سر پخ کردن توی شوخی های مردا نوشته بودین یاد ی خاطره ای افتادم
یه چند ماه پیش یکی از اقوام ما ازدواج کرده بود . یه شب میره پشت در توی تاریکی چادرش رو میکشه سرش تا اقا داماد میاد همچین پخی میده که این بنده خدا پس میفته .
خلاصه چند باری اینطوری حال داماد رو میگیره
یه شب داماد میاد خونه میبینه به به یه نفر پشت در وایساده با چادر روی سرش . اینم میره از پست سر همچین فریادی میزنه که ...
بعله چشتون روز بد نبینه سوژه مادر زن بی خبر از همه جا بوده . پس میفته و حالش بد میشه . داماد هم کم رو . کلا اب شده بود رفته بود زیر زمین !!
(۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]مطمئن نیستم، ولی اینکه در ثانیهی 26 میبینیم که خودش کمک میکنه درسته؟
دوستانی که میدونن لطفاً ابهامزدایی بفرمایند.
آقای درست پسند!
نمازای من هم تقریباً همین طوره..
وقتی بچه ممکنه بیفته، مامان یا بابا، کمکش میکنن که مبادا بیفته خدای نکرده اتفاقی براش بیفته...
تازه مامانا که چادر دارن، نماز باهاشون بیشتر برای بچه ها حال میده...
با باباها هم که کولی میگیرن دیگه...
(۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۴۳)آلاله نوشته است: [ -> ]
این بحث استقلال - پیروزی رو تمومش کنید وگرنه مجبور میشم یه مساله دیگه ریاضی بذارما ! گفته باشم !!!!!
اوه اوه
به جان امواتم من دیگه کل کل نمیکنم فقط مسئله ریاضی نزارین من کهیر میزنم

دو روز نبودیما
نبینم کسی اینجا سوال ریاضی میذاره فقط انگلیسی....
Dad : Son, what do you want for your birthday?
Son : Not
much dad, just a radio with a sports car around it.
یه بنده خدایی داشت به دوستش شنا یاد میداد
گفت حالا پاهای عقبتو تکون بده !
مورد داشتیم طرف تو برف عکس نداشته؛
تو گوگل سرچ کرده:
عکس تو برف از دوووور!!!
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]واسه اینکه جوهرش که میره پایین جاش هوا بیاد وگر نه نمینویسه 
مررررررررررررررررررررسی واقعا من خیلی دوست داشتم بدونم
(۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۱)moze84 نوشته است: [ -> ]وقتی بچه ممکنه بیفته، مامان یا بابا، کمکش میکنن که مبادا بیفته خدای نکرده اتفاقی براش بیفته...
پس دقت نفرمودین.
بچههه در حال افتادن نیست - و اصلاً اگر بیافته هم چیزیش نمیشه، همونطور که در ثانیهی 37 میافته - و چند بار پاش رو تکون میده تا باباهه کمکش کنه که بره بالای سرش. یعنی با اون کار به باباش میگه میخوام برم بالای سر.
پس این کار باباهه یعنی اینکه وسط نماز، به خواست بچه، عملی خارج از نماز انجام بده.