شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
کتاب انسان 250 ساله، کتابی برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب و با این نگرش که تمامی ائمه تا امام یازدهم علیهم السلام رو فرد و نور واحدی دانسته که 250 سال و در شرایط مختلف، اقدامات مناسب آن شرایط را برگزیده است.
یک نکته جالب که در فصلهای اول کتاب دیدم ، بیان حقیقت غدیرخم در عین حفظ وحدت در یکی از سخنرانی های رهبر فرزانه عزیز هست. (ر.ک انسان 250 ساله صص60-62)
چند وقتی بود که مسئله آدم شدن برای من مطرح شده بود و اینکه یه روزی میرسه من هم آدم بشم. در تحقیقاتم به این کتاب رسیدم و الان مشغول مطالعه هستم
رساله لقاء الله آقا میرزا جوادآقا ملکی تبریزی
برنامه عملی برای آدم شدن داره. چون خود ایشون عمل کردند از گمراهی به دوره.
سلام دوستان عزیز
از تاپیک جالبتون بسیار سپاسگزارم بیشتر به این دلیل که اسامی کتابهای مفید رو لااقل و موضوعات این کتابها رو به خصوص میشه فهمید اخرین کتابی که همین چندروز پیش تمام کردم کتاب رمان زیبای کلت45بود به نویسندگی اقای حسام الدین مطهری این کتاب دردل داستان پردازی بسیار جالبی که داره خواننده رو با حوادث وبخصوص کشش مردم درزمان انقلاب و وقوع ان و روزهای پس ازان اگاه میکنه قسمتی از نوشته زیبای این کتاب رو براتون میگذارم :زمان درهم پیچیده بود شاید خدا برای اخرین بار به زمینی ها فرصتی کوتاه میداد تا ته مانده انسانیت را نشان بدهند دراین فرصت خصایص زمان های مختلف یک جا جمع شده بود خیابان ها بوی سوختن هستی را میداد بویی مخلوط از خون سوختن چوب شیشه لاستیک وفلزات و اب جو انگار زمین دوباره متولد میشد مسجدها بارهم همان موقعیتی را باقته بودند که دراغاز اسلام داشت مرکز فرماندهی وتجهیز این لشکر اما این لشکر اسحله ای نداشت مثل اغاز زمین فقط سنگ بود وصدا مسجد بعد ازقرن ها رکود مرکزهمه چیز شده یود ذکر و فکر و خشم ...
پیشنهاد میکنم این رمان انقلابی زیبا رو مطالعه بفرمایید
کتاب بنویسید تا اتفاق بیفتد
درباره قدرت نوشتن اهداف و آرزوها و انرژی نوشتن در کائنات است