقعاً حیرت می‏کند که چرا بایستی این‏گونه بشود؛ کمااین‏که در خیلی از کشورهای متأسفانه عقب‏مانده‏ی مسلمان و غیرمسلمان هم همین‏طور است. بنابراین، باید بدقت و با نهایت کنجکاوی و بدون اغماض، مسائل ارزشی را رعایت کرد
[تصویر: 1356718734884189_large.png]
خانم موسوسی در زمان جنگ پرستار بودند و از خاطرات خود گفته اند که :
وضع بدی بود بیمارستان پر از مجروح شده بود ، دکتر به من گفته که مجروحی را که تمامی رگ هایش پاره شده بود و به شدت خون از دست می داد را به سمت دیگر اتاق ببرم تا به او رسیدگی کنند و به من گفت می خواهی چادرت را در بیاور تا خونی نشوی. خواستم چادرم را کنار تختش آویزان کنم و او را ببرم که در همان هنگام با دست های خونی گوشه چادر مرا گرفت و گفت من دارم میرم که این چادر از سر تو نیفتد، حالا تو می خواهی به خاطر من چادرت را در بیاوری؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم

* چادر، حجاب قرآنی *

علامه حسن زاده آملی:

اجتماع ما باید خیلی نورانی باشد.خود و فرزندان و دختران گرامی خود را نبازید.چرا خودتان را ضایع می کنید؟ عقل را به کار گیرید.شما اگر بخواهید خانه ای بسازید و یا پلی و سدّی احداث کنید، اول نقشه ای تهیه می کنید و سعی می کنید با کمترین خرج و به بهترین وجه، آن را بسازید و بهترین صورت را انتخاب می کنید.
آخر کدام عاقل است که بهتر را نخواهد؟

دخترم! خواهرم! مادر جان! این چادر از هر پوشش دیگر برایت بهتر است.زن، به غیر از چادر حجاب قرآنی ندارد.نظر فقهی آقای ما که خود مجتهد است این است که چادر حال حجاب قرآنی و اسلامی است که لفظ «خُمر» و «جلباب» در دو سوره نور و احزاب بر آن گواهند.

بر فرض اگر مجتهدی بگوید چادر ضرورت ندارد، ما می پرسیم آیا مانتو بهتر است یا چادر؟ حال که چادر حجاب کامل تری است، چرا عقلتان بهتر را نمی خواهد؟ چرا در سدّ سازی، درخت پروری، گوسفند چرانی و غیره و غیره این قدر دقیق اند، اما در آدم سازی این قدر کوته نظر؟ چرا این قدر خودشان را پایین می کشند؟ چرا اجتماع ما بهتر را انتخاب نمی کند؟ ما وظیفه داریم به شما بگوییم.پند و نصیحت و خیر خواهی از ما؛ اگر گوش فرمودید ممنون شما و اگر گوش نفرمودید در پیشگاه الهی از شما شکایت می کنیم؛ چون دل ما به درد می آید.ما که از حضرت یعقوب بالاتر نیستیم.او که پیغمبر خدا است در قرآن آمده که فرمود:
«إنما أشکو بثّی و حزنی إلی الله» من شکایت خویش را به نزدخدا می برم.

چقدر صبر کنیم؟ شکایت خود را پیش خدا می بریم و می گوییم: خدایا! گفتیم و پند و موعظه کردیم، اما آنها دل ما را به درد آوردند.اجتماع با این کارها ضرر می کند، بعد هم سرشان به سنگ می خورد و مریض می شوند آنگاه به امام زاده ها می روند و شمع روشن می کنند و دخیل می بندند و گوسفندهای بیچاره را قربانی می کنند.ما چقدر از دست این مردم گرفتاریم که حواس خود را جمع نمی کنند.

آقا اصلا دین رو میذاریم کنار

بیا اصلا این قرآن رو میذاریم کنار

حجاب یه مساله عقلی هست!

یعنی هر عقل سالمی میتونه قبول کنه

به یه خانم بگو حاضری شوهرت 99% عشقش مال تو باشه 1% واسه یه زن دیگه؟!

کسی هست بگه من حاضرم؟!

پس همون طور که دوس داری شوهرت همه ی عشقش مال تو باشه

جوری از خونه بیرون نرو که عشق شوهر مردمو بدزدی!

یه جور لباس نپوش آرایش نکن که 1% عشق یه مردو مال خودت کنی...

زن مسلمان باید آنچنان در میان مردم رفت و آمد كند كه علائم عفاف و وقار و سنگینى و پاكى از آن هویدا باشد!
افای قرائتی

[تصویر: 1361541343675408_large.jpg]

به نام خدا

[تصویر: download%20%286%29.jpg?1360655278]

شهید آوینی می گفت "بالی نمی خواهم ...این پوتین های کهنه هم میتواند مرا به آسمانها ببرد!"

من هم بالی نمی خواهم بی شک با "چادرم" هم می توانم مسافر آسمان باشم*

"چادر" من بال پرواز من است!

چادرم پلی است که مرا می رساند به آنکه "دوستم دارد" و "دوستش دارم"...

[تصویر: 1367872257297616_large.jpg]
خودمان را مُسلمان میدانیم.

مُحرم که میشود حسینیه میرویم،

فاطمیه که می آید رخت ِ عزا میپوشیم؛

گــاهی به نیت پنج تن نذری هم میپزیم...

اما نه امر به معروف حسین را بلدیم،نه حجاب زهرا رو دوس داریم...

ببخشید یک سوال؟بالاخره خدا کدام را قبول کند؟قسم حضرت عباس

یا دم خــُروس؟

نميدانم دست يا پــا

ولي ميگفت گيــر است

شايد هم هردو را مي گفت!

حالا مـــاندم كدامشان گيــر تر بود؟

آن چيزي كه پايش بود يا اين چيزي كه سرم بود؟!

به هر حال احساس ميكردم كه پـــايِ او بيشتــر گيـــر است تا پــا و دستـــِ من!

[تصویر: pa.jpg]

البتــه از شما چه پنـــهان، چـــادرم هم گيـــر هست!

چشمــ‌ هاي هرزه در تارو پودش گيـــر ميكند!

[تصویر: 91948724701715460847.gif]

آرام از کنارت می گذرد ، بی صدا ...بدون جلب توجه...
سیاهی چادر اوست و بو نداشتن ویژگی او..صورتش نمیبینی،اما در مقابل اویی.
اوست که با سکوت، با تو حرف میزند و به تو می آموزد.....اگر اهلش باشی.
در اوج کرامت هست و تندیس متانت..
نزدیک،اما دور از دسترس...بی عشوه ولی دلربا...اوست معلم وقار در قله ی بی نیازی..
هر خارو خسی عاشقش نمی شود و زیباییش را هر دلی لمس نمیکند...
او پیش از انتخاب شدن انتخاب میکند و پیش از معشوق شدن عاشق میشود...
با زیرکی گوی عقل را از کنار دیو هوس می رباید....
او همان دختر عفیف و در پس پرده ی حجاب است...
آری او همرنگ خداست...

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
آدرس های مرجع