تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "مناجات شبانه" (درددلی با خدای مهربان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
اه . که چقدر مهربانی . شاید بلغزم ولی گمراه نمی شوم چون هنوز بنده ناپاکت را فراموش نکردی . چفدر شرمنده ام ,کمکم کنید تا با شرم ساری به درگاه شما شرف یاب نشوم . پروردگارا چقدر عزیزو مهربانی . باشد که از سر بازان امام امتت باشم
دوستم داری با اینکه گنهکارم
العفو العفو العفو
بسم الله الرحمن الرحیم

إِلَهِی إِنْ كَانَ النَّدَمُ عَلَى الذَّنْبِ تَوْبَةً فَإِنِّی وَ عِزَّتِكَ مِنَ النَّادِمِینَ‏
خدایا اگر پشیمانى از گناه توبه است قسم به عزتت كه من از پشیمانانم

وَ إِنْ كَانَ الاِسْتِغْفَارُ مِنَ الْخَطِیئَةِ حِطَّةً فَإِنِّی لَكَ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِینَ لَكَ الْعُتْبَى حَتَّى تَرْضَى‏
و اگر استغفار و طلب آمرزش كردن موجب محو گناه است (به لطفت) من از آمرزش طلبانم تو را سزد
كه (بر ما) عتاب كنى تا باز خوشنود گردى

إِلَهِی بِقُدْرَتِكَ عَلَیَّ تُبْ عَلَیَّ وَ بِحِلْمِكَ عَنِّی اعْفُ عَنِّی‏
خدایا قسم به قدرتت بر من كه توبه‏ ام بپذیر و به حلمت بر عصیانم كه از من درگذر

وَ بِعِلْمِكَ بِی ارْفَقْ بِی إِلَهِی أَنْتَ الَّذِی فَتَحْتَ لِعِبَادِكَ بَاباً إِلَى عَفْوِكَ سَمَّیْتَهُ التَّوْبَةَ
و به علمت به احوالم كه با من به رفق و محبت نظر فرما خدایا تویى كه درى از عفو و بخششت
به روى بندگان باز كردى و نامش توبه نهادى

فَقُلْتَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً...
و (در كتابت) فرمودى اى بندگان به درگاه من به توبه با حقیقت باز آیید (تا از گناهانتان درگذرم)
بخشی از مناجات تائبین
بسم الله الرحمن الرحیم
از یکی از بندگان خوب خدا در عالم دوستی، راه یافتن محبت گمشده بین خود و خدایم
را سوال نمودم بی آنکه منظوری داشته باشم و او بی پاسخم گذاشت.....
از آن روز تنها به این توصیه بزرگان رسیده ام که خواسته خود را تنها از خدا بجویید که اوست تنها کسی که عطا می کند ،پاسخت میدهد و میبخشدت بی آنکه منتی برتو نهد ... یا بی پاسخت گذارد که اگر هم بی پاسخت گذاشت عزتی به ذلت تبدیل نشده است...

به دنبال محبتش به این تاپیک رسیدم و بعد از آن به این قسمت از ارسال(21) جناب دکتر

(۱۵/مرداد/۹۰ ۶:۲۴)MESSENGER نوشته است: [ -> ]و اینجاست که نا آگاه در وجود ما انقلابی میشود و دنبال آن یگانه معبود به جستجو می پردازیم و همین جاست که انسانیت ما آغاز میشود اما موضوعی که هست اینست که ما مدتها در غیبت بوده ایم و
الان مسیر را گم کرده ایم از کاروان روندگان طریقت جا مانده ایم!
نمیدانیم به کدام سمت برویم وسراغش را از که بگیریم تمام وجود ما به تلاطم می آید و در بغض تنهایی فرو میرود در این لحظه هاست که نباید ناامید شد نباید به دنبال هر بانگی راه افتاد به امید رسیدن به او بلکه کوتاهترین راه رجوع به دل خود است دل را خدا در وجود ما نهاد که جایی برای خودش باشد.

یعنی دل انسان ارتباطی عمیق با آفریننده ی خود دارد و هنگامی که به عمق دل خود توجه نماید چنین رابطه ای را خواهد یافت!

جایی که می تواند خدا را در آن یافت دل مؤمن است!

ممنون از این تاپیک زیباتون و از این ارسال مفیدتون. مثل همیشه جامع و کاربردی...
امیدوارم قوت قلب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید.
(فقط کاش زودتر خوانده بودمش....)

و مناجات من خاطی...
خدایا منو میبخشی؟؟؟ خدایا میدونم اشتباه رفتم اما به قول دوستم هاله، خدایا، آخه من که جز تو کسی رو ندارم .... میشه بیای توی قلبم؟؟؟ مثل قدیما؟؟؟ میشه دوباره باهم باشیم؟ میشه منو با تموم نداشته هام بپذیری؟؟؟ با تموم گناهانم؟؟؟ ........

مناجات کودک با خدا

خداي عزيز !

به جاي اينكه بگذاري مردم بميرند و مجبور باشي آدماي جديد بيافريني ، چرا كساني را كه هستند ، حفظ نمي كني ؟

خداي عزيز !

شايد هابيل و قابيل همديگر را نمي كشتند اگر هر كدام يك اتاق جداگانه داشتند در مورد من و برادرم كه مؤثر بوده .

خداي عزيز !

اگر يكشنبه ، مرا توي كليسا تماشا كني ، كفش هاي جديدم رو بهت نشون مي دم .

خداي عزيز !

شرط مي بندم خيلي برات سخت است كه همه آدمهاي روي زمين رو دوست داشته باشي . فقط چهار نفر عضو خانواده من هستند ولي من هرگز نمي توانم همچين كاري كنم

خداي عزيز !

در مدرسه به ما گفته اند كه تو چكار مي كني ، اگر تو بري تعطيلات ، چه كسي كارهايت را انجام مي دهد ؟

خداي عزيز !

آيا تو واقعاً نامرئي هستي يا اين فقط يك كلك است ؟

خداي عزيز !

اين حقيقت داره اگر بابام از همان حرفهاي زشتي كه تو بازي بولينگ ميزند، تو خانه هم استفاده كند ، به بهشت نمي رود؟

خداي عزيز !

آيا تو وافعاً مي خواستي زرافه اين طوري باشه يا اينكه اين يك اتفاق بود؟

خداي عزيز !

چه كسي دور كشورها خط مي كشد ؟

خداي عزيز !

من به عروسي رفتم و آنها تو كليسا همديگر را بوسيدند . اين از نظر تو اشكالي نداره ؟

خداي عزيز !

آيا تو واقعاً منظورت اين بوده كه (( نسبت به ديگران همانطور رفتار كن كه آنها نسبت به تو رفتار مي كنند ؟ )) اگر اين طور باشد ، من بايد حساب برادرم را برسم .

خداي عزيز !

به خاطر برادر كوچولويم از تو متشكرم ، اما چيزي كه من به خاطرش دعا كرده بودم ، يك توله سگ بود

خداي عزيز !

لازم نيست نگران من باشي . من هميشه دو طرف خيابان را نگاه مي كنم .

خداي عزيز !

فكر نمي كنم هيچ كس مي توانست خدايي بهتر از تو باشد . مي خوام اينو بدوني كه اين حرفو به خاطر اينكه الان تو خدايي ، نمي زنم .

خداي عزيز !

هيچ فكر نمي كردم نارنجي و بنفش به هم بيان . تا وقتي كه غروب خورشيدي رو كه روز سه شنبه ساخته بودي ، ديدم ، معركه بود .

http://www.bitrin.com/ARTICLE36740.html
بسم الله الرحمن الرحيم
سپاس گزارم اي معبود بي همتا
در ابتدا تمنا دارم براي تمام بندگانت من جمله تمام همسنگران اين سايت تو فيق رحمت و نور هدايتت را اعطا برفرماييد بخصوص جناب مسنجر و خانواده محترمشان با ايجاد چنين انديشه تابناكي

سپاس و بندگي من عاجز به در گاه استادي كه مو قع امتحانش مرا هدايت فرمود.
خودتان مي دانيد كه چه امتحاني را قبول شدم . برق شعف و شادي را در چشم و دلم مي بينيد .
واي بر من كه اگر هدايتم نمي كرديد .
خداوندا ارزوي اين بنده حقير را مي داني و مي دانم كه گستاخم ولي تمام تلاشم رابراي خشنودي شما و ارزويم مي كنم , باشد كه در اين راه نگهدارم باشي كه اگر لحظه اي به حال خودم رهايم مي داشتي تمام ازمون هايم را شكست خورده بودم . حال كه در بچه گي مولا شافيم شده است در نو جواني رسول خدا شافيم شده است در جواني معصيت نمي كنم كه من از خيانت كاران نيستم .
الهي توبه ا م بپذير و به من رحم كنيد .
الهي العفو العفو العفو
پروردگارا به خانواده ام خير و بركت اعطا فرما نور رحمتت را بر انها بتابان

قلبم غبار گرفته از این همه گناه. گناهان من به چشم خودم نمی آیند

اما می دانم که بزرگند در مقابل کبریایی تو، هر ذره نافرمانی

بزرگ است

کم نیست.

حالا بیا قلبم را بشور. بیا سنگینی هوای نفس را از روی سینه ام بردار تا کمی نفس بکشم.

من خیلی این روزها اهل جزع و فزع شده ام.

کوچکترین ناملایمتی اگر روزگار به من روا بدارد، غر می زنم و نالان می شوم.
صبرم بده بر مصیبت ها؛
بر حوادث خیر و شرِّ قضا و قدَرَت.

مرا از این همه بی تابی برهان.

مثل دریا آرامم کن.

تقوا را بر عریانی ِ روحم بپوشان و از این تنهایی بی حدّی که گرفتارش هستم نجاتم بده.

من دلتنگِ صحبت با خوبانِ توام.

رفیقم کن با خوبان عالم. بگذار کمی پای درس خوبی شان بنشینم.

می دانم که هوایم را داری.

تو نور چشم مسکینانی. من هم یکی از آنها…

روشن است نگاهم به حضورت.

ممنون خدای عزیزم. ممنون!

[/b]
خدایا بازم گدای نصف شبی اومده!
آخه دیگه جایی رو بلد نیست!
خدایا خیلی دوستت دارم که هیچ وقت من رو تنها نمی گذاری،
انقده زود جوابم رو میدی که خجالت بکشم دستم رو جلوی کس دیگه دراز کنم .
خیلی مهربونی خدا .
حودت می دونی من چقدر کم طاقتم . بازم زیاد منتظرم نذار . بازم زود نگاهم کن .
بازم دست خالی نذار برم .
ای مهربون ترین مهربونا
دوستت دارم خدایا دوستت دارم
به نام خداوندي كه منبع واقعي عشق و عقل است.
خدا جون سلام.
امروز داشتم به اتفاقات زندگيم فكر ميكردم به همه ي ا ون حوادثي تو برام رقم زدي.
امروز فكر ميكردم سال بدي بود برام سال 90 پر غم بود .
دوباره فكركردم كه نه چه سال خوبي بود؛ تو بودي، تو لحظات نابي كه اميدوارم خيلي تكرارشن
چه كارهاي تو اين سال تجربه كردم كه يه وقتايي هم هرگز تصور نميكردم خدا جونم سال خوبي بود چون تو فكر م تو بودي نميگم همش تو فكرم بودي نه چه وقتايي مثل ماهي كه دور ميمونه ار دريا ازت دور موندم.
خدايا الان ميفههم وقتي تو قرآن ميگي و خداوند هركس را بخواهد هدايت ميكند يعني چي؟
اينكه ميگي انسان بسيار ناسپاس است يعني چي؟
چطور امسال ميتونه سال بدي باشه در حالي كه پر بود ار معجزاتت كه واسم اتفاق مي افتاد
آخ خداجون من شرمندم سعي ميكنم جبران كنم.
خدا جونم منو ببخش واسه همه ناسپاسي هام.
امسال سال فوق العاده بود خدا يا شكرت.
به نام بخشنده ی بی منّت
خدایا خودم را به تو میسپارم که : الا بذکر الله تطمئن القلوب – حیف که در تمام ِ طول ِ عمر کوتاهم تو را بقدر عقل ناقص خود شناختم . والا من کجا و بی وفائی کجا ؟ !!! ... ومن یقیناً می توانم اعتراف کنم که گنج حقیقی زندگی نه در داشتن ثروت است نه دارائی نه شهرت نه فرزند و نه اقتدار – گنج حقیقی توئی که در روح مائی ، زندگی قابل ِ برگشت نیست ، خوشا به حال کسانی که زمان پیاده شدن از دنیا با لبخند به پشت ِ سر نظر می کنند ، که این را نیز تو باید بخواهی ، ... اگر بخواهی ....به حول و قوه الهی ات.
حیف ، حقیقت ِ خلقت را نفهمیده انگاشتم که میدان ، حیف که به هرکس رو زدم ، و در انتها به سراغت آمدم ، حیف که هر چه غم به جانم ریخت از دنیای فانی بسوی خود کشیدم ، که خود کرده را تدبیر نیست ، حیف که آنقدر سخاوتمند و با گذشت بودی که نادانی دلی چون من ، هر کار دل ِ دروغینش خواست کرد و پشیمان نشد .... حیف اگر نبخشی ام ...حیف.
وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد
آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد
خدایا ، رنج بی حد و ناامیدی مضاعفی را در دنیا به دوشم نهادی ، سخت بود اما بیدار کننده هم بود . نمی خواهم بگویم که چگونه در هر مرحله از زندگی ، قلبم شکست و دلم لرزید ، که خود بهتر از من میدانی ، اینک این بنده حقیر و جامانده از کاروان یارانت ، می خواهد با بیان و جبران اشتباهاتش و آرزوهای خفته اش ، پشیمانی خود را از همه چیز اعلام کند ، آیا او را میپذیری........؟؟
دوستان شما هم نامه های خودتون به خدا رو در این تایپیک بگذارید شاید دوست دارید ازش تشکر کنیدشاید از دست خدا شاکی باشید ! که خیلی چیزها رو بهتون داده و خیلی چیزها رو نداده و چیزهایی که فهمید و نگفت و .... و هر چیزی که فکر می کنید لازمه به خدا بگید اینجا با دلتون بنویسید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
آدرس های مرجع