۱۵/آبان/۹۲, ۱۱:۱۳
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
۱۵/آبان/۹۲, ۲۰:۰۰
ببین تمام چشم ها غریبه اند
خدا تو با دلم غریبگی نکن
دلم هزار بار شکست و ناله سرنداد
شکستن دلم دگر خبر نمی کند
خدا صدای من به اسمان نمی رسد
به قلب من بیا وناله ام شنو

خدا تو با دلم غریبگی نکن
دلم هزار بار شکست و ناله سرنداد
شکستن دلم دگر خبر نمی کند
خدا صدای من به اسمان نمی رسد
به قلب من بیا وناله ام شنو

۱۶/آبان/۹۲, ۲۰:۵۰
به نام پروردگارم
سلام: باران که میبارد ! گویی پروردگارم آسمان شیشه ای اش را ها می کند من دستم را دراز میکنم وبا نوک انگشتانم لبخندش را نقاشی میکنم خدایم لبخند میزند ومن عاشق می شوم ... حوریان مبهوت به عشق بازی ما مینگرند ابلیس فریاد میکشد ومن عاشق می شوم ... باران که میبارد گویی بوی خاک کویر آب نخورده دلم همه وجودم را فرا می گیرد ... باران که میبارد بیشتر خدایم را عاشق می شوم ... باران که میبارد مثل حس گم شدگی سراسیمگی وجودم را در کالبدم آشفته می کند وحس پر کشیدن قلبم را همانند قلب عاشقانی که معشوقشان را در آغوش کشیده اند به تپش می اندازد . پروردگارم ! باران که میبارد دلبرانه تر پرستشت میکنم ونوازش حوریانت را مثال شرابی مستانه سر میکشم ... آه که چه لذتی دارد بندگی ات ........
۱۷/آبان/۹۲, ۲۰:۲۰
گاهی تمام زندگی میشود سوال !!!
گاهی پاسخ ها تشنگی ات را علاج نمی کنند ...
عجیب نیست؟؟؟ چقدر خنده دار! دنیا چقدر می خندد به گریه های ما به تلاش های ما به خنده های ما به نیازهای ما به روزهای ما به سالهای ما به عمر ما!
دنیا می خندد به ما !!!
خدای من! فلسفه دنیا هنوز برای من ناشناخته وفلسفه تقدیرهایی که رقم می خورد برایم سخت مجهول است !!!
خدایا! من پاسخ سوالهایم را نمی خواهم ... فقط تورا می خواهم ... فقط آرامش را می خواهم ...
فقط آسودگی را می خواهم ... می خواهم نیازمند نباشم ... عاصی نباشم ... خسته نباشم ...
آسوده باشم ... آرام باشم ... خاطر جمع باشم ... دلم نلرزد ... خوشحال باشم ... امیدوار باشم ...
و انسان باشم ....

۱۸/آبان/۹۲, ۲:۴۷
کودکی اندیشیدکه خداچه می خوردوچه می پوشدوکجاخانه دارد؟نداامد:خدا غصه بندگانش را می خورد....گناه بندگانش را می پوشد ودردل شکسته خانه دارد.......خدایا به دل من نیز بیا خدایا یه کاری کن اون قدری که آرزو دارم وقت ندارم همیشه لطفتت شامل حالم بوده....خدایاکمک کمک کمک

۱۸/آبان/۹۲, ۲۳:۴۳
بایـد از
خجالت
جان بدهم !
یک عمر
از تــو
جز تو را
خواستم...!
خجالت
جان بدهم !
یک عمر
از تــو
جز تو را
خواستم...!
۲۰/آبان/۹۲, ۲۱:۱۷
کوه پرسید ز رود ، زیر این سقف کبود
راز ماندن در چیست؟ گفت : در رفتن من
کوه پرسید و من؟ گفت : در ماندن تو
بلبلی گفت : و من ؟
خنده ای کرد و گفت : در غزلخوانی تو
آه از آن ابادی که در آن کوه رود
رود ، مرداب شود ، و در آن بلبل سر گشته سرش را به گریبان ببرد
و نخواند دیگر
من و تو بلبل و کوه و رودیم
راز ماندن جز
در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن یاران سفر کرده ی مان نیست
بدان !
راز ماندن در چیست؟ گفت : در رفتن من
کوه پرسید و من؟ گفت : در ماندن تو
بلبلی گفت : و من ؟
خنده ای کرد و گفت : در غزلخوانی تو
آه از آن ابادی که در آن کوه رود
رود ، مرداب شود ، و در آن بلبل سر گشته سرش را به گریبان ببرد
و نخواند دیگر
من و تو بلبل و کوه و رودیم
راز ماندن جز
در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن یاران سفر کرده ی مان نیست
بدان !
۲۰/آبان/۹۲, ۲۱:۳۶
به نام خدا به نام خدایی که ازاویم زنده به اویم دیدنم درجهت اوست احساسش میکنم باتمام ذره ذره سلول های بدنم خدایا دوستت دارم عاشقتم ممنونم که مرامی پذیری با همه ی بدبودنم ممنونم که از رگ گردنم به من نزدیک تری ممنونم که مرا افریدی من قول میدم ازفرصته بندگی خوداستفاده کنم............کریما لطف خاص خودراشامل حال همه ی عزیزان ودوستانم کن.........خدایا دوستت دارم بخاطرهمه ی چیزهایی که به من عطا کردی ومیگذارم پای رحمتت ......ودوستت دارم بخاطرچیزهایی که ازمن گرفتی ومی گذارم پای حکمتت.......خدایا شکرت شکرت شکر
۴/آذر/۹۲, ۱:۵۹
من از قالوا بلی تشویش دارم
گنه از برگ و باران بیش دارم
اگر لاتقنطوا دستم نگیرد
من از یاویلنا اندیش دارم
(باباطاهر)
۱۳/آذر/۹۲, ۲۰:۴۰
هر گاه دلم رفت تا #محبت کسی را به دل بگیرد، تو او را خراب کردی، خدایا، به هر که و به هرچه #دل_بستم، تو دلم را شکستی، عشق هر کسی را که به دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی، هر کجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را #آرامش دهم، در سایه امیدی، و به خاطر آرزویی، برای دلم امنیتی به وجود آورم، تو یکباره همه را برهم زدی، و در طوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی، تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیری نداشته باشم و هیچ وقت آرامش و امنیتی در دل خود احساس نکنم... تو این چنین کردی تا به #غیر_از_تو_محبوبی_نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم، و جز تو به چیزی یا به کسی امید نبندم، و جز در سایه توکل به تو، آرامش و امنیت احساس نکنم... خدایا ترا بر همه این نعمتها #شکر می کنم