(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۵)amirak نوشته است: [ -> ]مبارزه با بدحجابی (هر اسمی که می توان گذاشات) نمایشی است تا مردم را از مسائل مهمتر غافل کنند.
مثل ربای بانکی که خیلی خیلی خطرناک است
تا حالا نشده عده ای به قول شما تجمع کنند به سود بانکی اعتراض کنند ولی به حجاب چند نفر گیر می دهند
چرا حجاب چند نفر مهم است اما مهم نیست که چند میلیون نفر ربا می خوردند؟
بحث سود بانکی خیلی مفصل! اونها عملا مردم رباخوار و حرام خوار کردن
کدوم یکی از ما میتونه بدون وام گرفتن زندگی شروع کنه؟!
من یک کارمند هستم با حقوق ماهی 2 میلیون تومن یکسال کار کردم نتونستم یک ریال پس انداز کنم،از وام متنفرم ولی مجبور شدم وام بگیرم و ماشین بخرم الانم دارم قسط وام میدم! 20 میلیون گرفتم باید 26 میلیون پس بدم
مردم اعتراض کنن برچسب ضد انقلاب میخورن و میرن اوین!
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۲)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]شما پلاکارد بگیر دستت جلو بانک مرکزی من خودم دومین نفر پشت سرتم..خلط بحث نکنید..هر چیزی سر جای خودش..ربای بانکی حاکمانی باید جلوش رو بگیرن که خودمون مسئولشون کردیم...وقتی هیچ ارگانی عزم مبارزه با فساد نداره,نه مجلس و نه دولت چی میشه گفت
...ضمن یه موقع میل جامعه شنا کردن به سمت پرتگاه آبشاره اون موقع هم به همون طرف شنا کنیم??که به فنا بریم...مگه همیشه حق با اکثریته??
من پلاکارد دستم بگیرم اولین کاری که میکنن نامه منو میزنن حراست و اخراج!
متاسفانه تو این مملکت هر اعتراضی کنی سریع برخورد امنیتی میشه
بعدشم مگه یکی از وظیفه روحانیون مگه این نیست که با ظلم و گناه مبارزه کنن؟!چرا همه تشکلها مذهبی فقط گیر دادن به حجاب اجباری؟ هی عکس زنبور و مگس و شکلات و شیرینی میزنن رو بنر و سطح شهرها آویزون میکنن برای تبلیغ حجاب!
آیا این همه سال تبلیغ حجاب شد تاثیری داشت؟
وقتی چهارتا روحانی تو قم صداشون در بیاد و چندتا از علما یا حداقل شاگردهای علما تجمع کنن صد در صد تاثیر داره
حداقل نمیتونن به فلان روحانی یا مرجع برچسب بهایی و انگلیسی بزنن!
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۴۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ایشان بروند اولین اتفاق برایشان مشکلات امنیتی است. اتفاقاً تو جامعه اسلامی ایشان نباید بروند. باید این مراجع عظام تقلید و دیگر روحانوین باشند که اقدام عاجل کنند.
در اینکه از این فضا بهایی ها و ... دارن سوءاستفاده و صد البته حمایت میکنند، هیچ شکی نیست.
حرف منم همین
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۴۴)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برسینای عزیز
اگر بخشی ازمردم ایران موافق حجاب اجباری نباشند باید چه کسی را ببینند؟ معلوم است که بخشی از طرفداران این فکر فرق دیگر هستند آیا حضورآنان حق قانونی ملت را ضایع میکند ؟ مگر ما با شوروی سابق هماهنگ نبودیم درمبارزه با آمریکا؟ مگر الان با چین وروسیه هماهنگ نیستیم درمبارزه با داعش ؟ خوب بهائیان هم خودرا با خواسته مردم همراه میکنند ایرادی دارد؟ بااین اتهامات خودرا ازصف مردم جدا نکنید ممنونم
خب شاید ما رفتیم رستوران قرمه سبزی سفارش دادیم بعد یه بهایی هم میاد قرمه سبزی سفارش میده،ما باید از لج بهایی سوشی سفارش بدیم؟
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۲)فنا نوشته است: [ -> ]همیشه همین بوده که اکثریت مردم موافق حرف خدا نبودن (پست قبلی من رو خاطرتون هست در خصوص آیات حجاب؟)...
«و إن تطع أکثر من فی الارض یضلوک عن سبیل الله، إن یتبعون إلا الظن و إن هم إلا یخرصون»( سوره انعام،آیه116)
اگر از اکثریتی که در زمین هستند، پیروی کنی تو را از راه خدا گمراه سازند زیرا اکثریت مردم پیروی از ظن و گمان می کنند و جز به دروغ سخن نمی گویند.
قراره ببینیم اونی که خدا هست، برای زندگی ما چه برنامه ای داره؟ اون چی گفته؟ ما چه قدر سرسپردگی داریم؟ چه قدر عبد هستیم.
اینجا هم جمهموری اسلامی هست، کشوری که داره تلاش می کنه قوانین اسلام رو پیاده کنه.
همهء حرف اینه که حرف خدا رو گوش بدهیم، نه حرف مردم.........
خب چرا حرف مردم در زمینه فساد،ربا،و ظلم خودروسازها و اختلاس گوش نمیکنیم؟
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۸)آیدا77 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
مننظرات بقیه رو نخوندم ولی نظر خودم رومیگم
خداوند متعال صراحتا در قرآن اعلام کرده اجباری در دین نیست،وقتی خدا اینو میگه ما یاحکومت حقی نداریم که بقیه رو مجبور کنیم.
به شخصه دوست دارم رعایت حجاب اختیاری بشه،هر چند خودم قطعا رعایت خواهم کرد،اما این آزادی در انتخاب رو برای بقیه خواستارم.
دیالوگی در فیلم معروفی گفته شد که در خاطرم موند:همیشه میخواستم آزادی اینو داشته باشم که انتخاب کنم،حتی اگر اشتباه کنم.
یاعلی
مشکل این اینا حرف خدا گوش نمیدن فقط میخوان لج کنن!
مشکل مملکت اسلامی ما این که یک وعده واجبات دین ول کردن و مستحبات چسبیدن!!
نمونه زیاد داریم...
برای مثال تشریف میبری فلان اداره کار واجب داری،بعد میری میبینی در فلان اتاق بسته اس! 50 نفر ارباب رجوع پشت در هستن،خب جناب رئیس یا کارمند کجا تشریف برند؟؟ و چشمت به تابلو پشت در میفته نوشته از ساعت 12.30تا 1.30 جهت نماز اداره تعطیل میباشد!!
الان خوندن نماز اول وقت واجب یا راه انداختن کار مردم؟شما ساعت 3 میری خونه نمازت بخون! خدا مطمئنی راضی که شما نماز بخونی و مردم اذیت کنی؟!
وام میگیری با سود 18 درصد! وقتی حساب کتاب میکنی میبینی در عمل سود بالای 25 درصد میگیرن!!! جالبیش این که از همون قسط که آلوده به سود حرام شده جریمه دیر کرد میگیرن! یعنی ربا در ربا!! احسنت،خسته نباشی مومن
حالاااااااااااا اینا داشته باش،طرف میره وام میگیره با سود که تشریف ببر حج و حاجی بشه! خدا قبول کنه
پلیس میاد کلی جریمه و فلان میزاره برای راننده،که آمار تصادف بیاره پایین،ولی اصلا نمیدونه که آمار مرگ و میر بخاطر ناایمن بودن خودروهاس! ماشالا پراید...ایرانخودرو و سایپا چندبرابر چنگیز ایرانی کشتن!
آیا کسی نیست ظلم ببینه و صدای مردم بشه؟! یادمه قدیمها میگفتن یک آخوندی در فلان ده بود اگر میدید خان اون ده ظلم میکنه جلوی ظلم سینه سپر میکرد و جلودار میشد!!
هی میزنن تو سر خودشون آقااا بدبخت شدیم جوانها عروسی نمیکنن،به گناه افتادن و فلان و فلان،هزاران دلیل میارن،همایش میزارن ولی یکی اون وسط عقلش نمیرسه اون جوان شغل میخواد؟درآمد میخواد وقتی شغل داشت درآمد داشت ازدواج میکنه و به گناه نمیفته،الان من که یک جوان 27 ساله هستم و یک سال سرکارم چرا نمیتونم ازدواج کنم؟!
گناه من به گردن کیه؟! تازه وضع من از خیلیییی ها بهتر نصف بیشتر رفیقهام بیکارن
عزیزان دل، بخاطر مستحبات،واجبات دین ول نکنید!!
حجاب اختیاری بشه هیچ اتفاق بدی در جامعه نمیفته! هیچ نکته مثبتی که نداشته باشه،باور کنید حداقل این مانتوها و تیپهای عجیب کمتر میشه