دیروز تو ویترین گل فروشی یه گله خیلی خوشگل دیدم عاشقش شدم افتضاح!!!
رفتم داخل مغازه از فروشنده پرسیدم:ببخشید اون شاخه گله چند????
فروشنده برگشت سمته منو بهم گفت:اون گل نیست آینس!!!!
یه همچین پسره گلیم من!!!
چیکار کنیم دیگه........
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥِ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺗﻮ ﭘﯿﺞِ ﻧﺎﺳﺎ ﮐﺎﻣﻨﺖ
ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺳﻔﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺖِ ﺩﻭﻣﻪ ﺗﻤﯿﺰِ 89-88 ﺳﺮﺍﻍ
ﻧﺪﺍﺭﯼ ... ؟
(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: [ -> ]آدرسی که قرار دادید چه چیزیرا می خواهید تلقین کنید
تلقین کنم؟
فکر میکردم شما با گفتن جملهی «
منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟!» خودتون به همین مطلب اشاره میکنید!
در واقع رسماً عیان بود که دارید همین کار رو میکنید.
اینکه من دوباره اشاره کنم چه فرقی داره؟
(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: [ -> ]شاید شما احساس کنید که نامناسب است اما اگر دیگری احساس هم نکند شما الان آن را به دیگران تلقین نمودید!!!
«احساس نکند» ؟
فکر نمیکنم از نظر شما هم غیر از این باشه که «نفس کار مهمه، و احساس من و شما و دیگری فرقی در نفس کار نداره».
(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: [ -> ]برخی تذکر ها بهتر است خصوصی صورت بگیرند با این ؟
یا چی؟

بحث ما عمومی بود، و پرسش شما هم بطور عمومی انجام شد.
پاسخ من کجاش نامناسب بود؟
خیلی خیلی حرفم رو زیر و رو کردم تا اشارهای تلویحی باشه به همراه چند تشر به خودم. اون وقت براتون سنگینه!!!!!!!
خوشبختانه اینکه سرم رو بکوبم توی دیوار گناهه و مجبورم این کار رو نکنم!
(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: [ -> ]ارسال هایتان را ویرایش کنید چرا که کل مطالب بنده را زیر سوال برده اید!
کجا؟
(۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)یاقوت نوشته است: [ -> ]به هرحال بنده ناچارا دیگر به این تالار نمی آیم
فی امان الله الی یوم القیامة
بنده تا حالا چند بار شده که از دست بعضی کارهای بعضی افراد عاصی شدهام و خواستهام چنین کاری کنم. اما موندهام تا ببینم در مورد ادعای مسلمانیام چکارهام. ببینم آیا قرار هست حرفهامون فقط در حد حرف باشه یا میشه در مورد کارهامون فکر کنیم.
تنها دلیل من از اینجا بودن اینه.
شما هم اگر باور دارید من در اون حرفم اشتباه کردم، خواهشمندم در موردش توضیح بدید و بحث کنید تا به حق گردن نهم و ضمن اعتراف، یک نوع مجازات سایبری رو هم تحمل کنم!(دفاع بقیهی دوستانی که باوری مثل ایشون دارند هم پذیرفته هست)
نقل قول:تلقین کنم؟
فکر میکردم شما با گفتن جملهی «منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟!» خودتون به همین مطلب اشاره میکنید!
در واقع رسماً عیان بود که دارید همین کار رو میکنید.
اینکه من دوباره اشاره کنم چه فرقی داره؟
«احساس نکند» ؟
فکر نمیکنم از نظر شما هم غیر از این باشه که «نفس کار مهمه، و احساس من و شما و دیگری فرقی در نفس کار نداره».
یا چی؟
بحث ما عمومی بود، و پرسش شما هم بطور عمومی انجام شد.
پاسخ من کجاش نامناسب بود؟
خیلی خیلی حرفم رو زیر و رو کردم تا اشارهای تلویحی باشه به همراه چند تشر به خودم. اون وقت براتون سنگینه!!!!!!!
خوشبختانه اینکه سرم رو بکوبم توی دیوار گناهه و مجبورم این کار رو نکنم!
کجا؟
بنده تا حالا چند بار شده که از دست بعضی کارهای بعضی افراد عاصی شدهام و خواستهام چنین کاری کنم. اما موندهام تا ببینم در مورد ادعای مسلمانیام چکارهام. ببینم آیا قرار هست حرفهامون فقط در حد حرف باشه یا میشه در مورد کارهامون فکر کنیم.
تنها دلیل من از اینجا بودن اینه.
شما هم اگر باور دارید من در اون حرفم اشتباه کردم، خواهشمندم در موردش توضیح بدید و بحث کنید تا به حق گردن نهم و ضمن اعتراف، یک نوع مجازات سایبری رو هم تحمل کنم!(دفاع بقیهی دوستانی که باوری مثل ایشون دارند هم پذیرفته هست)
دوستان لطف کنن عنوان تاپیک رو ی بار دیگه بخونن .... ممنون

توی این چند صفحه واقعا مستفیض شدیم
این هم ب چهت عوض شدن حال و هوا

-------->
بنده دیروز ی برنامه رو آماده کرده بودم با کلی ذوق و شوق و لب خندان رفتم اتاق استاد برای ارائه
.
.
.
.
با طومانینه فلش رو زدم ب لپ تاپشون
.
.
.
.
خیلی خرسند و با لبخند پیروز مندانه برنامه رو باز کردم
.
.
.
.
.
و F5 زدم ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(۸/اسفند/۹۲ ۱۰:۰۲)Aban نوشته است: [ -> ]دوستان لطف کنن عنوان تاپیک رو ی بار دیگه بخونن .... ممنون

توی این چند صفحه واقعا مستفیض شدیم
گفتگویی داشت بصورت عمومی انجام میشد، و برای اینکه شبههای نباشه در ذهن دیگرانی که حرفهای کسی که ماجرا رو اشتباه فهمیده رو میپسندن و ازش حمایت میکنن، مجبوریم عمومی جواب بدیم.
البته انتظار من اینه که این موضوع حداقل برای خود این افراد معلوم باشه.
آیا وقتی حرفی باید گفته بشه حتماً باید ساکت بشیم، چون عنوان تاپیک میگه مخصوص یه کار دیگه هست؟

البته حق هم دارید، ولی ما هم مبجور بودیم.
امیدوارم عنوان تاپیک همینطور روز به روز بامسماتر بشه.
تهدید من برای مامانم :
میرم تواینترنتا
اعتراف میکنم که وقتی یکی به موبایلم زنگ میزنه و بهم میگه
" صدات قطع و وصل میشه"
بدون اینکه هیچ تکونی به خودم بدم میگم " الان خوب شد..؟ "
تو 99% میگن آره آره الان خوبه ... :|
(۸/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۲)درست پسند نوشته است: [ -> ]گفتگویی داشت بصورت عمومی انجام میشد، و برای اینکه شبههای نباشه در ذهن دیگرانی که حرفهای کسی که ماجرا رو اشتباه فهمیده رو میپسندن و ازش حمایت میکنن، مجبوریم عمومی جواب بدیم.
البته انتظار من اینه که این موضوع حداقل برای خود این افراد معلوم باشه.
آیا وقتی حرفی باید گفته بشه حتماً باید ساکت بشیم، چون عنوان تاپیک میگه مخصوص یه کار دیگه هست؟
البته حق هم دارید، ولی ما هم مبجور بودیم.
امیدوارم عنوان تاپیک همینطور روز به روز بامسماتر بشه.
تشریف بیارین
اینجا
تاپیک ب این قشنگی، منتظر خوندن ادامه نوشته هاتون در این تاپیک هستیم

-->حتما ادامه بدین، ما منتظریم
اما هر چیزی در جای خودش.
راستش من هم اول این اعتقاد رو داشتم ک سر هر بحثی باز شد و دوستان استقبال می کردن، ادامه بدیم تا ب نتیجه برسیم اما اعضای محترم تالار متفق القول هستن ک هر چیزی در جای خودش بحث بشه، ما هم ب نظر اکثریت احترام می ذاریم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[align=START]گرونترین کاکائوی تولید شده !!!!
[align=START]نوش جان

[/align][/align]