میدانی اسم چادرت از کجا آمده...
از اول که چادر نبوده...
جا دُر بوده...
جایی برای حفاظت صدف وجودت...
چیزهای با ارزش را که حراج نمی کنند...
طلا را در گاو صندوق میگذارند...
مروارید را در صدف...
تو از طلا و مروارید هم با ارزش تری...
ضد تبلیغ....
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
با عرض سلام خدمت همگی دوستان
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ(احزاب / 59)
اى پيامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند.
مطالبی که در ادامه میارم نقد بنده به مساله فرهنگ سازی نادرست در مبحث حجاب می باشد
در طی سالها اخیر با معضلات زیادی در زمینه ها مختلف از جمله
ترویج بی حجابی و بی حیایی در کشور مواجه هستیم.
حال بحث من در مورد ترویج حجاب در فضا مجازی و علی الخصوص در شبکه ها اجتماعی هست
متاسفانه برخی افراد در این زمینه فعال هستن با نگاه سطحی خود
در حال بازی در پازل دشمن هستن
به عنوان نمونه عکسی را مدتی قبل در صفحه حامیان حجاب اسلامی
در فیس بوک مشاهده کردم
که با نگاهی کاملا سطحی عکسی را از یکی از بازیگران خانم کشور
در حرم رضوی منتشر نمود
با این تیتر) نظرتون در مورد عکس چیست!!؟ (
همان طور که اکثرا در مورد پوشش نامناسب این اصطلاح هنرمندان رو اطلاع دارید
تناقضی در ذهن مخاطب ایجاد می کند که علنا ترویج اسلام امریکایی است
و با فراگیر شدن این نوع نگرش شاهد این پدیده خواهیم بود که
به نوعی در زندگی عادی میتوان ازادانه با هر نوع پوششی رفتار نمود
و فقط در اماکن مذهبی و به خصوصی حجاب را رعایت نمود
پ ن= دوستان فقط به تعداد لایکهایی که عکس مورد نظر گرفته و کامنتها موجود در متن توجه کنند!
![[تصویر: 31865931071075236310.jpg]](http://upload7.ir/images/31865931071075236310.jpg)
منبع :
اینجا
به همین سادگی ...
وارد یکی از فروشگاه های رنگارنگ مانتو میشود. قیمت ها از ۸۰ هزار تومان شروع و بنابر جنس و کاری که برده، گران تر می شود. فروشنده ها تلاش میکنند تا بفهمند دنبال چه مدل مانتو و یا ساپورتی است. به یکی از آنها می گوید: ببخشید مانتوی دکمهدار می خواهم.
فروشنده جواب می دهد: آهان! اداری می خواهید؟ می گوید: مگر فقط در اداره باید دکمه دار پوشید؟
فروشنده می گوید: من نمیدانم خانم، مدلهای ما همین هاست. جلویش بند دارد دیگر کسی دکمهدار نمیپوشد!
فروشنده دیگر میگوید: خیلیها تازه میآیند میگویند مانتویی که همین بند را هم نداشته باشد ندارید؟
→←→←→←→←→←→←→←→←→←→←→←→←
به همین سادگی ...
میدونی چرا رو ماشین ها چادر می کشند ؟؟
زمان شاه بود . داشتیم در خیابون قدم می زدیم . خانم بی حجاب داشت جلومان راه می رفت . فاطمه رفت جلو و بدون هیچ مقدمه ای ازش پرسید : « ببخشید خانم ، اسم شما چیه ؟ » خانم با تعجب جواب داد : زهرا،چطور مگه چیه ؟»فاطمه خندید و گفت هم اسمیم »،
بعد گفت : «می دونی چرا روی ماشینا، چادر می کشند ؟»خانم که هاج و واج مانده بود گفت:«لابد چون صاحبشون می خوان سرماو گرما و گرد و غبار و اینجور چیزا به ماشینشون آسیب نزنه ».فاطمه گفت:«آفرین! من و تو هم بنده های خدا هستیم و خدا بخاطر علاقه اش به ما، پوششی بهمون داده تا با اون از نگاه های نکبت بار بعضیا، حفظ شویم و آسیبی نبینیم . خصوصا هم نام حضرت فاطمه سلام الله علیها هم هستیم …بعدها که اون خانم رو دیدم محجبه شده بود .»
شهیده فاطمه جعفریان
شهادت :۱۳۵۶
علت شهادت :توسط ساواک رژیم شاه
شیوه و درس را حتی در ترویج فرهنگ حجاب فراموش نکنیم