پرسپولیس باید چنتا از بازیکنای استقلال رو واسه فصل بعد بخره که وقتی رفتن آسیا اونجا گم نشن.
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یاد انسان های نئاندرتال افتادم
چرا؟ چون ریش دارن؟؟
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
از بچگی همیشه آرزوم بود یه بار من به عبدالرحمن گیر بدم

خخخخخخخخ

بهرام که «گیر» میگرفتی همه عمر...

اینقدر که مامان و بابام سر ریختن نمک تو غذا اختلاف دارن
ایران و غرب سر پرونده هسته ای اختلاف ندارن :|
..........................
ملت چه بیکارن !یکی مزاحم میشد هی اس هی زنگ…جواب نمیدادم که بیخیال شه…دیگه تماس نگرفت بعد چند روز اس داده :ببخشید من چند روز مزاحمتون نشدم کار داشتم دستم بند بود ، شرمنده،چه خبر؟
.......................................
بچه ها فک نمی کنید اینا دیوان حافظ رو هم عوض کردن آخه تفال زدم ببینم یارانه بهمون تعلق میگیره یا نه اومده:دوش دیدم که ملائک قید یارانه زدند انصرافی بنوشتند و به سامانه زدند
......................................
اوایل نمی دونستم چجوری باید ژ رو تایپ کنم هرجا ژ لازم میشدم میرفتم توی گوگل سرچ میکردم پزمان بازغی بعد از توی نتایج یه ژ کپی پیست می کردم !
میخواهید به عبدالرحمن گیر بدید گیر درست حسابی بدید

نقل قول: یاد انسان های نئاندرتال افتادم
شما که نظریه داروین و فرگشت انسان رو از میمون قبول نداشتید؟! چی شد حالا حرف از انسان نئاندرتال میزنید...!
از امشب هم بنزين گرون ميشه هم نرخ مكالمات همراه اول. جنگه مگه؟ يه يارانه ثبت نام كرديما، دولت هم انقدر كينه اي؟
چشم و هم چشمی جدید خانومها:
خانوم اولی: ما دیگه برای این مرحله ی یارانه ثبت نام نکردیم...
خانوم دومی: وا! یعنی مرحله ی قبل میگرفتین؟!
.
.
.
.
.
.
.
خانوم سومی: حالا این یارانه یارانه که میکنین اصن چی هست؟!!!!
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۱)سجاد313 نوشته است: [ -> ]پرسپولیس باید چنتا از بازیکنای استقلال رو واسه فصل بعد بخره که وقتی رفتن آسیا اونجا گم نشن.
فکرکنم باز گم بشن بهترازاین باشه که سهمیه بگیرن وبخاطر فکس نکردن اسامی اصلا نتونن ببرن

تازه تو4تامدعی پنجم شدن هم یه هنر دیگه استقلالی هاست

خوبه با تمام اعداد 1تا
6خاطره دارین