۲۲/مهر/۹۲, ۱۴:۲۳
نقل قول:جالب است که شما 24 ساعته در تالار حضور دارید و در تمام تاپیکها نظر میدهید اما بحث اثبات جانشینی خلیفه چهارم که میشود نت شما مشکل دارد!!!!!!
۲۴ ساعت شما هستید من رو ببینید ؟
بنده دارم میرم مشهد . اومدم در خدمتتون هستم .
نقل قول:در ضمن لازم نیست شما بگویید چه چیزی در کتاب ما هست و چه چیزی نیست.
من باب عصبانیت میگید یا واقعا لازم نیست بگم؟!!!!!!! این حرفتون بد جوری عجیب بود!!!!!!
نقل قول:مسائلی که شما کپی پیست از سایتهای اینترنتی می کنید درکتابخانه من به صورت عینی وجود دارد.
خوب وقتی نه میخونین و نه وقتی ادرس میدم میرین بخونین چه فایده ؟!!
نقل قول: در پست قبل درباره اولی الامر هم صحبت کردم و پاسخ شما نظرشخصی بود. لطفا با استناد به آیات صحبت کنید.
شخصی؟!!
البته بنده قصد ورود تخصصی نداشتم اما همین هایی هم که گفتم مستند بود .
نقل قول:درباره واسطه خداوند شما باز پیامبر و امامان را با هم مخلوط کردید. موسی و داوود و ... که پیامبر هستند و کتاب دارند قابل مقایسه با ائمه نیستند. خلط مبحث نفرمایید.
إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا
خداوند خودش مخلوط کرده خواهر من
خوب به بسیاری از سوالات جواب نداده اید
مستندات بنده هم هست
بنابرین تا این مسءله حل بشود و مشخص بشود که نتیجه چیست بحث جدیدی رونمایی نمیکنیم .
بنده هم تا شنبه مسافرت هستم . شما منابع منزلتون رو چک بفرمایید . و به موارد مطروحه فکر کنید
در ضمن در مورد ایه شورا
وَ الَّذينَ اسْتَجابُوا لِرَبِّهِمْ وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورى بَيْنَهُمْ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ
در امرشان با یکدیگر مشورت کنند
و جعلنا هم ائمه یهدون بامرنا و اوحینا الیهم فعل الخیرات و اقام الصلوه و ابناء الزکوه و کانوا لنا عابدین
و ما (خداوند) قرار میدهد برای شما امامانی که انها به امر مربوز به ما هدایتتان کنند
پس ما یه امرهم داریم که باید برن مشورت کنند راجه بهش
یه امرنا داریم که خدا خودش براش امامانی معین میکنه که ما رو به اون راهنمایی کنند و به انها وحی میکند کارهای نیکو را
وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ
و خلفایی که همیشه قبلا و بعدا خوش تعیین میفرماید
إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًادر امرشان با یکدیگر مشورت کنند
و جعلنا هم ائمه یهدون بامرنا و اوحینا الیهم فعل الخیرات و اقام الصلوه و ابناء الزکوه و کانوا لنا عابدین
و ما (خداوند) قرار میدهد برای شما امامانی که انها به امر مربوز به ما هدایتتان کنند
پس ما یه امرهم داریم که باید برن مشورت کنند راجه بهش
یه امرنا داریم که خدا خودش براش امامانی معین میکنه که ما رو به اون راهنمایی کنند و به انها وحی میکند کارهای نیکو را
وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ
و خلفایی که همیشه قبلا و بعدا خوش تعیین میفرماید
من هستم که امام تعیین میکنم
ياأَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْکُمْ فَإِنْ تَنازَعْتُمْ في شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَالرَّسُولِ إِنْ کُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ ذلِکَ خَيْرٌ وَ أَحْسَنُ تَأْويلاً.
اینجا هم که میفرماید اگر اختلاف کردید مسءله به خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رد کنید یعنی مراجعه به خدا و رسول کنید که یکی هستند (نظرشان)
بعضی گفته اند منظور همون اولی الامر هست البته ان کنتم تومنون
خود قران داره با ما حرف میزنه .
نقل قول:اوحینا الیهم فعل الخیرات
نقل قول: وَعَمِلُواْٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ
این عمل صالح که شرط خلیفگی هست رو هم خداوند متعال خودش به امامانی که قراره یهدون بشوند الهام میکنه .
تا شما به مطالب جواب میدید بنده برم مشهد و بیام
تاظر محترم بجز خانم عایشه کسی پست زد پاک کنید لطفا
ببخشید اینکه با وجود دوستان باسواد و مطلع بنده کم سواد اصرار دارم غیر از حقیر کسی بحث نکنه اینه که میخوام مطمءن باشم خدای نکرده عصبانیت بر کسی چیره نشه و پرخاشی صورت نگیره .
قبلا با مشورتی که با تیم مدیریت و اقای بیداری اندیشه داشتیم قرار بر این شد تا خدای نکرده بحث تقریب مذاهب مشکلی پیدا نکنه