تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دختر خیابان انقلاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۲)پارمیس1 نوشته است: [ -> ]از قدیم معروف بوده هر کس رو میخواستن بگن سر به زیر هست و کاری به کسی نداره میگفتن طرف درویش مسلکه
نمیدونم شنیدید یا نه ولی ضرب المثل معروفی هست .
حالا ببین چه به روز اینا آوردن که این بدبختا که اقلیت محض هم هستن و هیچ وقت کاری به کار کسی نداشتن باید صداشون در بیاد و همه ایران بفهمن .

توهم بودن خدا با ماست رو قبلا حتی فراعنه مصر هم داشتن چیز جدیدی نیست پس سعی نکنید با این مغلطه های احساسی خودتون رو خوب نشون بدید
اینم شکل حرف زدنت .
اقلیت های دینی که همه کافرن
بهایی هام جاسوسن
دراویش هم شیره ای هستن
مسلمانانی هم که مثل شما فک نمی کنن فریب خورده اجنبی هستن
فقط تو خووووبیBig GrinBi DandoonBasijiBeard

والا ما کاری به دراویش نداریم چون اصولا اینا درویش نیستند

ولی اینها مثل اینکه خلاف سنگینن

فیلم قدیمی زیر رو ملاحظه کنید

https://www.youtube.com/watch?v=AtEZA5uqOFg

در مورد فراعنه هم اشتباه به عرضتون رسوندن

فراعنه خودشونو خدا میدونستن

بخدا سگ اون ارمنی ها به شما شرف داره

گرچه در مورد یهودیا و بهاییا قضیه شون فرق داره

سیر در هپروت هم که دراویش درش استادن به مدد شیره خرما و توت انجام نمیشه

پس هرموقع اطلاعاتتون رو بالا بردید به تالار برگردید
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۴۲)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]
آخرین تغیرات اعمال شده با توجه به پاسخ دوستان از طریق پیام خصوصی و مشخص شدن نظرشون: آقایان ( صلاح و amirak)
موافقان حجاب اجباری:

08-
09-
10-

مخالفان حجاب اجباری:

04-del@
10-A L I
11-amirak

پی نوشت: این لیست کامل نیست و طبق آنچه از نظرات به نظر میرسه، دسته بندی شده. اگر کسی در موافقان هست اما مخالفه یا جزو مخالفان هست اما موافقه، همینجا اعلام کنن تا تصحیح بشه.

پی نوشت 2: «اوباش» جایی در لیست ندارن و ممکنه افرادی، بعدا به‌خاطر فحاشی از لیست حذف شوند.
بنده هم جزو مخالفان حجاب اجباری هستم. چون اولا پذیرش دین الهی و قوانین اون امر است که خداوند اختیارش رو به انسان داده و ثانیا تمییز دهنده حق و باطل هست
اگه اکثریت موافق حجاب باشن چی??
خداوکیلی جواب درست بدین اون موقع چی??
مثلا رفراندوم شد و رای آورد?
بیاین این فضا رو تصور کنین که یه روزی واقعا رفراندوم شد,یا مردم یک نه اساسی دادن به حجاب اختیاری چی??(فرضا )
شاید یه روز حجاب اختیاری شد که بعید میدونم ولی با شرایط بالا میخوام نظر شما رو بدونیم خانم دختر انق.......
..........
اگرچه حجاب اختیاری یعنی بی حجابی اجباری...
آخه این چیزی ما الان میبینیم همون حجاب اختیاریه دیگه,
...دیگه لب ساحل و از تو تالارهای عروسی که میان بیرون و بزن و برقصای تو خیابون و پارکها...چیزی نمونده دیگه...
شما تشریف بیارین اصفهان,کویر شهر ورزنه صبح جمعه برین ببینین چه خبره
معذرت میخوام از بچه ها به خاطر این صحبتهام نمیخواستم جامعه رو اینجوری توصیف کنم اما....
چون دقیقا میدونم هدفت اینه !
کاربران رو عصبانی میکنی که بهت فحش بدن بعدم در ادامه مظلوم نمایی و هوچی گری !

انقدر ..... هستی که به هزاران زن و دختر و بچه و پیر و بزرگ درویش ها میگی شیره ای !
بعدم میگی منظورم این نبود !
(۱۰/بهمن/۹۶ ۳:۴۴)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]احتمالا خبر دختر خیابان انقلاب را شنیدین. شاید موافقش نباشیم اما مطمئنا این کار شجاعت میخواد.
بعضیا میگن این افراد باید از ایران برن بیرون و جایی که حجاب اجباری نباشه. اما اگر سبک زندگی تغییر کرده باشه و دیگه نسل جدید خواهان حجاب اجباری نباشه چی؟

[تصویر: w479023_photo.jpg]
در جواب شما باید بگم که
سرنوشت هرقومی دست خودش هست و خداوند هم اصولا تغییر و تبدیلی در جوامع بشری ایجاد نمی کنه مگر اینک خود اون جوامع بخواهند که دچار چه نوع تغییر و تحول و سرنوشتی بشن. نمونش رو 38 سال قبل در کشور خودمون دیدیم که جامعه ایرانی با هر دین و اعتقادی که داشتند خواستند که پهلوی دیگر نباشد و همین خواست و اراده نتیجش انقراض پهلوی شد.قبل تر از اون عده ای از دولتهای بیگانه اراده کرده بودند که حجاب نباشد و رضان خان مامور این کار بود و جامعه ایرانی میخواست که حجاب باشد و حجاب ماند. حالا بسیاری از نسل همان جامعه نمیخواهد که حجاب باشد پس اگر تعداد آنها به اکثریت برسد به زودی حجاب اجباری هم نخواهد بود و وضعیت حجاب به دوران پهلوی بر خواهد گشت یعنی هر کس دوست دارد حجاب میکند و هرکس دوست ندارد حجاب نمیکند. اصولا وقتی یک جامعه در یک امری اراده جدی میکند دیگر هیچ حکومت و دولت و نهادی نمیتواند جلوی امواج خروشان آن را بگیرد. مگر در این 38 سال کسی توانسط جلوی بدحجابی را بگیرد؟ روز به روز لباس زنان ما تنگ تر، کوتاه تر و تحریک کننده تر شد کار از لباس گذشت و به تغییر صورت رسید و زیبایی های دلفریب هم به لباس های دلفریب اضافه شد و هر دولتی هم امد کار نتوانست بکند .حکومت هم کاری از پیش نبرد و میلیاردها تومان هزینه کارهای فرهنگی هم هیچ اثری نگذاشت و وضعیت حجاب روز به روز باز تر شد. این چیزی هست که همه ما از مومن و غیر مومن از پیر و جوان، زن و مرد، مسلمان و غیر مسلمان در این کشور دیدیم و میبینم و قابل انکار نیست و بعدا فضای به مراتب باز تر از این را هم خواهیم دید. شما عکسهای همان دختران بی حجاب خیابان انقلاب را دوباره و این بار با دقت ببینید...برای من عجیب است که چرا تمام موافقان حجاب اجباری (و حتی مخالفان) هرگز در مورد نوع شلوارهای این دختران که به مراتب تحریک کننده تر از موی انها هست حرفی نزده و نمیزنند؟ واقعیت این است که موافقان حجاب اجباری مدتهاست که دیگر با ساپورتهای تنگ و شدیدا محرک کنار امده اند و اجبارا آن را پذیرفته اند و حالا دیگر چندان به چشمشان نمی اید. نگران شده اند که چرا روسری ده سانی را از قسمت میانی سرشان میخواهند بر دارند. از عقب و جلوی سر که سالهاست برای همه ما عادی شده فقط همین وسط سر مانده بود که راجبش دچار تشویش خاطر شویم...البته مومن حسب فطرت و قلب غیوری که دارد از انچه که مخالف دستور خداوند است بیزار است و دچار تشویش خاطر میشود که در نزد خدا بسیار هم اجر دارد و قصد بنده ابدا تحقیر این مساله نیست و خود بنده هم واقعا از این مساله بی حجابی ناراحت میشوم. اما مومن باید با واقعیت ها زندگی کند و با دنیایی که فعلا هوای نفس بر آن غالب است نه عقلانیت و مکارم اخلاق مدار نماید.
امیر المومنین فرمودند (نقل به مضمون) اگر من میخواستم این مردم را (جامعه زمان خود) مطیع و فرمان بردار خودم (دستورات خداوند و وحی) سازم به سادگی میتوانستم اما علی نمیخواهد که با شمشیر (زور و اجبار) مردم را هدایت به سوی دین و ولایت و اطلاعت خدا نماید و بر بدنهای آنها حاکم شود بلکه من میخواهم بر قلبهای آنها حکومت کنم نه بر بدنهایشان پس هر کس مرام و روش علی را دوست دارد به سوی من خواهد امد با اختیار و میل خودش و دستورات ما اهل بیت را اجرا خواهد کرد و تحت ولایت ما خواهد رفت.
به همین خاطر حضرت هرگز ولایت رو که حجاب در برابر اون پشیزی محسوب نمیشه بر همون مردمی که باهاش دست داده بودند هم تحمیل نکرد و اونها رو به اختیار خودشون گذاشت.

(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۵:۴۵)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]اگه اکثریت موافق حجاب باشن چی??
من الان دارم با شما صحبت می‌كنم و با كابران طرف بحث شما كاری ندارم.
كی گفته بايد برای ارزشی كه خدا مقرر كرده رفراندوم گذاشت؟
اگه جمع‌شدن و مثل قوم لوط گفتن همه دوست داريم لواط و مساحقه كنيم بايد به نظر جمع احترام گذاشت؟
رفراندوم مگر نشان می‌ده چی درسته چی غلط و حق با كيه؟

بحث با امثال پارميس‌ها و دختر انقلاب‌ها تا زمانی كه در تعاريف اوليه متناقض هستيد برادر چه سودی دارد؟
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۵:۴۵)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]اگه اکثریت موافق حجاب باشن چی??
خداوکیلی جواب درست بدین اون موقع چی??
مثلا رفراندوم شد و رای آورد?
بیاین این فضا رو تصور کنین که یه روزی واقعا رفراندوم شد,یا مردم یک نه اساسی دادن به حجاب اختیاری چی??(فرضا )
شاید یه روز حجاب اختیاری شد که بعید میدونم ولی با شرایط بالا میخوام نظر شما رو بدونیم خانم دختر انق.......
..........
اگرچه حجاب اختیاری یعنی بی حجابی اجباری...
آخه این چیزی ما الان میبینیم همون حجاب اختیاریه دیگه,
...دیگه لب ساحل و از تو تالارهای عروسی که میان بیرون و بزن و برقصای تو خیابون و پارکها...چیزی نمونده دیگه...
شما تشریف بیارین اصفهان,کویر شهر ورزنه صبح جمعه برین ببینین چه خبره
معذرت میخوام از بچه ها به خاطر این صحبتهام نمیخواستم جامعه رو اینجوری توصیف کنم اما....
پس عده ای عامی بی جهت خون خودشون رو کثیف نکنن که بزرگان خودشون دارن همون کاری رو میکنن که 15 سال قبل کسی فکرشو نمیکرد . جناب حدادعادل دو سه سال قبل گفته اگر بخواهیم حاکمیت را نگه داریم مجبوریم از بعضی ارزشهایمان دست برداریم . بزرگان مملکت برنامه 5-10-20 ساله دارن و مطمئن باشید در چند سال آینده حجاب اجباری و خیلی احکام شرعی دیگه تعطیل خواهد شد که تا حال حاضر چند نمونه تعطیل شده .
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۶)صلاح نوشته است: [ -> ]خود بزرگان دین و اداره کنندگان کشور متوجه اشکالات اساسی در بعضی از احکام دین شده اند
سلام. آیا این خبر-برابری دیه زن و مرد- و موافقت شورای نگهبان به معنی کنار زدن احکام اسلام نیست؟
اینجا اشکال نداره؟

[تصویر: m55397_Capture_3776.jpg]

اما برای حجاب که "در تاریخ و سیره­‌ی پیامبر صلی­‌الله علیه و آله و ائمه­ علیهم­‌السلام حتی یک مورد اجرای حد در مورد بدحجابی و اجبار بر حجاب نقل نشده" اشکال داره و حکم خدا کنار زده میشه ؟؟

[تصویر: i19703_Capture_3989.jpg]

پی نوشت : خواستین براتون چندین مورد دیگه از کنار زدن احکام اسلام مثال میارم.
نقل قول:تنها عامل تغییر درقوانین نادرست اعتراض عمومی است والا مسوولان درخواب غفلتند

شما شخصاً در اعتراض عمومی شرکت میکنی؟ و هزینه شو میپردازی؟
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۳)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برعبدالرحمن
خیر بنده قادر نیستم بیرون بروم ولی حمایت میکنم وبنظر شما راه دیگری هم هست بفرمائید ممنون

دقیقاً مسئله همینجاست

همتون میگید برید جلو ما از اینجا مراقبتون هستیمBig Grin و به همین شیوه فکر میکنند بی شمارند

فقط یه سوالی؟

اگر کسی بیرون نیومد چی؟ اون موقع میگی ترسیدن یا ترسوندنشون

وقتی جُر و بُزه این کارو ندارید پیشنهاد میکنم به همون بحث های تئوریکی بپردازید

مهدی سینا هم بنده خدا هست جوابتونو میده

تالار مفته دیگهBig Grin اگه همین الان هم فرایند عضویت تعطیل بشه یه چند هزارتا کاربری رزرو شده هستن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
آدرس های مرجع