آیینه چون قد تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست...
گرچه این آینه در قسمت هایی یکم موج داره و تصویر کاریکاتور گونه نشون داده اما ایشون (کاربر سایت برادر ناتنی ها) چون از بیرون داره نگاه می کنه یک سری نکات قابل تامل گفته که من قبولش دارم اما بهش اشاره نمی کنم،.. دعوا می شه!!!

شاید بجای گارد گرفتن بهتره یکم روش فکر کنیم!
البته ایشون نیتشون چیز دیگه ای هست اما به قصد و غرضش کاری نداشته باشید!!
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش دیدم مادرم میاد کتابها یا رمانهایی در اینترنت هست را دانلود میکند میخوند
بهش یه پیشنهاد دادم گفتم بجای خوندن رمانها
بیا یه تاپیک معرفی میکنم بخون کاربردش برایت بهتره
اما بشرط اینکه هر جا شبهه برخورد کردی و سوال برایت پیش امد از من سوال کنی
تا اونو برطرف کنم
با قبول شرط این تاپیک و دو سه تاپیک مربوطه را بهش معرفی کردم
دیدم دیگه همش اینها را میخواند و میخندد!
بعد از یه مدت پرسیدم علت خنده اش را،
گفت :واقعا لذت بردم از منطق پشت حرفها و جواب به طرف مقابل
و اینکه طرف مقابل هر چی از کتب خودشان منطق و دلیل برایشان می اوردند
بجای داشتن منطق برخوردهایی میکرد که موجب خنده ام میشد
خداا را شکر که مولایم شد علی.
دوستان اهل سنتی که این بحث رو خوندن
یکی از شگردهای تبلیغاتی که نمونش رو در انتخابات همه کشور ها میبینیم اینه که طرف بازنده ادعای برنده شدن میکنه تا اذهان رو بر عکس نتیجه واقعی به سمت خودش متمایل کنه
اینکه مدام تاکید میشه که کودکان ما بیان بحث کنن اصلا مورد قبول نیست فقط با علمایی که میدونم اهل معرفت و شعور هم هستن بحث میکنیم(که نشانه عالم هم همینه ) . به دیده منت .
خانم عقیلی شما ماه ها عمومی و خصوصی انواع و اقسام فحش ها رو به ما دادن که همش موجوده اونوقت ...
بنده با اینکه فشار زیادی از طرف دوستان بهم وارد مشد که تا کی باید فحش و ناسزا بشنویم با اینترنت نفتی همراه اول از زندگیم مایه میزاشتم میومدم .
کما اینکه این حرف فقط تحقیر طرف مناظره هست . عالم باید با عالم بحث کنه بقیه نگاه کنند . عالمی در حد بالا . نوجوانانتون هم سوالاتشون رو از شبکه ولایت بپرسند یا بحث کنند.
خوشحال هم باشین که ما در حد خانم عقیلی نبودیم و بنده جاهل با رشته غیر مرتبط با ایشون بحث میکردم . اگر عالمی جای بنده بود چه میشد!!
بنده اصلا قصد تحمیل عقیدم رو نداشتم و ندارم فقط قصدم این بود که دوستان ۲ مذهب از هم شناختی پیدا کنند تا این مترسک تکفیر و توهین و ... که دشمنان اسلام ساختن در نظرشون رنگ ببازد
بنده همون وقت هم گفتم اگر میبینید مناظره فایده نداره مباهله میکنیم . بسم الله
بزارید خدا قضاوت کنه
دوستان اهل سنت هم بخونن و خودشون قضاوت کنند .
هیچ پستی هم از خانم عایشه پاک نشد و همه موجوده
بنده هم اگر وقت نداشته بودم و ندارم مهم نیست . شما استدلال رو ببینید حالا استدلال کننده سبز باشه یا زرد یا مرورشکی متمایل به صورتی ! معاون باشه یا ابدارچی یا بقال سر کوچه!
دوستان اهل سنت خودشون اهل کمال و با شعور و دارای فهم هستند . اهل تحقیق و تفکر . لازم نیست شما به شعورشون توهین کنید و لقمه در دهانشون بزارید و به جاشون فکر کنید
خودشون میخونند و قضاوت میکنند
یا حق
در ضمن بنده مدت هاست با دنیای مجازی خداحافظی کرده ام . الان هم از هیستوری موزیلا این تاپیک اومد بالا !!
التماس دعا
یه نکته دیگری الان یادم اومد که همون وقت هم پیشنهاد دادم به یک جای بیطرف بریم برای مناظره تا کسی ادعای حذف و مسدودی نکند یا دو تا وبلاگ درست میکنیم هر کسی جواب خودش رو در وبلاگ خودش بزاره یا بیایم تالار شما
که هیچ یک قبول نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!