تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک محجبه ام...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
"بسم الله الرحمن الرحیم"

نقل قول:چرا حجاب را مساوی با افسردگی می دانید!
ابتدا معنای افسردگی چیست:
اگر کسی تو زندگی شخصیش مدام رنگ مشکی استفاده کنه تو خونش، بدون اینکه ایام سوگواری
ایام اباعبدالله الحسین باشه، بدون اینکه خدایی نکرده مصیبت شخصی داشته باشه میره لباس مشکی
استفاده می کنه. در معرض افسردگیه. یا افسرده است یا در معرض افسردگیه؛ هر کسی میخواد باشه فرقی نمی کنه.

نقل قول:اما وقتی رنگ چادر من مشکی شد بد شد!
افسردگی می آورد !

اما رنگ حضور اجتماعی درجه یکش مشکیه.
اما یادمون باشه رنگ مشکی یازده تا معنی دیگه هم داره:
- رنگ مشکی رنگ اقتداره: بخاطز همینم در ورزش های رزمی کمربند مشکی یعنی: بالاتر
از رنگ سیاهی رنگی نیست.

-رنگ مشکی رنگ داناییه: بخاطر همینم ردای قاضی ها و وکلا در جهان غرب هم چنان رنگ
مشکی یا سرمه ای بسیار سیره که به مشکی بزنه.

- رنگ مشکی رنگ تقدسه: بخاطر همینم ردای کشیش ها و راهبه ها رنگ مشکیه.

-رنگ مشکی رنگ نه گفتن به غریزه جنسی و شهوته: بخاطر همینم کارکرد ویژه در حجاب داره.
بخاطر اینکه قراره جاذبه های جنسی رو به حداقل برسونه.

- رنگ مشکی رنگ هیبت و عظمته: بخاطر همین رنگ پرده خانه خدا مشکیه، سنگ های خانه خدا
هم رنگ مشکیه و اون عظمت رو شما بیشتر احساس می کنید.

- رنگ مشکی رنگ نجابت و شرافته: به همین دلیل در فرانسه و انگلستان شما می بینید قصرهای نجبا
حتی سنگ هاش به رنگ مشکیه. لوازم منزل هم به رنگ مشکی، چیزی که امروز توی بازارهای لوازم
منزل کشور ماهم اومده: رنگ مشکی ایتالیک، البته از اونها با یک مد فروشی اشرافی یاد میشه.

بله رنگ مشکی رنگ محبوب مسلمونها قطعاً نیست.
رنگ اول اسلام در حریم خصوصی رنگ سفیده، رنگ عبادتم سفیده، بعد از اون رنگ سبز بعدش زرد
و بعدش تمام رنگهای زیبای عالم تا هر سلیقه ای که داری از اون رنگها استفاده کنی.
اما رنگ حضور اجتماعی درجه یکش مشکیه.
دخترا با شما سخن میگویم٬

گوش کنید

زندگی در نگهم گلزاریست

و شما با قامت چون نیلوفر

شاخه ی پر گل این گلزارید

گل عفت گل صد رنگ امید..

گل فردای بزرگ ٬ گل فردای سپید.....

[تصویر: 1363109069189882_large.jpg]
دشمن از چادر مشکی دختران ما بیشتر از چفیه و لباس رزم پسرهایمان می ترسد، کاش دخترها به این ایمان داشتند...
چادرهای سیاه مادران وخواهرانمان تیریست کشنده به قلب شیطان
مشكي رنگ عشقه ، رنگ وفاداري ، رنگ عشق به حسين (علیه السلام)
اونا كاري به رنگ چادرت ندارند آبجي
هدفشون اون عشقيه كه پشت اون چادر نهفته است ، عشقي كه تو شير سربازي كه به عشق امام زمانت مي پروروني آميخته است
اون شير ، شير پرورش ميده
"عالم محضر خداست

" چقدر زیباست که در محضر خدا مراتب ادب را رعایت کنیم
....
بترسید از گناه در حضور شاهد ،
آن هم شاهدی که فردا خودش

♦ قاضی ♦ است..
.
[تصویر: 1363184367531805_large.jpg]

اگر مريم مقدس در همه تصاوير به صورت محجبه ظاهر شده، شما چطور می‌توانید از من بخواهید که قانون منع حجاب را امضا کنم؟
روبرتو ماروني-وزير ايتاليايي

[تصویر: 1363183892309392_large.jpg]
آبروی من..!

تلویزیون را روشن می کنم. خطبه های نماز جمعه است. پیرمرد خطبه خوان می گوید: "مگر این دختر در دانشگاه نمره نمی خواهد، مجبورش کنید حجابش را رعایت کند" ...!
تلویزیون را روشن می کنم. برنامه دیروز، امروز، فردا روی آنتن است. نماینده مجلسی که مهمان برنامه است می گوید: "خوب آقایان سختشان است و نمی توانند جلوی چشمشان را بگیرند، خانم ها باید رعایت کنند و مراقب پوشش شان باشند و حجاب داشته باشند" ...!
تلویزیون را روشن می کنم. دادگاه را نشان می دهد. زنی که در جایگاه متهم ایستاده چادری بر سرش است که مهر زندان روی آن در زمینه ی رنگ و رفته ی چادر بد جور به چشم می آید.
ماشین گشت می ایستد. زنی که صندلی عقب نشسته است چادرش را با دستش محکم نگه می دارد، شیشه ماشین را پایین می دهد و شروع می کند به فریاد کشیدن سر دختری که آن سوی خیابان کنار شیشه ی مغازه ای ایستاده است. دخترک شالش را جلو می کشد و موهایش را می پوشاند. فریادهای زن تمام می شود. ماشین گشت می رود. دخترک چند فحش می دهد و شالش را عقب تر می کشد.
فیس بوک را sign in می کنم. دوستی قدیمی از بچه های دبیرستان نوشته است: "اگر از فردا هزار نفر این لچک رو سرشون نکنن کی جرات دارد حرفی بزند؟!"
------------------------------------------
دلم می گیرید از این همه توهین و کج فهمی. نمی دانم چرا کسی نمی فهمد حجاب من تمام شرف و عزت من است در مقابل خداوند خدا. حجاب من امر پروردگار مهربان است بر من، و مگر مهربانی و کرامت بی انتهایش در حق من، می گذارد که امرش را نادیده انگارم..!؟
شاید برای همین است که توحید و شناخت خدایی اش از اصول است و معرفتی؛ و تقلید را در آن راهی نیست. به خدایی اش ایمان که بیاوری، حیای بندگی دیگر جایی نمی گذارد برای چون و چرایی در اوامرش.
کاش می دانستند حجاب من نه اونیفرم است و نه لباس. تمام آبروی بندگی من است.
نمی دانم شاید آن پیرمرد خطبه گو نخوانده است که اعمال به نیت است . که در دین خدا اجباری نیست و اگر خدا می خواست کاری می کرد که همه ایمان بیاورند. لیک خدا نخواست و تنها راه از بیراهه روشن گردید.
نمی دانم مگر آن نماینده ی مهمان برنامه نشنیده است کلام حضرت امیر (علیه السلام) را که فرمود: "ورود آنان که قابل اعتماد نیستند به حریم زنان، به مراتب بدتر است از خروج زنان از حریمشان" "و از غیرت ورزی نا به جا بپرهیز، چرا که این رفتار، زن درستکار را به نادرستی می کشاند و زن عفیف و استوار را به تردید و تزلزل می رساند".
[تصویر: 1355738971695412_large.gif]
باچادر سیاه به چشمان ناپاک نه بگویید.............
[تصویر: 1363191815189628_large.jpg]
(قدر مطلق ): دو خط که دو طرف عدد قرار میگیرند │ - │ و مثبت می کنند عدد را حتی اگر منفی باشند دو خط که اسمشان قدر مطلق است چادر من قدر مطلق من است چه خوب باشم چه بـــــد از من انسانی خوب می سازد (یادمان باشد قدر مطلق عدد را مثبت جلوه نمیدهد عدد را مثبت می کند)

چادرم باشد مرا معیار ایمان و شرف
همچو مروارید زیبایم درون یک صدف
دید نامحرم نیفتد لاجرم بر سوے من
افتخارم باشد این،زهرا بود الگوے من
مدعے گوید که چادر یک نشان فانے است
من ولے گویم که با چادر تنم اسلامے است
مدعے گوید که با چادر کلاست باطل است
من ولے گویم که ایمانم ز چادر کامل است
مدعے خواهد مرا بے دین کند با لفظ دوست
چادر من همچو تیر زهرگین،بر چشم اوست

[تصویر: 1363172146892116_large.jpg]
همیشه دست های کوچکم به چادر مشکی ات دخیل می بستند!
وقتی چادرت را رها می کردم میان آن همه خانم چادری چه قدر سخت بود پیدا کردنت!
حالا که اگر گم ات کنم نمی ترسم
دیگر گم نمی شوم
چون میان این همه خانم مانتویی پیدا کردنت چه قدر آسان است!

[تصویر: 1363445991233088_large.jpg]

با چادرم شوخی داریم ، امروز پایش را از عمد گرفت به پایم !

خوردم زمین وسط خیابان ، سنگریزه‌ای دستم را خراشید !

غمگین روی صندلی افتاده ! دلخور است ، از دست خودش ...

دارم می‌برم آبی بپاشم به سر و رویش ، بخنـدد ! بخندیم !

با چادرم رفیقم ....

[تصویر: 1363203987896004_large.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
آدرس های مرجع