تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "مناجات شبانه" (درددلی با خدای مهربان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
سلامی یه وسعت انتظار
تا به کی با یار در خلوت سخن بگویم و ترس ان داشته باشم که نکند در پیش یار توان لب گشودن نداشته باشم، نیمه شعبان ... !
اِلهي وَسَيدي وَعِزَّتِكَ وَجَلالِكَ لَئِنْ طالَبْتَني
اي خداي من و آقاي من، سوگند به عزت و جلالت اگر مرا در مورد
بِذُنوُبي لاَُطالِبَنَّكَ بِعَفْوِكَ وَلَئِنْ طالَبْتَني بِلُؤْمي لاَُطالِبَنَّكَ بِكَرَمِكَ
گناهان بازخواست كني من نيز تو را به عفو و گذشتت مطالبه مي‌كنم و اگر به پستي‌ام مرا مؤاخذه كني من هم به كرمت تو را مطالبه مي‌كنم
رَاَيتُ مَوْلاي ذُنوُبي فَزِعْتُ وَاِذا رَاَيتُ كَرَمَكَ طَمِعْتُ فَاِنْ عَفَوْتَ
اي مولاي من هنگامي كه گناهانم را مشاهده مي‌كنم هراسان شوم و چون بزرگواري تو را بينم به طمع افتم.
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا تو مرا دریاب و مرا به بارگاه خودت قبول کن تا گم نشوم در کوچه و پس کوچه های بدون تو
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا من دلم قرصه کسی غیر از تو با من نیست
خیالت از زمین راحت که حتی روز روشن نیست
کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته
فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم
که روزی باید از این جا بازم پیش تو برگردم
خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن
شنیدم گرمه آغوشت اگر میشه منم جا کن
خدایا همه مارو ببخش به خاط اینکه تو می دیدی و ما گناه می کردیم...
با سلام
واينک شب نيمه شعبان نزديک ميشود و بازنيمه شعبان ديگر در غيبت مولايمان سپري شد،
شيعه منتظر به اميد روزي که همه پيام ها اين باشد
((قراردل بيقرارمان مهدي صاحب زمان آمد))
خدایا چرا نمیدهی اذن به ظهورش
مگر نیست دگر وقت ظهورش؟
چند نسل دگر شود پیر
تا شاید شود ناظر به ظهورش
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بو لايه امير المومنين والائمه عليهم السلام
رَاَيتُ مَوْلاي ذُنوُبي فَزِعْتُ وَاِذا رَاَيتُ كَرَمَكَ طَمِعْتُ فَاِنْ عَفَوْتَ
اي مولاي من هنگامي كه گناهانم را مشاهده مي‌كنم هراسان شوم و چون بزرگواري تو را بينم به طمع افتم.
میدونم واسه شب هست این نجواها

وَاجْعَلْني مِنْ صالِحِ مَنْ بَقِي وَخُذْ بي سَبيلَ الصّالِحينَ وَاَعِنّي عَلي
[/b]
[b]قرارم ده و به راه شايستگانم ببر و كمكم ده بر مخالفت با
نَفْسي بِما تُعينُ بِهِ الصّالِحينَ عَلي اَنْفُسِهِمْ وَاخْتِمْ عَمَلي بِاَحْسَنِهِ[/b]

[b]هواي نفسم بدانچه كمك دادي شايستگان را بر مخالفتشان با هواي نفس و ختم كن كارم را به نيكوترين كارهايم

این فراز از مناجات الشاکرین امام سجاد علیه السلام واقعا بی نظیره

خداوندا !!!!
چگونه باشد که بتوانم حقیقتا سپاست را بگویم با آنکه سپاس من در پیشگاهت خود نیازمند سپاسی دیگر است .

چه کنم با دل تنها
چه کنم با غم دل
چه کنم با این درد
دل من ای دل من

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
آدرس های مرجع