تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "مناجات شبانه" (درددلی با خدای مهربان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
و انا يا سيدى عائذ بفضلك هارب منك اليك متنجز ما وعدت من الصفح عمن احسن بك ظناو اى مولاى من ، پناهنده ام به فضلت ، گريزانم از تو به سوى تو، خواستار وفا به وعده ات هستم در عفو و گذشت كه وعده فرمودى بر آن كه به تو خوش گمان است .
اَدْعُوكَ دُعاَّءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسيلَتُهُ وَ انْقَطَعَتْ حيلَتُهُ وَ

مى خوانمت، خواندن آنكس كه وسيله اش ضعيف و راه چاره اش قطع شده

اقْتَرَبَ اَجَلُهُ وَ تَدانى فِى الدُّنْيا اَمَلُهُ وَ اشْتَدَّتْ اِلى رَحْمَتِكَ فاقَتُهُ وَ

و مرگش نزديك گشته و آرزويش در دنيا اندك شده و سخت نيازمند رحمتت گرديده و

عَظُمَتْ لِتَفْريطِهِ حَسْرَتُهُ وَ كَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَ عَثْرَتُهُ وَخَلُصَتْ لِوَجْهِكَ تَوْبَتُهُ...

افسوسش در كوتاهى و تقصير خود بزرگ گشته و لغزش و خطايش بسيار شده و...

بسم الله

خدایا...

گفتم شلمچه
گفتی بی لیاقتی

گفتم کربلا
گفتی حرفشو نزن

خدایا
اگه یه وقت گفتم مولا
نگی نه.....
خدايا!از او به تو پناه مي برم كه هوس هايش در قلبم مي چرخد و خواهش هايش را اجابت مي كند. دوستي دنيا را پيش چشم ام زيبا جلوه مي دهد و پرده اي مي كشد ميان من و فرمانبرداري از تو.

امام سجاد علیه السلام / مناجات خمس عشره / مناجات الشاكين
دعای امام سجاد (علیه السلام) در سجده امام سجاد (علیه السلام) در شبهاي ماه مبارک رمضان این دعا را در سجده تکرار می کرد: [b]«اللهم ارزقنی التجافی عن دار الغرور و الانابة الی دار الخلود والاستعداد للموت قبل حلول الفوت »[/u] خدایا مرا از این دنیای فریب بر کن و نجات بخش و بازگشت به دنیای جاودان آخرت روزیم فرما، استعداد جدا شدن از این جسم ظلمانی و اوج گرفتن روح نورانی را به سوی خودت عنایت فرما پیش از این که در این تاریکنای شرک و خودپرستی تباه شوم. (اقبال الاعمال، سید بن طاوس، ص 702 )

Roseهر شب قبل خواب براي كار هاي اون روزتون استغفار كتبي در دفتر خاطراتتون بنويسين و واسه گناهايي كه ممكن بود مرتكب بشين ولي خدا حفظتون كرده تحميد كنيد و سفره درد دلتونو با خدا باز كنيد تا پيش مردم خودتونو رسوا نكنيد. از امام زمان بخواهيد دعاتون كنه كه زندگي سالمي در انتظارتون باشه و از خدا مسئلت كنيدبعد از اينكه بيدار شديد روزي رو در پيش داشته باشيد كه قدمهاتون در راه مستقيم باشه. وخيلي زود نتيجه و اثر عجيبشو شو تو زندگيتون ببينيد...Heart
بسم الله الرحمن الرحیم
پروردگارا! اگر ما فراموش یا خطاکاریم ما را مواخذه مکن.
پروردگارا! تکلیف سنگینی بر ما قرار مده.
آن چنان که( بخاطر گناه و طغیان )بر کسانی که پیش از ما بوده اند قرار دادی.
پروردگارا! آن چه طاقت تحمل آن را نداریم بر ما مقدر مدار.
و آثار گناه را از ما بشوی.
ما را ببخش و در رحمت خود قرار ده.
تو مولا و سرپرست مایی. پس مارا بر جمعیت کافران پیروز گردان.
قسمت هایی از ترجمه آیه 286 سوره بقره
سلام
خدایا
ممنونم
فقط همین رو به من دادی ، خدایا شکرت
خدایا واقعا ممنونتم
آرامش دل
بهترین چیزی هستش که میتونست برای من باشه
اینم برای این بهم دادی که بتونم دینم رو برای آینده حفظ کنم
Blushخداجون شکرتBlush
به نام خدا
......................................................... [تصویر: michka.jpg]

خدایا !

ما فقط تو را می خواهیم ، بی هیچ کم و بیش .

بی هیچ کم .چون کمتر از تو هیچ نیست که اقناعمان کند .
بی هیچ بیش .چون ، بیش از تو چیست ؟ هیچ نیست.

تو ما را کفایتی !

که خود فرموده ای : ألیس الله بکاف عبده ؟!

سوره مباركه بقره آیه 186

سید مهدی شجاعی
"الحمدلله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لولا ان هدانا الله"
شکر خدایی رو که ما را بر این راه هدایت کرد و اگر هدایت خدا نبود هرگز هدایت نمی یافتیم
[/b]
اى آنكه ياد او براى ياد كنندگان، شرافت است
و اى آنكه شكر و سپاس او،براى سپاسگزاران،رستگارى است
و اى آنكه طاعت و فرمانبردارى او،براى اطاعت كنندگان و فرمانبرداران نجات و رهايى است!
بر محمد و آل او درود فرست
و قلب هاى ما را با ياد خودت از هر يادى باز دار
و زبان هاى ما را با شكر خودت از هر شكرى نگهدار
و اندام هاى ما را با طاعت خودت از هر طاعتى باز دار
و اگر براى ما فراغتى از كارها مقدر فرموده ‏اى آن را فراغت سالم قرار ده كه در آن،گناهى ما را در نيابد
و خستگى به ما رو نياورد تا (فرشتگان و) نويسندگان بدي ها با پرونده‏اى خالى از بيان گناهان مان از سوى ما بر گردند
و نويسندگان نيكي ها به خاطر نيكي هايى كه از ما نوشته ‏اند شادمان شوند
و هنگاميكه روزهاى زندگانى ما سپرى گرديد
و به تدريج مدت عمرمان به پايان رسيد و دعوت تو كه چاره‏ اى از پذيرفتنش نيست ما را احضار نمود،پس بر محمد و آل او درود فرست
و پايان آنچه نويسندگان اعمال ما،بر مى ‏شمارند توبه مقبول قرار ده تا پس از آن بر گناهى كه مرتكب شده ‏ايم و بر معصيتى كه انجام داده ‏ايم باز ندارى!
و روزى كه خبرهاى بندگانت را مى‏ آزمايى،پوششى را كه با آن اعمال ما را پوشانده ‏اى در برابر ديدگان گواهان بر ندار!
همانا تو،نسبت به هر كسى كه تو را بخواند مهربانى
و براى كسى كه تو را ندا در دهد رواكننده اى!
(صحیفه سجادیه)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
آدرس های مرجع