نقل قول: 1. در این آیه خداوند می فرماید:کسانی و نمیگوید کسی
قبلا پاسخ دادم توجه نفرمودید؟
خوب بعد این اشکال مستقیما به سیستم خلفا هم برمیخورد . مگر شورا (!) که شورایی هم نبوده یک جا ۴ خلیفه برگزید؟ یک خلیفه انتخاب کرد . اون خلیفه هم یکی دیگر انتخاب کرد (با این که خیلی از اصحاب مخالف بودند). بعد چند نفر یکی دیگه (عثمان) و باز جماعت یکی دیگه
اگر شما ۴ خلیفه را مصداق برگزیدن خلفا میدانید . ما هم ۱۲ امام (علیه السلام) را مصداق میدانیم . اگر تنها نام مبارک مولا و سرورم در قران اشاره شده به خاطر این بوده که موجود بوده و همه میشناخته اند .
کما اینکه با این همه تاکید پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اشارات مسقیم و کنایات قران من باب استخلاف باز این کار را کردند .
بعد هم اینجا جای اثبات امامت نیست در همان تاپیک در مورد امامت این را کاملا با قران اثبات میکنیم ان شاالله
شما فقط اگر میتوانید الان خلافت شیخین را اثبات کنید .
شما میگید دست خدا از استین جماعت بیرون اومد ابوبکر رو انتخاب کرد
خدا هم فرموده خودم انتخاب میکنم . برای خلفا هم که عصمت قایل نیستید وحی هم که به انها نمیشود . بعد چگونه عمر را خدا انتخاب کرده؟!
چرا خلاف ایه قران به قول خودتان غیر شورایی عمل شده ؟!!
بالاخره ما نفهمیدیم . جانشینیه
انتخابیه
شورایی؟
مردم باید انتخاب کنند؟
پس بزارید یکی یکی بپرسم . چون خیلی مسایل رو جواب نمیدید. شاید یکی یکی بپرسم بهتر باشه
آیا برگزیدن خلیفه امام جانشین نایب و یا هر اسمی که این معنی را میرساند دست خداست یا مردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته دیگه سوالات رو ول نمیکنم . تا جواب نگیرم .
2
نقل قول:. در این آیه خداوند می فرماید: همانگونه که سابقا کسانی را به خلافت برگزیده است. اگر منظور از خلفا "امام معصوم" باشد باید درگذشته هم امامان معصومی به خلافت رسیده باشند تا این آیه صدق پیدا کند که می دانیم اینگونه نیست و هیچ امام معصومی بدین شکل که شیعه معتقد است در تاریخ هیچ دینی وجود ندارد.
خوب قاءدتا کسی را هم شورایی برنگزیده است .
و در تاریخ هیچ دینی هم وجود ندارد .
نقل قول:این آیه درتایید خلافت خلفا و رد خلافت امامان شیعه است.به دلائل زیر:
خوب در تایید خلفا که نیست تمام استدلال های شما به خلفا هم برمیگردد.
نقل قول:وقتي كه در آيه اي ازقرآن كريم يا در سنت متواتره صراحتاً يا اشارتاً يادي از اين دوازده امام نشده پس از كجا معلوم كه الله تعالي تا قيام قيامت اين دوازده نفر را به امامت منصوب كرده است؟
ای بابا در پست قبلی که خودتون قبول گردید ۱۲ نفر رو . از قریش . اگر به این حدیث صحیح نمگویند حدیث صحیح چیست؟
مگر خودتون نمیگید تا زمانی که ۲ نفر در کره زمین زنده باشند فردی از قریش خلیفه است . این رو که دیگه خودتون گفتید .
نقل قول:اگر خداوند خودش کسانی را انتخاب می کند با توجه به اینکه در آیه گفته نشده که بالاخره در زمان خاصی تعداد این انتخابها تمام میشود پس بایدبعد از امام دوازدهم شیعه هم امام دیگری به خلافت برسد تا آیه برای همه زمانها صدق پیدا کند.
و باز این اشکال به خلفا هم برمیگردد . پس چرا ۴ خلیفه بود و تمام شد . مگر نباید این ایه برای همیشه صدق کند؟!!
بله این یک سنت است . خداوند فرموده
وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ.
(قصص/5)
یعنی این امر همیشگیست
بعد گرامی اگر شما میخواهید امامت را رد کنید در همان تاپیکی که بعد از کلی اصرار شما و هل م مبارز طلبیدن ایجاد کردم رد کنید
اینجا قرار بود خلفا را اثبات کنید .
نقل قول:با توجه به دلایل بالا انتخاب جانشین پیامبر به طور مستقیم توسط خداوند انجام نمیشود و همچنین انحصار خلفا در تعداد خاصی نیز رد میشود که نشان میدهد جانشینان پیامبر میتوانند افرادی عادی (غیرمعصوم) باشند که به طرق دیگر به خلافت رسیده اند....
خداوند وعده داده است كساني از شما را كه ايمان آوردهاند وكارهاي نيكو انجام دادهاند به خلافت بر گزيند، همان طور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است.
به طور مستقیم انتخاب نمیشود؟؟؟؟
یعنی خداوند دروغ گفته؟ نعوذ بالله . نکته انحرافی بوده؟!!! نص صریح قرانه !
خداوند خیلی واضح در ۱۰ ایه از ایات قران میگوید خودم انتخاب میکنم . شما چطور همچین نتیجه ای گرفتید؟!!!!!!
چند تا دلیل اوردید که فقط باهاش خلفا رد شد . بعد چطورررررر چنین نتیجه ای از این در اومد؟!!!!
جل الخالق!!!
وَعَدَ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دینَهُمُ الَّذِی ارْتَضى لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنی لا یُشْرِکُونَ بی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُون
هر کس به این کفر ورزد و ناشکر باشد فاسق است
هر کسی به این ایات عمل نکند همانطور که در ادامه ایه می اید فاسق است
فهل ینظرون إلّا سنّت الاولین فلن تجد لسنّت الله تبدیلاً و لن تجد لسنّت الله تحویلاً».(سوره فاطر، آیه 43)
پس هرگز در روش و سنت الهی تغییری نمی بینی و هرگز برای روش خدا تبدیلی نخواهی یافت.