تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
جهت بازگرداندن فضای موجود ب فضای پیشین:
این تبلیغ ایران ف.... و دیدین؟میگه مو یکی از عوامل مهم زیبایی هر شخص ب شمار میرود.برای اطلاعات‌ بیشتر با ما تماس بگیرید..!!!!
.
.
.
.
.
نه واقعا کسی اطلاعات بیشتری میخاد؟
کسی هس؟
منم میتونم اطلاعات بدما!!!!
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۸)revenger نوشته است: [ -> ][تصویر: 498619_238.jpg]

این عقابه اشتباهی وارد یکی از خانه های تهران شده بود و بنده خدا تو دستشوییش گیر افتاده بودBig GrinBig GrinBig Grin

یعنی فکر کن بری دستشویی ببینی یه عقاب اونجاست Big GrinBig GrinBig Grin

اگه سکته نزنی ، دیگه تا عمر داری پاتو دستشویی نمیزاریBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اینو دیدم یاد بچه گی هام افتادمBig Grin

وقتی 6 یا 7 سالم بود یه همسایه داشتیم کرد بودن ، بعد دوتا پسر دبستانی داشت که این دوتا تو کردستان یه جوجه عقاب زخمی پیدا کرده بودن ، بعد آورده بودنش تهران بزرگش کرده بودن ، بعد از ظهر ها این لامصبو یه طناب می بستن به پاش وسط کوچه ولش میکردن یعنی ما فرار میکردیماBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

لامصب 10 متر بود ، داد میزد حالمون بهم میخورد ، تا مدت های زیادی قبل از ورود به کوچه از پنجره یه دید میزدم ببینم این عقابه اونطرفا نباشهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

درباره این مسائل جدید هم به نظرم یه بخش جدید بزنید درباره معما و سوالات پیچشی و ریاضی و جرم یابی و سودوکو و جدول و... بچه ها قشنگ یه مجله تالاری هم داشته باشن

راستی من یه مجله میخوندم خیلی باحال بود، هر هفته یه داستان جنایی میذاشت با یه سری اطلاعات و بعد میگفت مجرم رو شناسایی کنید ، هفته بعد جوابشو به صورت کاملا تشریحی منتشر میکرد ، یه بار رفتم حلش کنم بقیه شو خودتون در جریانیدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:این عقابه اشتباهی وارد یکی از خانه های تهران شده بود و بنده خدا تو دستشوییش گیر افتاده بود[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

بد بخت عقابه.....رفته تو دسشویی....Confused
...................................

[تصویر: Exis_%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D9%87%D8%..._50119.jpg]
اصلا قاتل درخته , فردا هم در ملا عام اعدام میشه!

اون جناب سگ هم حبس ابد, بخواد بازم پاچه بگیره , اعدام ! کسی هم حق اعتراض نداره !!!!

همچین آدم طرفدار دموکراسی هستیم ما !!!Big Grin

نقل قول:
سلام

میشه بحث ریاضی و حقوق
و فلسفه و...بسه؟؟؟؟[تصویر: happy.png]

نه دیگه, داره جالب میشه ! Big GrinWink

نقل قول:
یه سوال نفر دوم اینجا کیه؟
[تصویر: cool.png]

نفر دوم در اینجور موارد همیشه یکی از هموطنان عزیز هستند که درحال فیلم گرفتن میباشند !!Big Grin

نقل قول:
ای کاش خنده حلال بسته و نابود میشد و این روزها را به خود نمیدید.
[تصویر: confused.png][تصویر: confused.png][تصویر: confused.png][تصویر: biggrin.png]
دوستان سوالات دیگه ای در زمینه های دایناسور شناسی و.. ندارن

؟

من فلسفه هم دوست دارما ! فقط به شرطی که انقدر پیچیده ش نکنن !!!!

اینجا فلسفه خلقت رو مطرح نکنید یه موقه !!!!Confused

نقل قول:
د رمورد پزشک مسٔله اینه که ایا ترک عمل قتل حساب میاد؟ به علاوه عمدی بوده یا نه ؟

اگر صاحب سگ بهش قلاده میزد کلا این اتفاقات نمی افتاد

حیوان ازاری هم به معنی جبران خسارت در صورت صدمه برای صاحبش فقط داریم

شخص راننده ایا گواهی نامه نداشتنش باعث قتل شده یعنی عدم مهارت ؟

و نقش درخت هم بگید اینجا چیه اگر درخت نمیافتاد اصلا طرف مجروح نمیشد!!

چرا باید اون پزشکه عمدی یه نفرو بکشه !!؟؟ این باید روانشناسی بشه, شاید طرف مشکل داره !!!!

یعنی صاحب سگم مقصره !؟ خب شاید قلاده زده ولی فکر نمیکرده یه نفر حیوون آزاری داشته باشه بیاد سگشو فراری بده پس محکم نگرفته اون طنابرو!!! وگرنه سگ بی قلاده که نمیارن ملت تو خیابون !!

یعنی اونی که سگ بیچاره رو ترسونده مجرم نیست !!؟ به نظرمن اونم باید مجازات بشه, شروع کننده جریان اون بوده !

اگه راننده گواهی نامه نداشته باشه و قتل انجام بده میشه قتل عمدی! اینجا هم که قتل اتفاق افتاده ولی مستقیم نبوده , پس غیر مستقیم اعدامش میکنن !!

یه سوال, این وسط شهرداری مقصر نمیشه !!؟؟؟

پول درختشو باید بگیره از یکی ! فکر کنم نقش نفر دوم همینه !!Wink

خب فقط بگید کسی این وسط اعدام میشه یا نه !؟

نقل قول:
من نمیدونم، ولی خوشحال میشم بهم بگین چطوریه.

میخوام تغییراتی در قانون اساسی بدم!
[تصویر: biggrin.png]

دوستان میتونن حدس بزنن چه تبصره‌هایی میخوام به قوانین اضافه کنم...
[تصویر: biggrin.png]

ConfusedConfusedConfused

نقل قول:
بحث شکلک‌ها رو به‌روز می‌کنم إن‌شاءالله.
[تصویر: happy.png]
به نظرم نظر جناب علی110 درست بود که پیش از تبیین کامل مطلب مطرحش نکنم.

بنابراین چیزهایی که نوشته بودم رو تا تبیین کامل حذف کردم.
[تصویر: happy.png]

اوه اوه, ایشونم وارد مسائل شکلکا شدن !!؟؟ کار داره خطرناک میشه !
خبر فوری.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

[تصویر: si4LM2g_535.jpg]

اوباما در حال تدارک حمله به ایران Big Grin
[تصویر: 21117045025225067630.jpg]
Wink
بحث سیاسی ممنوع خواهشا ...
Angel
اینم یه هوای دونفره تقدیم به

Mohammad Trust

[تصویر: 35.jpg]
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۸)revenger نوشته است: [ -> ][تصویر: 498619_238.jpg]
ای جان
کاش تو دستشوئی خونه ما گیر کرده بود ، من میمیرم برای پرنده ، اونم از نوع باهوش و از نوع خاص
سال 81 وقتی کنکور دادم با سرخوش کامل اومدم خونه ، دیدم یک جوجه شاهین افتاده وسط حیاط ، یک پاشم شله ، بردمش بالا ، ان قدر خوب بود ، بعد همسایمون اومد معلوم شد که مال اون بوده مجبور شدم فرداش بدم بهش Sad
بعد تابستون همین امسال ، داشتیم می رفتیم جایی ،روز تعطیل بود ، داشتیم می رفتیم ، به خانمم گفتم نشد امسال یک جوجه گنجشک پیدا کنم ، اینم بگم که از زمان دانشگاه که کلاغ زیاد داشت ، آرزوم بود یک جوجه کلاغ داشته باشم و بزرگش کنم باهام رفیق بشه (زاغ و مینا داشتم تا حالا) ، بعد یک دفعه دیدم کنار خیابون یک دونه جوجه کلاغ افتاده ، گفتم ای جان ، چشم بابا ننش رو دور دیدم برش داشتم گذاشتم صندوق عقب ، رفتیم بچه ها رو گذاشتم ، رفتم آشغال گوشت خریدم (قدمیا مجانی بودا!) بهش دادم ، به زور می خورد ، فردا پس فرداش دیدم دو تا کلاغ بالای خونه ان (خونمون از اون محل دور بود) ، گفتم بیا بهشون نشون بدم دارم با این جوجه کلاغه رفتار مسالمات آمیز می کنم و با هم داریم رفیق می شیم ، ییهو دوتایی قاطی کردند شروع کردند به قار قار و حمله می کردند سمت من ، چند روز به همین منوال گذشت ، اما این دو تا ول کن نبودند هر روز کشیک می دادند اون ور ایوون ، برای بچه ترسیدم که نره بیرون بزننش ، ولش می کردم رو لب بوم ، نمی رفت ، از آخر سطل پلاستیکی شفاف سرم گذاشتم (از این های مال اسباب بازی لگو) ، گذاشتمش لب و بالاخره رفت ،اما تا یک مدت فکر می کردند هنوز پیش منه! حیف شد تازه داشتم باهاش انس می گرفتم ، این قدر دوست داشتم باهاش رفیق میشدم می اومد رو شونم.
حیف شد واقعا

(۳۰/بهمن/۹۲ ۰:۰۴)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
اینم یه هوای دونفره تقدیم به

Mohammad Trust
فکر کنم یک کم هواش پس معرکه باشه!
به طرف میگن چرا خودکشی کردی؟ افسرده‌ای؟

میگه نه بابا، خوبم، می‌خواستم تو اوج خداحافظی کنم!

زن به شوهر :اگه من ازت جدا شم چی میشه؟

مرد :دیوونه میشم.

زن :نمیری دوباره زن بگیری؟

مرد :والا به دیوونه اعتباری نیست!

مامانم یه قابلمه جدید خریده، بعد امروز به شوخی گفتم اگه توش خط بندازم چی کار میکنی بر گشت گفت :هیچی فقط یکی مثل همون خط تو صورتت میندازم.......

من :|

عاطفه مادرانه :|

سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست :|

قابلمهSmile)

دیشب بچه فامیلمون پیانو میزد یکی دیگه شونم گیتار!

منم سعی می‌کردم با تغییر ریتم دست زدن از ۲ به ۳ انگشتی، هنرمُ به رخ جمع بکشم
این جوک رو یه بار یکی گفت...
من هر بار یادم میفته دوباره خندم میگیره...!!!!

یه بار به یکی میگن فکر کن وسط دریا گیر افتادی ٬بعد یه جفت کوسه هم کنارت هستن٬چیکار میکنی!!!؟؟؟؟
میگه از درخت میرم بالا!!!
میگن: بابا وسط دریایی درخت کجا بود٬میگه از درخت میرم بالا!!!!

میگن بابا میفهمی اونجا هیچی نیییییست؟؟؟!چه جوری از درخت میری بالا؟؟؟!

میگه: مجبوووووورم میفهمی!!!!

*-------*******************------------
یه جوک دیگه هم بود
یه بار دو نفر داشتن با هم دعوا میکردن...بزن بزن
بعد یکیشون میفته یه کنار دلشو میگیره!!!!شروع میکنه خندیدن!!!!
بعد بهش میگن چرا میخندی!!!؟؟؟
میگه آخه این یارو وقتی مشت میزنه مثل این فیلما صداشم در میاره!!!!!
خخخخخخخخخ
دیش!دیش!
آدرس های مرجع