تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]د رمورد پزشک مسٔله اینه که ایا ترک عمل قتل حساب میاد؟ به علاوه عمدی بوده یا نه ؟
شما می‌فرمایید پزشک سهل‌انگاری کرده.
سهل‌انگاری یعنی عمدی.
یعنی تشخیص داده‌اند که به مسئولیتش عمل نکرده.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]اگر صاحب سگ بهش قلاده میزد کلا این اتفاقات نمی افتاد
این "اگر"ها تأثیری نداره.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]حیوان ازاری هم به معنی جبران خسارت در صورت صدمه برای صاحبش فقط داریم
پس از نظر قانون بی‌گناهه.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]شخص راننده ایا گواهی نامه نداشتنش باعث قتل شده یعنی عدم مهارت ؟
بله.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]و نقش درخت هم بگید اینجا چیه اگر درخت نمیافتاد اصلا طرف مجروح نمیشد!!

Smile
نقش درخت ... صبر کنید، یه چیزی: آیا نفر اول داشته از همون خیابونی می‌گذشته که ماشینه داشته میومده؟Smile
بعد راننده زده به درخت بخاطر اون سگه؟؟!!Big Grin
نه بخاطر نفر اول؟؟!!Big Grin
مقصر اول و آخر راننده هست.
باید اعدامش کنن تا عبرتی شود برای سایرین.Big Grin
مرحوم نفر اول هم خیلی موجود خوشحالی بوده که وقتی می‌دیده ماشین با چنین سرعتی میاد(سرعتی که در اثر کوبیدن به درخت، درخت شکست) داشته همینجور از خیابون رد میشده.Mat از اول هم شادروان بوده.Big Grin

(۲۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۰)آلاله نوشته است: [ -> ]اوه اوه, ایشونم وارد مسائل شکلکا شدن !!؟؟ کار داره خطرناک میشه !
نه! در اصل این توصیه رو درباره‌ی تبیین بحث شوخی با نامحرم به بنده فرموده بودن، همون زمانی که فهمیدم در بحث شوخی با نامحرم خارج از حد بودم.
(۳۰/بهمن/۹۲ ۶:۲۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]نه! در اصل این توصیه رو درباره‌ی تبیین بحث شوخی با نامحرم به بنده فرموده بودن، همون زمانی که فهمیدم در بحث شوخی با نامحرم خارج از حد بودم.

من که برادر علی 110 رو میبینم یاد یه پدر بزرگ ریش سفید میافتم که نا محسوس بین بازی و شیطنت نوه هاش میگردن و خیلی نامحسوس به رشد معنوی نوه هاشون حساسا.
خدا خیرشون بده ...
ادمای اینجوری دیگه الان کم یابن
حالا مشکل شکلک ها رو تبیین کنین ما هم در جریان باشیم.

راستی من همش یه سوالی تو ذهنم هست
الان تو تالار جز من کسی نیست ولی یه سری یوزر سیاه رنگ تو لیست انلاین ها هستن که اتفاقا همیشه هم حضور دارن
اینا کی ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رباتن یا ادمن؟اگه ادم هستن چرا همیشه انلانن؟کار و زندگی ندارن؟
مثل اون گوگله همیشه خدا هست..
یه بار من کابوس دیدم یکی از اونا بهم پیام خصوصی داد من رو داشت تهدید میکردSmile
[تصویر: 313.jpg]

[تصویر: 96.jpg]

[تصویر: 147.jpg]

اگه گفتید من کدمم !!!!

.
.
.
.
.
نمی دونید ؟

من سومی ام

چرا اون جری نگاه می کنید!!!!DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

[تصویر: 102.jpg]
هععییی...
یادش بخیر دبستان (تا کلاس سوم) که بودیم اگه نوزده میگرفتیم
برای اینکه گریه نکنیم بهمون میگفتن اشکال نداره نوزده برادر بیسته...
ولی نمیدونم چرا تو دانشگاه ۹/۷۵ برادر ۱۰ نیست..!! :|
فک کنم تحریما رو برادریشون تاثیر گذاشته :|

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یادش به خیر اینقدر بدم مییومد از این بچه های ردیف اول کلاس که اگه معلم یادش می رفت امتحان بگیره اینا تیکه می انداختن که آقا گفته بودین این جلسه امتحان می گیرین
هدفشون چی بود نمیدونم؟؟؟؟Angry
[تصویر: 12dddd.jpg]
[تصویر: %D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9...9%84-9.jpg]
(۳۰/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۴)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]
[تصویر: %D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9...9%84-9.jpg]
البته این بیشتر گریه داره تا خنده دار...هر چند بعضی وقت ها کتابای خوبی بینشون پیدا میشه Wink
به نام خدا
سلام علیکم

خانم آبان اون جواب شما در مورد اون معمای ریاضی اشتباه بود.

i^2 وقتی به توان 2 می رسه میشهi^4که میشه یک و رادیکال یک هم میشه یک.

اصلا قضیه ربطی به اعداد مختلط نداره.

اما یکی از دوستامون یکم به جواب نزدیک شدند.

اونی که گفت نباید در دو ضرب بشه.

اما اصل مطلب رو نگفت.

1/1 یک عدد است و اتفاقا در هر عددی که ضرب شود صورت و مخرجش فرقی نمی کند.1000/1000=1/1

اما وقتی این عدد1/1 توان می شود باز هم می شود این کار ها را باهاش کرد.

اما وقتی پایه ی توان منفی است شما نمی توانید صورت و مخرج 1/1 را در عدد زوج ضرب کنید.

این اشتباه است.

زیرا وقتی صورت ضرب می شود که اشکال ندارد اما ضرب مخرج در عدد زوج یعنی گرفتن رادیکال و وقتی پایه منفی باشد گرفتن

رادیکال ( ضرب مخرج در عدد زوج )کار اشتباه است و خلاف قوانین ریاضی است.

اینقدر هم به این فکر ها نباشید.

واقعا امام حق داشتند که به دبستانی ها چشم امید داشتند!!!!!!Big Grin

فی امان الله
آدرس های مرجع