تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اگه من با این رتبه های جهانی , آسیایی , ایرانی این اعتماد به نفس پرسپولیسی ها رو داشتم یه نفره با چاقو حمله می کرد آمریکا ولی خو خیلی خبه این اراده برای طرفداری رو میگم جای بسی ستایش است

آفررررررررررین

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

هم سن و سالای من الان تو المپیک دارن مشت مشت مدال پارو می کنن؛ بعد من اینجا به "دست شویی رفتن" به چشم ورزش نگاه می کنم..

امروز تو ۳۰ دقیقه ای که یارو نشسته بود بغل دستم تو تاکسی

کف دستش میخارید میگفت پول داره میاد...

گوشش میخارید میگفت دارن پشتم حرف میزنن...

کفه پاش میخارید میگفت پول داره میره...

اصلا ۱%به ذهنش نمیرسید که حموم بره شاید درست شه

یکی از روشنفکرانه ترین سرگرمی های دوران بچگیم،

نصف کردن ویفر از مرز کرم دارش بود.
MatDodgy

من عذر میخوام وارد این تاپیک شدم ، الان اینجا هم به علت لهو و لعب بودن بسته میشه

باتشکر

خدانگهدار خنده حلال
(۲۷/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۳)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
یکی از جدیدترین سرگرمی های من الان این شده
که تا یه پست توی خنده حلال میخوره درجا برم این تاپیک

خنده چیست، حلال چیست
روچک کنم ببینم اشکال در ارسال های جدید هست یانه
البته یادتون نره
Big Grin
دوستان!
اصلاً به این صورت حساب نکنین روی اون تاپیک!Big Grin
شاید خیلی چیزها باشن و من نفهمم!(شاید که نه...Big Grin)

از این گذشته، الآن چندوقته که خیلی سرم شلوغه و فرصتم کمه.
حالا چون اصرار می‌کنید سعی می‌کنم آغاز کنم!Bi Dandoon
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۹)آلاله نوشته است: [ -> ]
[تصویر: 33980568465860392976.jpg]

ببینم کی میتونه اشکالشو پیدا کنه !!!!Big Grin
با تشکر از خانم آلاله بابت مطرح فرمودن این مورد مفید!Smile
دوستان چقدر پیچیده کردند موضوع رو!Smile
خیلی ساده‌تر از اعداد مختلط هست.
در آخرین تساوی اشتباه شده، چون نمیشه 1، میشه مثبت‌منفی1
یعنی اگر این در جریان حل یک مسئله باشه، به دو تا جواب رسیده‌ایم و نمیتونیم براساس همین عبارت بینشون انتخابی بکنیم(شاید براساس باقی بخشهای مسئله بشه علامت رو تشخیص داد). تلاش برای فهمیدن علامت حاصل جذر مثل این می‌مونه که بگیم این 1 که جلوی شماست آیا 1- به توان 2 بوده یا 1 به توان 2؟Mat خب وقتی قبلش رو ندیده باشیم تشخیصش امکان نداره!Smile

(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۶)آلاله نوشته است: [ -> ]1. در اولویت بندی یکسان ، انجام عملیات جبری از چپ به راست انجام می گیرد .
...
3. پس از عبارت های داخل پرانتز ، ضرب ، تقسیم ( خارج قسمت ) و تقسیم ( باقی مانده ) اولویت در محاسبه خواهند داشت .
در ریاضی فرقی نمیکنه در اولویت یکسان از چپ به راست محاسبه انجام بشه یا برعکس، این مال Compiler هست. برای Compiler هم اگر فقط با اعداد ثابت و متغیرها سر و کار داشته باشه جوابش فرقی نمیکنه.
همچنین در ریاضی برای خارج قسمت یا باقی‌مانده عملگر نداریم و اگر تقسیم باقی‌مانده داشته باشه حاصلش اعشاری میشه. البته میشه با گذاشتن براکت این اعشار رو گرد کرد و براساسش باقی‌مانده رو هم بدست آورد، اما عملگر مخصوص نداریم که بخوایم مثل Compiler در کنار باقی عملگرها براش اولویت تعیین کنیم.

(۲۸/بهمن/۹۲ ۱۰:۰۴)t.kam67 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:[تصویر: 35451527843406067134.png]
واضحه:

x=y
پس
x-y=0
یعنی در مرحله ای که x-y را به اصطلاح ساده میکنید، دارید دو طرف رو بر صفر تقسیم میکنید که کاملاً اشتباهه.
درست می‌فرمایید. به این بخشش دقت نکرده بودم!Smile
چیزی که من پیدا کرده بودم ساده‌سازی آخر بود که ایکس رو که صفر میشد ساده کرد.
اصلاً طراح سؤال بجای اینکه دنبال پیدا کردن مجهول باشه، مجهول رو حذف کرده تا رابطه‌ی بین معلوم‌ها رو پیدا کنه!Big GrinBig Grin
جان هرکی دوس دارین این بحث ریاضی رو ببندیدUndecided
بابا ما دانشجوهای حقوق چه گناهی کردیم آخهBi Dandoon
الان چند روز که این موضوع ریاضی مطرح شد وپست هاش زده میشه من هر شب توخواب کابوس مدرسه میبینم
ول کنین دیگه Angry
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۲۹)m1374b نوشته است: [ -> ]جان هرکی دوس دارین این بحث ریاضی رو ببندیدUndecided
بابا ما دانشجوهای حقوق چه گناهی کردیم آخهBi Dandoon

بسم الله الرحمن الرحیم

چرا آخه !؟ تو این تاپیک که فقط نباید بیایم بخندیم! یه کم سرگرمی های دیگه هم داشته باشیم بد نیست!

من نمیدونم ما که اینهمه دانشجوی حقوق داریم تو این تالار چرا هیچ کدومشون درمورد قوانین کشور و جرم و مجازات تاپیک جامعی نمیزنن!

مثلا من خودم تا قبل ستایش نمیدونستم وقتی پدر فوت میکنه, درسته ولایت فرزند برعهده پدربزگه ولی حضانت بچه به عهده مادرشه !!!

یا وقتی یه قتلی اتفاق میفته, مثلا دراثر یه درگیری 5 نفر , 1 نفر رو میکشن و قاتل قابل تشخیص نیست گویا قرعه میندازن! ( حکم دقیقش رو نمیدونم !)

شما هم بیاید اینا رو درقالب معما یا هرنکته سرگرمی دیگه مطرح کنید, اثرگذاریشم بیشتر!

حالا شما تو این زمینه کم کاری میکنید دلیل نمیشه ما هم هیچ کاری نکنیم

بعله, همچین کاربرایی هستیم ما !!!Big Grin

نقل قول:
الان چند روز که این موضوع ریاضی مطرح شد وپست هاش زده میشه من هر شب توخواب کابوس مدرسه میبینم

ول کنین دیگه
[تصویر: angry.png]

اصلا عشق به ریاضی همینجوری داره میپاشه رو در و دیوار تالار !!!!Big GrinBig GrinWink

نقل قول:
خیلی ساده‌تر از اعداد مختلط هست.

در آخرین تساوی اشتباه شده، چون نمیشه 1، میشه مثبت‌منفی1

یعنی اگر این در جریان حل یک مسئله باشه، به دو تا جواب رسیده‌ایم و نمیتونیم براساس همین عبارت بینشون انتخابی بکنیم(شاید براساس باقی بخشهای مسئله بشه علامت رو تشخیص داد). تلاش برای فهمیدن علامت حاصل جذر مثل این می‌مونه که بگیم این 1 که جلوی شماست آیا 1- به توان 2 بوده یا 1 به توان 2؟
[تصویر: mat.png]
خب وقتی قبلش رو ندیده باشیم تشخیصش امکان نداره!

بله, منم به همین نتیجه رسیده بودم, ولی خب بازم آخرش میرسیم به مثبت و منفی 1 ! یعنی بازم نمیتونیم قطعا بگیم کدومشه!

1- = 1+- ؟؟؟؟؟

اما ظاهرا منطقی ترین جواب تا حالا همینه!!

نقل قول:
در ریاضی فرقی نمیکنه در اولویت یکسان از چپ به راست محاسبه انجام بشه یا برعکس، این مال Compiler هست. برای Compiler هم اگر فقط با اعداد ثابت و متغیرها سر و کار داشته باشه جوابش فرقی نمیکنه.

همچنین در ریاضی برای خارج قسمت یا باقی‌مانده عملگر نداریم و اگر تقسیم باقی‌مانده داشته باشه حاصلش اعشاری میشه. البته میشه با گذاشتن براکت این اعشار رو گرد کرد و براساسش باقی‌مانده رو هم بدست آورد، اما عملگر مخصوص نداریم که بخوایم مثل Compiler در کنار باقی عملگرها براش اولویت تعیین کنیم.

آره, ولی من احتمال میدم منظورش اینه که عملیات از چپ به راست انجام میشن!

مثلا (x*sin(y یعنی اول سینوس y رو حساب میکنیم, بعد در x ضرب میکنیم, نه اینکه از راست حساب کنیم و مثلا اول سینوس x رو حساب کنیم, بعد در y ضرب کنیم !!!!Confused

درمورد اولویت بندی هم درسته تو برنامه نویسی مهمه, ولی ما هم اینو رعایت میکنیم دیگه, برای مثال 2 + 5 * 3

اول 5 رو در 3 ضرب میکنیم بعد با 2 جمع میکنیم, نه اینکه اول 5 رو با 2 جمع کنیم بعد در 3 ضرب بنماییم !!!!

اولویت ضرب نسبت به جمع

مگر اینکه 5 و 2 رو داخل پرانتز بذاره که در اینصورت اولویت با محاسبه عبارت داخل پرانتزه !
نه اتفاقا من که این معادلات رو میبینم یاد قدیما میافتم
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
یادش بخیر
چه قدر اون زمان رو همچین مسائلی فکر میکردم...
بنده خدا دبیرای ریاضی و فیزیکم از دست من عاصی بودن...
مثلا خودم یه راه ارائه میدادم اگه دبیر مخالفت میکرد دو صفحه دلیل براش میاوردم که درسته
و اگر خدای نکرده موافقت میکرد شش صفحه دلیل داشتم و خودم ردش میکردم جوری که بنده خداها مجبور بودن بر منکرش لعنت کننBig Grin

بعد ها فهمیدم این کارا اسمش سفسطست
یعنی ذاتا سفسطه گر ماهری بودم.

البته بماند یه وقتایی که زیاد فشار میاوردم چیزای خوبی هم در میومد.مثلا یادمه یه بار یه راه دیگه رو بجای استفاده از فرمول فیثاغورث پیشنهاد کرده بودمAngel

بعد هم گذر زمان ما رو انداخت تو خطه علوم تجربی الان دیگه جدول ضرب هم به زور یادم بیاد
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی دنیا...
آدرس های مرجع