تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: 03.jpg]

[تصویر: 24.jpg]

[تصویر: 25.jpg]

[تصویر: 33.jpg]
[تصویر: fu2279.jpg]

[تصویر: 11_%284%29.gif]
ببخشید. تصاویری که در سایت tehran98.com آپلود میشه برای من نمیاد. دوستانی که توی این سایت آپلود میکنن لطف کنن از یه سایت دیگه استفاده کنن(فکر کنم آقایون از این به بعد فقط در این سایت آپلود کننBig GrinBig GrinBig Grin).
بسم الله الرحمن الرحیم

تقدیم به همه ی دوستان در شرف Heart و Mohammad Trust عزیز
یعنی درخت ها هم آره . . .Wink
[تصویر: Derakht.jpg]
...
[تصویر: 48348990677796596594.jpg]
این کلیپو دانلود کنید روحتون شاد میشه
http://www.rodfile.com/lrr6es0uq4qx

اسلام این وهابی ها یکم زیادی آغوشش بازه هرجی بازیکن تو کشورشون میاد میگیرن همینجور مسلمونش میکنن
[تصویر: 79205057979178923999.jpg]

ما رو بازی میکنیم هی مارو مثال میزنن :دی خدا از دل خودتون خبر دارهBig Grin
ﺍﮔﺮ ﺩﯾﺪﯼ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺑﺮ ﺩﺭﺧﺘﯽ ﺗﮑﯿﻪ ﮐﺮﺩﻩ
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﻭ ﮐﻤﮑﺶ ﭼﻮﻥ ﮐﯿﻠﯿﭙﺴﺶ ﺗﻮ ﺷﺎﺧﻪ ﻫﺎ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ

بیست سوالی دخترا:
- جانداره؟
نه!
الهی بمیرم چرا مُرده Sad(((
(۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]ببخشید. تصاویری که در سایت tehran98.com آپلود میشه برای من نمیاد. دوستانی که توی این سایت آپلود میکنن لطف کنن از یه سایت دیگه استفاده کنن(فکر کنم آقایون از این به بعد فقط در این سایت آپلود کننBig GrinBig GrinBig Grin).
احنمالا از انتی ویروس کاسپر استفاده میکنید .
این انتی ویروس این سایت رو فی*ل*تر میکنه

اقای محمد احتمالا یک نفر خاصی هست که ایشون عکس ها رو برای دیدن اون میزاره Wink
[تصویر: a742cd462d279b6432853e2f4d4dabfb-425][font=Tahoma][/font]
[b]میگن یه روز ، ﺩﻭ تا ﻭﻫﺎﺑﯽ ﻣﻮﻗﻊ ﺳﻮﺍﺭﺷﺪﻥ ﺑﻪﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﻣﺘﻮﺟﻪ می شن ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍ ﺷﯿﻌﻪ ﺳﺖ . . . تصمیم می گیرن ﮐﻪ شیعه رو ﺍﺫﯾﺘﺶ ﮐﻨﻦ؛ ﺍﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺩﻭﻣﯽ ﮔﻔﺖ: ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺗﻌﻄﯿﻼﺕ ﺑﺮﻡ ﻟﺒﻨﺎﻥ؛ ﺍﻣﺎ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺷﯿﻌﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ؛اه اه اه نرفتم . ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺑﺤﺮﯾﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺷﺪ ﺍﻣﺎ قبول نکردم ؛ ﭼﻮﻥ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﺷﯿﻌﻪ ﻫﺴﺘﻦ .. . ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﻡ ﻋﺮﺍﻕ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﻋﺮﺍﻕ ﻫﻢ ﭘﺮﺍﺯﺷﯿﻌﻪ ﺍﺳﺖ؛ ﺭﻓﯿﻘﺶ ﮔﻔﺖ:ﺧﺐ ﭼﺮﺍ ﻧﺮﻓﺘﯽ ﺍﺭﻭﭘﺎ؟؟ﮔﻔﺖ: ﺍﻭﻧﺠﺎﻫﻢ ﺗﺸﯿﻊ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺷﺪﻩ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻧﺎ؛ ﻫﺮﺟﺎ ﺑﺮﯼ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺑﺮﻣﯿﺨﻮﺭﯼ. . . ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩﻥ ﺗﺎ ﺧﺸﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺷﯿﻌﻪ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻥ؛ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺷﯿﻌﻪ ﻫﻢ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩﯼ ﺑﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ ﺳﻔﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ? ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺗﻨﻬﺎ جایی هستﮐﻪ ﺷﯿﻌﻪ ﻧﺪﺍﺭه.[/i]
آدرس های مرجع