(۲۲/بهمن/۹۶ ۱:۰۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]داشتن عقیده اختیاری نیست و همه جبرا باید عقیده داشته باشند . آنچه اختیاریه انتخاب نوع عقیده هست .
ببین فرض کن یکی تصمیم گرفته سقط جنین انجام بده ، من و تو هم اونجا هستیم ، ممکنه یکیمون اعتقاد داشته باشیم فرد اجازه ی دگرکشی دارد و دیگری مخالف باشه و بخواد حتی با خشونت هم که شده جلوش رو بگیره و همین داستان هایی که گفتی دوباره نکرار بشه دوباره یکی بخواد محدوده ی فضولی تعیین بکنه !
اصلا دوست عزیز همین که داری محدوده ی ازادی رو تعیین میکنی این خودش ابراز عقیده هست
و همین چیزهایی که گفتی رو برا خودت کپی پست کنم .
حرف اصلی اینه از کجا بفهمیم کدوم عقیده درسته
عقل،عقل و شعور
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱:۰۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]
کی این اداب رو تعیین میکنه ، نظر کی صحیح است . مثلا در مورد لباس مناسب من یه نظر دارم شما یه نظر داری ، مطمنا اگر از مادر محترم هم سوال کنید ایشون هم یه نظر دارند ، در خارج هم همینطوره و نظرات واقعا متفاوته .
حتی ممکنه یکی معتقد باشه اصل پوشش لازم نیست و انسان میتونه برهنه در همه جا ظاهر بشه .
این که بگی چیزی که من میگم درسته و غیرش نیست و برای حرفتم دلیل نیاری که جهله
نظر زیاده،هرکس یک نظر داره ولی عقل،فرهنگ،آداب و رسوم و اکثریت معمولا تعیین کننده هستند
برای مثال در بحث پوشش اگر یک نفر برهنه بیاد تو خیابون همه میگن یارو دیونه اس! فرقیم نمیکنه ایران باشه یا هرجای دیگه چون آداب جامعه انسانی میگه نباید برهنه باشی،پوشش هرچی دوس داری داشته باش ولی برهنه نباش
مثلا هیچکی پیدا نمیکنی با مایو تشریف بیاره عروسی چون همه به چشم یک دیوانه به اون شخص نگاه میکنن!
ولی وقتی ما تعیین کردیم که در هر جا و هر مکان باید مثلا چادر بپوشی و حتما روسری بزنی این میشه جبر!میشه زورگویی و تحمیل عقیده خودت به بقیه
من الان دلم میخواد پیراهن آستین بلند بپوشیم و آستین تا آرنج بدم بالا و یک شلوار لی بپوشم با کفش کتونی! این میشه نظر من و سلیقه من و به کسی هم ربطی نداره شاید بعضی ها این نوع پوشش دوس نداشته باشن که به اونا ربطی نداره چون ممکنه منم پوشش اونا دوس نداشته باشم که بازم به من ربطی نداره!!
برای بحث پوشش میشه یک قالب کلی تعریف کرد و اجازه داد هرکس با توجه به سلیقه خودش لباس بپوشه
مثلا همین بحث برهنگی! اگر در خیلی از کشورها شما برهنه در خیابون باشی،بازداشت میشی و ممکنه به جرم بدن نمایی(ببخشید مجبور بودم جمله مودبانه به کار ببرم!اصل جرمش چیز دیگه اس!)به زندان بیفتی،چون اینجا نمیتونی بگی من آزادم،اینجا آزادی پوشش تو باعث رنجش بقیه شده و به بقیه ضربه زده
البته حق میدم،هنوز درکش برای افرادی با تفکر شما خیلی زوده
نمونه اش تو تاریخ زیاده....از ورود واکسن به ایران گرفته تا بحث ماشین لباسشویی و ماهواره و ویدیو و شلوار لی و...
به مرور برای شما جا میفته
تو میتونی هر عقیده ی داشته باشی،میتونی نظری داشته باشی ولی حق نداری نظرت به من تحمیل کنی حق نداری منو بخاطر اینکه عقاید تورو قبول نکنم متهم کنی و زندانی کنی
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱:۰۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]واقعا ربطی به فاشیسم نداره
هر سیستمی برای اینکه درست کار بکنه مجبوره عضو درست رو در جای درست بزاره ، لاستیک تراکتور خیلی چیز خوبیه منتها به درد پژو نمیخوره ، همه جا هم این مسائل هست منتها مدل خط قزمز ها فرق کیکنه
مثال کاملا بی ربط بود،این همه هندی،ایرانی،چینی و...در آمریکا و انگلیس و باقی کشورها مشغول به کار هستند
برای هر شغلی باید تخصص فرد ببینید نه اینکه ایمان و عقیده اون بسنجید
وقتی با سنجش ایمان و قرار دادن تخصص در مرحله آخر به افراد پست میدیم،نتیجه اش میشه همین گندی که الان تو ایران زده شده که اکثر مدیران نا لایق هستند و کشور نابود کردن
از محیط زیست بگیر تا خشکسالی و بحران اقتصادی و بحث خودرو،بیکاری و...