تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

نقل قول:در خصوص حضور شما عزیزان و سروران در تالار ما؛ چند ماه قبل خانم عقیلی (عایشه) نظرسنجی گذاشتن که لینک تالارمون را بدیم که در کمال تعجب نه فقط اهل تسنن بلکه حتی کاربران شیعه هم مخالفت کردن و گرچه آتوسا خیلی شلوغ کرد و انجمن را به هم ریخت تا بتونه رای را برگردونه[تصویر: biggrin.png] و دوستای خوبش را به تالار ما بیاره اما متاسفانه نشد.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خدایی هر چی خواستم یه چیزی بنویسم ، دیدم هیچی گویاتر از تصاویر بسیار پربار بالا نیست ...
الله اکبر ...
...
سلام
پیشا پیش عیدتون مبارک
(۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۵)دل آرام نوشته است: [ -> ]نکته دیگه اینکه (ان شاءالله دوستان ناراحت نشن) من به عنوان یه فرد بی طرف نظر میدم و باید بگم طبق چیزی که دیدم و خوندم در این تالار کسی در حد و اندازه های خانم عقیلی وجود نداره.

راست میگن Blush
چون همه رو حرفشون سند و مدرکی رو که ارایه میدادند قبول داشتن ولی ایشون طبق گفته خودشون
خیر.
نمونه ای از سطح خانم عایشه

(۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۷)عایشه نوشته است: [ -> ]دو کلمه هم از پدر عروس بشنوید که نه خودش نه هیچ یک از مسئولان تالارش!! جرات و توان مناظره در شرایط برابر و مساوی با مرا ندارند و به هزاران کلک و حیله و دروغ و فریب متوسل شدند تا بنده را محروم کنند که نتوانستند و حالا مرا نیمه مسدود کردند:

اولا: شما که جوان لیسانسه بیکار بی مطالعه هستید در حدی نیستید که با من اینگونه صحبت کنید.

2. مسئولان تالار شما یک عده جوان مجرد بیکار هستند که همه بسیج شدند با بنده که یک نفر هستم مناظره کنند که آنچنان مفتضح شدند که در تاریخ تالار مسخره تان سابقه نداشته.

[b]3. مفتضح شماو تالار بی ارزشتان هستید که جرات مناظره با مرا در شرایط برابر ندارید و با حذف و ویرایش ارسالهای بنده و اکنون با نیمه مسدود کردن من فراری شده اید.

4. آقای کم سواد بیکار مجرد که به قول حسن عباسی برای خودتان یک آواتار مدیر در دنیای مجازی ساختید و به آن دلخوشید!! بنده چه چیزی را ویرایش کردم (بجز یک ارسال) که به آن بهانه درست کردید؟ بفرمایید سواد نداریم رویمان نمیشود مستقیم فرار کنیم میخواهیم فرار غیرمستقیم کنیم.

5. آقای ریاکار دروغگو که ارسالهای فحاشی کاربران خود را حذف و پنهان میکنی و برای ارسالهای من که پاسخ به فحاشی هاست تاپیک مجزا میزنی!! این برای شما که یک بیکار مجرد بدبخت هستی افتخار هست که در دنیای مجازی کسی را اخراج کنی ولی در دنیای واقعی کسی شما در ردیف کودکان هم محسوب نکرده و برایتان تره هم خرد نمیکنند.

خطاب به بقیه کاربران:
تا بنده از حالت نیمه انسداد خارج نشوم مباحثه نمیکنم. البته چون همانطور که این آواتار مدیر!!! نوشته چون کسی را برای مباحثه با بنده ندارند لذا ناچارند با دروغ و حیله وفریب آبرویشان را حفظ کنند.

به نظر من بزرگترین مشکل اینان در مورد مطالب و نظراتشان بر می گردد به توقف در یک مقطع زمانی. همونطور که گرفتگی رگ باعث سکته میشود ایشان هم به دلیل اینکه جلوی جریان آگاهی رو که به سمتشان جریان دارد گرفتند دچار سکته منطق شدند و سعی در اثبات نظراتشان به شیوه کاملا غیر عقلانی و سرکوب دارند.
توصیه بنده به ایشون این هست که همونطور که زندگی همواره جریان دارد و متوقف نمی شود ایشون هم راه آگاهی و کسب دانش و استفاده از عقل و منطق رو نبندند و دنیا رو با دید آگاهانه ببینند/
البته دیدم دوستان عزیز هم تا جایی که امکان دارد ایشون رو راهنمایی کردند اما توصیه میکنم زیاد هم خودتان رو خسته نکنید.
بنده هم تا اینجا سعی کردم خط رو به ایشون بدهم اما متاسفانه امیدی به درک و فهم ایشان نیست.

همانطور که در امضای سابقم از قول الوین تافلر نوشته بودم:

"بی سوادان قرن 21 کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمی توانند بیاموزندآموخته های کهنه رادور بریزند ، و دوباره بیاموزند"

بهر حال مناظره با شکست مفتضحانه کل تیم تالار که نتوانستند در شرایط برابر مناظره کنند به پایان رسید.
خداحافظ (چندباری این را نوشتم ولی با اعتراف به ناتوانی کاربر قرمز به ادامه مناظره در شرایط برابر کار بنده در اینجا پایان یافتSmile)

و اما
(۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)عایشه نوشته است: [ -> ]بنده مشاور ارشد و ناظر عقیدتی چند تالار هستم. با کاربران عادی مانند شما مناظره نمیکنم. مایل نیستم بعدها در تالارها بگویند که عقیلی با کاربران عادی که علمی ندارند مناظره میکند!
جنابعالی تشریف ببرید بزرگترتان را بیاورید.
البته فعلا که ارسالهای مرا نیمه مسدود کرده اند تا بدین وسیله از بحث با بنده فرار کنند!!
بفرمایید وحید 110 علی 110 و تیم تالار برای مناظره با من بیایند نه کاربران عادی و خرده پا!
موفق و موید باشید.

مشاور عقیدتی بودن اگه اینه با این نوع بیان و سطح عفت کلام ،که دیگه باید فکری به حال ما بقی عقاید ادیان منحرفه کرد.
کاربر عادی رو بهتر میتونین قانع کنند.
اگر میخواین دوباره بحث کنین دیگه چرا میانجی گری میکنید ، خو بیایین و بحث کنید.
اگر هم دیگه کاری با اینجا ندارین چرا پس نامه رسان شده اید.
ما که اینجا هستیم.شما هم تشریف بیارین. مهمان حبیب خداست.
اگه مایل به مباحثه هستید بسم الله

این هم بد نیست دوستان نگاه کنن ، شاید کمی نکته از توش یاد بگیرید
51392.01.30* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 8 - * حجت الاسلام و المسلمين عباسي و کارشناسان شبکه وهابي کلمهتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]
6
1392.01.29* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 7 - * حجت الاسلام و المسلمين عباسي و سجودي از شبکه وهابي کلمهتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]
71392.01.28* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 6 - * حجت الاسلام و المسلمين عباسي و سجودي از شبکه وهابي کلمهتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]
8
1392.01.24* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 5 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]
91392.01.22* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 4 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]
10
1392.01.21* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 3 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]
111392.01.21* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 2 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد[تصویر: video_save.png][تصویر: sound_save.png]

آیینه چون قد تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست...

گرچه این آینه در قسمت هایی یکم موج داره و تصویر کاریکاتور گونه نشون داده اما ایشون (کاربر سایت برادر ناتنی ها) چون از بیرون داره نگاه می کنه یک سری نکات قابل تامل گفته که من قبولش دارم اما بهش اشاره نمی کنم،.. دعوا می شه!!!Dodgy
شاید بجای گارد گرفتن بهتره یکم روش فکر کنیم!
البته ایشون نیتشون چیز دیگه ای هست اما به قصد و غرضش کاری نداشته باشید!!
بسم الله الرحمن الرحیم

چند وقت پیش دیدم مادرم میاد کتابها یا رمانهایی در اینترنت هست را دانلود میکند میخوند

بهش یه پیشنهاد دادم گفتم بجای خوندن رمانها
بیا یه تاپیک معرفی میکنم بخون کاربردش برایت بهتره
اما بشرط اینکه هر جا شبهه برخورد کردی و سوال برایت پیش امد از من سوال کنی
تا اونو برطرف کنم
با قبول شرط این تاپیک و دو سه تاپیک مربوطه را بهش معرفی کردم
دیدم دیگه همش اینها را میخواند و میخندد!
بعد از یه مدت پرسیدم علت خنده اش را،
گفت :واقعا لذت بردم از منطق پشت حرفها و جواب به طرف مقابل
و اینکه طرف مقابل هر چی از کتب خودشان منطق و دلیل برایشان می اوردند
بجای داشتن منطق برخوردهایی میکرد که موجب خنده ام میشد
خداا را شکر که مولایم شد علی.
دوستان اهل سنتی که این بحث رو خوندن
یکی از شگردهای تبلیغاتی که نمونش رو در انتخابات همه کشور ها میبینیم اینه که طرف بازنده ادعای برنده شدن میکنه تا اذهان رو بر عکس نتیجه واقعی به سمت خودش متمایل کنه

اینکه مدام تاکید میشه که کودکان ما بیان بحث کنن اصلا مورد قبول نیست فقط با علمایی که میدونم اهل معرفت و شعور هم هستن بحث میکنیم(که نشانه عالم هم همینه ) . به دیده منت .
خانم عقیلی شما ماه ها عمومی و خصوصی انواع و اقسام فحش ها رو به ما دادن که همش موجوده اونوقت ...
بنده با اینکه فشار زیادی از طرف دوستان بهم وارد مشد که تا کی باید فحش و ناسزا بشنویم با اینترنت نفتی همراه اول از زندگیم مایه میزاشتم میومدم .
کما اینکه این حرف فقط تحقیر طرف مناظره هست . عالم باید با عالم بحث کنه بقیه نگاه کنند . عالمی در حد بالا . نوجوانانتون هم سوالاتشون رو از شبکه ولایت بپرسند یا بحث کنند.

خوشحال هم باشین که ما در حد خانم عقیلی نبودیم و بنده جاهل با رشته غیر مرتبط با ایشون بحث میکردم . اگر عالمی جای بنده بود چه میشد!!

بنده اصلا قصد تحمیل عقیدم رو نداشتم و ندارم فقط قصدم این بود که دوستان ۲ مذهب از هم شناختی پیدا کنند تا این مترسک تکفیر و توهین و ... که دشمنان اسلام ساختن در نظرشون رنگ ببازد

بنده همون وقت هم گفتم اگر میبینید مناظره فایده نداره مباهله میکنیم . بسم الله
بزارید خدا قضاوت کنه

دوستان اهل سنت هم بخونن و خودشون قضاوت کنند .
هیچ پستی هم از خانم عایشه پاک نشد و همه موجوده

بنده هم اگر وقت نداشته بودم و ندارم مهم نیست . شما استدلال رو ببینید حالا استدلال کننده سبز باشه یا زرد یا مرورشکی متمایل به صورتی ! معاون باشه یا ابدارچی یا بقال سر کوچه!

دوستان اهل سنت خودشون اهل کمال و با شعور و دارای فهم هستند . اهل تحقیق و تفکر . لازم نیست شما به شعورشون توهین کنید و لقمه در دهانشون بزارید و به جاشون فکر کنید
خودشون میخونند و قضاوت میکنند

یا حق

در ضمن بنده مدت هاست با دنیای مجازی خداحافظی کرده ام . الان هم از هیستوری موزیلا این تاپیک اومد بالا !!

التماس دعا

یه نکته دیگری الان یادم اومد که همون وقت هم پیشنهاد دادم به یک جای بیطرف بریم برای مناظره تا کسی ادعای حذف و مسدودی نکند یا دو تا وبلاگ درست میکنیم هر کسی جواب خودش رو در وبلاگ خودش بزاره یا بیایم تالار شما
که هیچ یک قبول نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع