۲۴/آبان/۹۲, ۰:۱۳
با تشکر از شما .
اگر ۲ بحث رد شورا و ایات قران مورد ذکر شما همزمان پیگیری شود زیاد جالب نیست
بعد جناب عایشه شما به ایات دیگری که بنده میخواستم اقامه کنم (البته از قول اهل سنت) میگویید تفسیر ساختگی! انوقت خودتان...
اما ایاتی که میگید در مورد مهاجرین و انصار است . نکته مهم اینکه در صورتی که همه مهاجرین و انصار را مورد توجه قرار داده . خوب یک تحسین دسته جمعی است و فضیلت خاصی برای کسی نیست . که بخواهد پایه و یا دلیل خلافت باشد .
در مورد انها سخن میگوییم .
در مورد تفسیر هایی که از بعضی ایات در مورد جناب ابوبکر گفتید .
خوب همانطور که شاید بدانید در بحث باید روی مشترکات و یا مطالب مورد قبول طرفتان دلیل بیاورید . برای همین ارزشی برای بحث ندارد .
اینکه این ایات را برای ایشان جعل کرده باشند با توجه به اینکه قدرت ۱۰۰۰ سال دست ایشان بوده و تاریخ را هم فاتحان مینویسند .
در ضمن خواهر گرامی شما باید هر چیزی را با مستنداتش نقل بفرمایید . تا سندیت و صحتش را بتوان بررسی کرد!
حالا من برایتان از صحیح ترین کتب اهل سنت حقیقت را بیان میکنم
به اعتراف خود عایشه هیچ آیه ای در قرآن در شأن او و پدرش ابوبکر و خاندان آنها نازل نشده است جز آیه ی عذر عایشه یا همان آیه ی افک.
این مطلب در کتاب صحیح بخاری - چاپ المطبعة الامیریة - جلد ۶ - کتاب التفسیر - باب تفسیر سوره احقاف - صفحه ۱۳۳ موجود می باشد.
تصویر زیر جلد ۶ و صفحه ۱۳۳ کتاب صحیح بخاری می باشد.
اگر ۲ بحث رد شورا و ایات قران مورد ذکر شما همزمان پیگیری شود زیاد جالب نیست
بعد جناب عایشه شما به ایات دیگری که بنده میخواستم اقامه کنم (البته از قول اهل سنت) میگویید تفسیر ساختگی! انوقت خودتان...
اما ایاتی که میگید در مورد مهاجرین و انصار است . نکته مهم اینکه در صورتی که همه مهاجرین و انصار را مورد توجه قرار داده . خوب یک تحسین دسته جمعی است و فضیلت خاصی برای کسی نیست . که بخواهد پایه و یا دلیل خلافت باشد .
در مورد انها سخن میگوییم .
در مورد تفسیر هایی که از بعضی ایات در مورد جناب ابوبکر گفتید .
خوب همانطور که شاید بدانید در بحث باید روی مشترکات و یا مطالب مورد قبول طرفتان دلیل بیاورید . برای همین ارزشی برای بحث ندارد .
اینکه این ایات را برای ایشان جعل کرده باشند با توجه به اینکه قدرت ۱۰۰۰ سال دست ایشان بوده و تاریخ را هم فاتحان مینویسند .
در ضمن خواهر گرامی شما باید هر چیزی را با مستنداتش نقل بفرمایید . تا سندیت و صحتش را بتوان بررسی کرد!
حالا من برایتان از صحیح ترین کتب اهل سنت حقیقت را بیان میکنم
به اعتراف خود عایشه هیچ آیه ای در قرآن در شأن او و پدرش ابوبکر و خاندان آنها نازل نشده است جز آیه ی عذر عایشه یا همان آیه ی افک.
این مطلب در کتاب صحیح بخاری - چاپ المطبعة الامیریة - جلد ۶ - کتاب التفسیر - باب تفسیر سوره احقاف - صفحه ۱۳۳ موجود می باشد.
تصویر زیر جلد ۶ و صفحه ۱۳۳ کتاب صحیح بخاری می باشد.
ترجمه حدیث : از یوسف بن ماهك نقل شده است كه معاویه بن أبى سفیان، مروان را به حكومت حجاز منصوب كرده بود، مروان خطبه خواند و در آن از یزید بن معاویه نام برد تا براى حكومت بعد از پدرش از مردم بیعت بگیرد. عبد الرّحمن بن أبى بكر چیزى گفت، مروان گفت: او را بگیرید. عبد الرّحمن وارد خانه ی عایشه شد و آنها نتوانستند او را دستگیر كنند. مروان گفت: او كسى است كه خداوند این آیه را درباره او نازل كرده است: و آن كس كه به پدر و مادر خود گوید:اف بر شما، آیا به من وعده مىدهید كه زنده خواهم شد تا اخر ایه. عایشه از پشت پرده گفت: هیچ چیزى از قرآن را خداوند درباره ی ما خاندان نازل نکرده است؛ مگر این كه خداوند،عذر مرا نازل كرده است. ( اشاره به آیه ی افک )
منابع بیشتر :
۱ ـ در المنثور ، جلد ۷ ، صفحه ۴۴۴ ، ناشر : دار الفکر - بیروت لبنان
۲ ـ فتح الباری شرح صحیح البخاری ، جلد ۸ ، صفحه ۵۷۷ ، ناشر : دار المعرفه - بیروت
نتیجه :
۱ ـ با این اعتراف عایشه ثابت شد که هیچ آیه ای در شأن او و خاندان آنها در قرآن موجود نیست.
۱ ـ با این اعتراف عایشه ثابت شد که هیچ آیه ای در شأن او و خاندان آنها در قرآن موجود نیست.
2 ـ به اعتراف خود عایشه خداوند آیه عذر او ( افک ) را در قرآن نازل کرده است که به ماریه ی قبطیه یکی از همسران پیامبر تهمت زنا زده بود.
۴ ـ آیا با این اعتراف ، جماعت اهل تسنن باز هم می گویند در قرآن در شأن ابوبکر و عایشه و خاندانش آیه وجود دارد؟
البته بحث روی این ایات را جدا گانه بررسی میکنیم مهمترین ایه . ایه غار است قبلا در این لینک در مورد ان بحث شده پست ۸ همون تاپیک هم خواندنیست . دیگه تکرار مکررات نمیکنیم . اگر اشکالی بود هم همونجا مطرح کنید بهتره . از بحث طولانی و به درازا کشیده شدن مطلب جلوگیری میکنیم
اولاً: آيه غار در باره ابوبكر نازل نشده است و او به همراه رسول خدا صلي الله عليه وآله در غار نبوده است؛
ثانثاً: آمدن او با اجازه رسول خدا صلي الله عليه وآله نبوده است؛
ثالثاًٌ: بر فرض قبول اين مطلب كه آن شخص همراه رسول خدا ، ابوبكر بوده، اين آيه، جز اين كه ثابت مىكند ابوبكر در اين سفر دائم الحزن بوده و با بىتابي، اندوه ، گريه و نالههاى پي در پي ، بر زحمت پيامبر مىافزود، فضيلتي را براى او به ارمغان نمىآورد.
ثانثاً: آمدن او با اجازه رسول خدا صلي الله عليه وآله نبوده است؛
ثالثاًٌ: بر فرض قبول اين مطلب كه آن شخص همراه رسول خدا ، ابوبكر بوده، اين آيه، جز اين كه ثابت مىكند ابوبكر در اين سفر دائم الحزن بوده و با بىتابي، اندوه ، گريه و نالههاى پي در پي ، بر زحمت پيامبر مىافزود، فضيلتي را براى او به ارمغان نمىآورد.
در همان تاپیک در مورد اینها توضیح داده شده .
ادامه دارد ...
به امید خدا
[[/url]
[[/url]
![[تصویر: ---.jpg]](http://dc445.4shared.com/img/nMMSNyy5/s3/0.0000000000000000/---.jpg)