تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
با سلام به همگی Heart

بنده در حال حاضر مشغول مطالعه ی کتاب های زیر هستم :
1- اساطیر و آیین های باستانی جهان
2- جهان اسطوره ها
3- راز بزرگ

فعلا همین سه تا کتاب رو دارم می خونم و بیشتر در حال ترجمه یک سری متن ها هستم

البته نا گفته نماد که پیرامون مواد مخدر هم چند تا مقاله ی انگلیسی دارم ترجمه می کنم

پ.ن :
راستش این تاب ها رو گفتم شاید تو این فروم کی باشه به اسطوره شناسی علاقه داشته باشه Big Grin
به نام خدابا سلام
بنده چند روزیه توفیق خوندن کتاب المراقبات رو پیدا کردم.
کتابی گرانسنگ از میرزا جواد ملکی تبریزی (رحمه الله علیه)
توصیه خوندنش رو به دوستان هم میکنم مخصوصا در ایام ربیع حتما این کتاب رو مطالعه و پیروی از دستورات مراقبت نفس کنیم که انشالله قدمی در مسیر الی الله برداریم.موفق باشید
یه سوال از رضا محمدی عزیز
این اسرار الصلاه مطمئنید از ابن سیناست؟ چون من دو کتاب با این عنوان میشناسم که یکی برای حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) هستند و دیگری برای عارف بزرگی ملکلی تبریزی می باشد.
فریادگر توحید
عارف کامل آیت الله العظمی بهجت
تهیه و تنظیم:
موسسه تحقیقاتی - فرهنگی اهل بیت علیهم السلام
پسر خاک بدین حسن و لطافت عجب است
ز بهشتی , نه ز خاک پدرت ساخته اند
ثمر خو برخی بوسه شیرین باشد
آخر ای سرو , برای ثمرت ساخته اند
کتاب معراج السعادة
تاليف: عالم ربانى ملا احمد نراقى (قدس سره)
بهله بهله
چند وقتی بود که کتاب نمب خونیدم به دلیل کنکور اما از زچند روز پیش که نمایشگاه کتاب تو بندرعباس افتتاح شده الان چند روزی که سرم تو خوندن کتاب هاهی مختلفیه :دی
از پیکرگردانی در اساطیر بگیر تا کتاب های شریعتی و ...
خلاصه این که این هفته سرم فقط تو کتاب های متنوع بود که به قولی خوش به حالمان است :دی
چراغ تجربه (زندگینامه جمعی از مشاهیر به قلم خودشان) / جلال آل احمد{... و دیگران} به اهتمام جعفر پژوم

فهرست این کتاب شامل سرگذشت :

جلال آل احمد
ابوعلی سینا
مهدی اخوان ثالث
حکیم قاآنی
دکتر علی شریعتی مزینانی
محمد تقی شریعتی مزینانی
حاج ملا هادی سیزواری
فرصت شیرازی
سید احمد حسینی اردکانی
حضرت ایت العظمی حاج سیدابوالقاسم خوئی
شریف لاهیجی
شیخ الرئیس قاجار
سید نعمت الله جزایری
دکترمحمدابراهیم آیتی
میرزامحمدتنکابنی
کلنل محمدتقی خان پسیان
محمدعلی حزین لاهیجی
ملامحسن فیض کاشانی
محمد قزوینی
عارف قزوینی
آیت الله شیخ محمد حسین کاشف الغطاء
ملاصدرا
سعیدنفیسی
شیخ آقابزرگ تهرانی
نیما یوشیج
دکتر صدیقی
حسن وحید دستگردی
و ...
سلام
کتاب [b]احیا تفکر اسلامی [/u]
نوشته شهید مطهری.
به امید خدا توی چند روز آینده یه تاپیک مفصل از این کتاب خدمت دوستان قرار میدم.
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: Uncle-Toms-Cabin.jpg]

کلبهٔ عموتام، برای بیش‌تر ما اسم آشنایی‌ست. اکثر ما حداقل یک‌بار دربارهٔ موضوع و اهمیت آن شنیده‌ایم. داستان این کتاب، دربارهٔ زندگی تلخ و غم‌انگیز بردگان است. بردگانی که با گذشت زمان، معنای آزادی را از یاد برده‌اند و خود را محکومینِ ابدیِ این زندگی رقت‌بار می‌دانند.
عمو تام (عمو تُم) نام یکی از همین انسان‌هاست. برده‌ای مؤمن و فداکار که همیشه به خدای خود ایمان دارد و در هیچ شرایطی وجود او را انکار یا از او شکایتی نمی‌کند؛ بلکه همیشه او را شکر می‌کند و توکلش را به او از دست نمی‌دهد.

بخشی از متن کتاب:

[تصویر: hariet-beecher.jpg]عمه کلو از جا پرید و فوری پرده را پس زد و گفت: «آه اگر لیزا نبود، من سکته می‌کردم. لباست را بپوش مرد، زود باش. اُلدبرونر هم این‌جا است و دارد به در پنجول می‌کشد. من می‌روم در را وا کنم.»
وقتی در باز شد و نور شمع بر چهرهٔ تکیدهٔ لیزا افتاد، عمه‌کلو گفت: «خدا خیرت بدهد لیزی! ترسیدم. چه خبر شده؟»
لیزا گفت: «من دارم فرار می‌کنم. پسرم را هم می‌برم. ارباب او را فروخته.»
عموتام و عمه‌کلو یک‌صدا با هم گفتند: «فروخته؟»
لیزا گفت: «بله فروخته.» و بعد گفت که چگونه یواشکی در پستو پنهان شده و چه حرف‌هایی شنیده است. تام مثل آدم‌هایی که در عالم رؤیا باشند، ایستاده بود و به حرف‌های لیزا گوش می‌کرد. و بعد، به جای این‌که روی صندلی کهنه‌اش بنشیند، روی آن افتاد و سرش روی زانوانش خم شد.
عمه کلو گفت: «خدا به ما رحم کند!»

■ ■ ■
سرنوشتِ تلخِ عموتام از جایی شروع می‌شود که اربابش، شلبی، مجبور به فروش او می‌شود. تام مجبور به ترک خانواده و فرزندانش می‌شود تا با ارباب جدیدش راهیِ شهر و دیاری دیگر شود. در این مسیر، او با دختر کوچکی به نام ایوا آشنا می‌شود و در یک اتفاق جان او را نجات می‌دهد. پدر ایوا، به خاطر مهر و محبتی که دخترش نسبت به تام داشته، او را از اربابش می‌خرد. زندگی تام تا زمانی که ایوا و پدرش پشتیبانِ او بودند به خوبی می گذشت، اما این آرامش، دیری نپایید …
در کنار زندگی عموتام، ما زندگی بردگان دیگری را هم دنبال می‌کنیم و می‌بینیم که آن‌ها چه‌طور بر سر آزادی -چیزی که حق مسلّم هر انسانی است- می‌جنگند و در برخی مواقع حتی جان خود را هم از دست می‌دهند.
خانم هریت بیچر استو، رمان‌نویس آمریکایی، در سال ۱۸۵۱، فصلِ اولِ رمان کلبهٔ عمو تام را ظاهراً با الهام از ماجرای بردهٔ سیاه‌پوست و مؤمنی نوشت که زیر شکنجه مرد، در حالی‌که برای شکنجه‌گرانش دعا می‌کرد. هنگامی که فصل اول رمان را به روزنامهٔ نشنال اِرا فرستاد که طرفدار لغو بردگی بود، فکر نمی‌کرد داستان این‌قدر طولانی شود، اما در پی استقبال زیاد خوانندگان، هم‌چنان به نوشتن آن ادامه داد. کلبهٔ عموتام یا زندگی زیردستان، در سال ۱۸۵۲ به صورت کتاب منتشر شد و در عرض نه ماه، صد و پنجاه هزار نسخهٔ آن فروش رفت. طوری‌ که چاپخانه‌های ابتدایی آن دوران مجبور بودند شبانه‌روز کار کنند تا کتاب را به موقع به دست مشتریان برسانند.
کلبهٔ عموتام در زمان انتشارش در آمریکا، انقلابی را به وجود آورد، به طوری که آبراهام لینکن (رئیس جمهور وقت آمریکا) اظهار کرد: «یکی از دلایل جنگ داخلی آمریکا بر سر آزادی بردگان، انتشار رمان کلبهٔ عموتام بود.»
محبوبیت جهانیِ کلبهٔ عموتام باعث نشد که منتقدان از ضعف‌های فنی آن چشم بپوشند. در همان زمان نیز نویسندگان بزرگی چون چارلز دیکنز، در نقدی که در یکی از نشریات ادبی دربارهٔ کلبهٔ عموتام نوشت، کتاب را اثری معیوب نامید و از ضعف‌های هنریِ آن گله کرد.
اما واقیعت این است که محبوبیتِ این کتاب، نه به خاطر جنبه‌های فنی و هنری این داستان، بلکه به خاطر محتوای انسانی و احساس‌برانگیز و واقعیاتِ تلخی است که نویسنده، در قالب داستان، برایمان بازگو کرده است.

عنوان کلبه‌ عموتام نویسنده هریت بیچر استو مترجم محسن سلیمانی ناشر افق مزه‌ی کتاب زیتون شور گروه مخاطبان علاقه‌مند به رمان جنسیت مخاطبان فرقی ندارد تعداد صفحات ۶۸۰ صفحه نوبت چاپ اول / ۱۳۸۸ شمارگان ۲۵۰۰ نسخه قیمت ۹۵۰۰ تومان شابک ۵-۵۴۱-۳۶۹-۹۶۴-۰۷۸

باتشکر
آیدین

شازده کوچولو واقعا کتاب قشنگیه از انتوان دو سنت اگزوپری .احتمال میدم که خونده باشین ولی اگه نخوندین حتما بخونینش.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع