تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
لطفا کسی از دوستان فرار نکنه.به خصوص کسی از حدیث آقای البانی فرار نکنه!
این بار بهانه اینها برای فرار از بحث نبودن اقا وحید بود . وگر نه به قول یه بنده خدایی مرده شورش که نمرده . اقا وحید گفت این المنتظر با فرشید ۲۰۰۲ نماینده ما هستند .
ولی با بهانه بیخود فرار کردند Cool
واقعا بیشرمی و وقاحت و بی حیایی هم یه حدی داره...
جناب فایتر یا راستین یا مدیر قرمز یا هر بیسوادی که هستی
اونی که فرار کرده وحید 110 هست که هرروز آنلاینه و چرت و پرت می نویسه ولی موقع مناظره با خانم عایشه سرش شلوغه...

این همه سال و ماه سرش شلوغ نبود نوبت به خانم عایشه رسید سرش شلوغ شد؟

این آقا یه بار کم آورد مرا (فرمیسک) را محروم کرد یه بار کم آورد فرار کرد و به جاش کسای دیگه را معرفی کرد.
چرا یه بار مثل یه آدم متمدن واینمیسه مناظره را تا اخر ادامه بده؟

الان مرا به بهانه های مختلف مسدود کردین بعد توقع دارین بیام مناظره !!! را ادامه بدم؟
شما یه مشت بیسواد هستین که از دین فقط صیغه و چهارزنی و پالان شتر و رابطه جنسی را بلدین..
من خیلی نجیبتر از اونی ام که با امثال شما!!! بحث کنم ...

غلط زیادی کردن هم موقوف

خانم رژان ادهم
خانم با ادب
رژان یا سعیده یا هر کی هستی !!
چه فرقی میکنه کی با شما بحث کنه شما جواب رو بزار .
مگه وحید ۱۱۰ کیه که نباشه شما هم نیستی ؟!!

وایسا بحث کن مثل ادم .
در ضمن چرت و پرت نوشتن ایشون ربطی به شما نداره . شما باید ۲ کلاس شعور ثبت نام کنی ...
شعور از شمای بی شعور یاد میگیریم به گفته لقمان که گفته ادب از که آموختی از امثال کاربران تالار تحمیق و تحمیل اندیشه!

جناب مدیر فایترز!!

خانم عایشه یه نفر هست
چطوریه که برای بحث با ایشون کل مدیران و کاربران فعال و .... بسیج شدین باز کم آوردین؟

خجالت هم خوب چیزیه. به عمرم وقیحتر و بی شرمتر از شماها ندیده بودم.

در ضمن اسم من را با دستهای کثیفت تایپ نکنه که نجس میشه.
مهم نیست چه کسی پشت این ای دی هست . یه بار خانم عایشه پیام داد که همین فرمیسک ای دی عایشه رو هک کرده برای همین هر روز پس عوض میکنه

البته بنده ایمیل ایشون رو دارم با اون ایمیل بگه هک شده اقدام لازم برای برگردوندن انجام میشه ...

به نظر من این بحث دیگه تکلیفش مشخص شده . چند بار هم نوشتم . دیگه روایت خر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ربطی به خلفا نداشت !

بنده هم کار امثال و پارسالم نیست این مباحث که الان بحث کم اوردن باشه ...
به هر حال به قول این بنده خدا من که مرده شور شهر نیستم اگه بمیرم کسی جام نباشه . صاحب تشیع هم نیستم . ولی اگر اصرار دارید و مشکلی نیست بحث طولانی بشه میتونم ادامه بدم .

البته دوست داشتم اهل سنت یک انسان مودب تری رو برای بحث بفرستند . میدونم کم نیست از بین اهل سنت ادم مبادی اداب .

نقل قول:واقعا بیشرمی و وقاحت و بی حیایی هم یه حدی داره...
جناب فایتر یا راستین یا مدیر قرمز یا هر بیسوادی که هستی
اونی که فرار کرده وحید 110 هست که هرروز آنلاینه و چرت و پرت می نویسه ولی موقع مناظره با خانم عایشه سرش شلوغه...

این همه سال و ماه سرش شلوغ نبود نوبت به خانم عایشه رسید سرش شلوغ شد؟

این آقا یه بار کم آورد مرا (فرمیسک) را محروم کرد یه بار کم آورد فرار کرد و به جاش کسای دیگه را معرفی کرد.
چرا یه بار مثل یه آدم متمدن واینمیسه مناظره را تا اخر ادامه بده؟

الان مرا به بهانه های مختلف مسدود کردین بعد توقع دارین بیام مناظره !!! را ادامه بدم؟
شما یه مشت بیسواد هستین که از دین فقط صیغه و چهارزنی و پالان شتر و رابطه جنسی را بلدین..
من خیلی نجیبتر از اونی ام که با امثال شما!!! بحث کنم ...

غلط زیادی کردن هم موقوف

خانم رژان ادهم

نقل قول:شعور از شمای بی شعور یاد میگیریم به گفته لقمان که گفته ادب از که آموختی از امثال کاربران تالار تحمیق و تحمیل اندیشه!

جناب مدیر فایترز!!

خانم عایشه یه نفر هست
چطوریه که برای بحث با ایشون کل مدیران و کاربران فعال و .... بسیج شدین باز کم آوردین؟

خجالت هم خوب چیزیه. به عمرم وقیحتر و بی شرمتر از شماها ندیده بودم.

در ضمن اسم من را با دستهای کثیفت تایپ نکنه که نجس میشه.
وحید !

به جای اینکه فرار کنی و هر روز با آیدیهای مختلف آن بشی!!!! وایسا جواب بده.
چشم
من هستم و جواب میدم
ولی همون به قول خودتون عایشه قبلی بیاد . بنده علاقه ای ندارم با ادم بی ادب دهن به دهن بشم
البته این هم کار جالبه که هر چی میخواید میگید بعد میگید من نبودم
لطفا حذف شود*************************************************
(۱۷/اسفند/۹۲ ۲:۳۳)عایشه نوشته است: [ -> ]من هر کار دلم میخواد میکنم چون زورم زیاده

به شما هم هیچ ربطی نداره

فکر میکنم این جواب گویای خیلی چیز هاست .

به هر حال برای ادامه بحث حاضرم .

فقط برادران و خواهران اهل سنتی که این مطلب رو میبینید .
فکر نکنید تا الان یک بچه پای بحث بوده .
ایشون داره اینطور عکس العمل نشون میده که بحث های قبلی رو جدی نگیرید و مثلا بگید این که بچس . اگر یه عالم میومد فرق میکرد داستان .
اکثر نقل قول های ایشون هم از سایتهای معتبر خود اهل سنت و یا وهابی ها بود .

منتها هم اگر از علما کسی رو میشناسید بیارید برای بحث . هم این بحث رو ادامه میدیم به امید خدا .

یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع