تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
نقل قول: کتاب خداوند الموت کتابی است تاریخی در باره ی قلعه ی الموت و حسن صباح و پیروانش یا همان حشاشین که در انگلیسی به اساسین معروف شده اند.

به نظرم اسم کتاب آشنا اومده بود برای همین پرسیدم ، اونی که من خوندم فکرمی کنم "قلعه الموت" بود و خداوند الموت نبود ...
حدود6 سال قبل خوندم ... بله درمورد فرقه ی اسماعیلیه و همون حسن صباح بود ...Idea

اسم حسن صباح رو که گفتین یادم اومد ...Blush
ممنون
(۹/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۶)محیصا نوشته است: [ -> ]
نقل قول: کتاب خداوند الموت کتابی است تاریخی در باره ی قلعه ی الموت و حسن صباح و پیروانش یا همان حشاشین که در انگلیسی به اساسین معروف شده اند.

به نظرم اسم کتاب آشنا اومده بود برای همین پرسیدم ، اونی که من خوندم فکرمی کنم "قلعه الموت" بود و خداوند الموت نبود ...
حدود6 سال قبل خوندم ... بله درمورد فرقه ی اسماعیلیه و همون حسن صباح بود ...Idea

اسم حسن صباح رو که گفتین یادم اومد ...Blush
ممنون
شاید من اشتباه کرده ام
منم همین قلعه ی الموت رو خونده بودم
ولی این یکی دوستمون خداوند الموت رو می خونه من تازه می شنوم اسمشو
باید تهیه کنم و مطالعه Blush Sleepy
کتاب خدای الموت گرونه چون حجم زیادی داره در ضمن سانسور شده هست نسخه اصلیش رو باید از کتاب فروشی های قدیمی بخرین(دست دوم)
بله دوستان جناب shia12 فکر کنم راست می گه الان هر کتابی تو بازار سانسور می شه Angry
به محیصا وSms4815 کتابی که می گید فکر کنم هر دوتاش یکی و اون رو یه نویسنده ی المانی نوشتش Smile
راستی کسی این جا کتاب کمدی الهی رو یا اون کتاب بهشت جان میلتون رو خوندید توصیه می کنم یه بار بخونیدش خیلی جذاب و با حاله من که حال کردم به خدا Smile
راستی بابا یه ذره از این کتاب های دینی بیاید بیرون یه سری کتاب های با حال بگید ( البته بنده الان در حال مطالعه ی حدودا سه یا چهار نوع تفسیر قرآن هستم به دلیل این وبلاگ این رو گفتم که نگید با دین مشکل داری Smile ) حالا بگذریم یه ذره کتاب هایی بگید که با حال باشه Smile
جناب Gryffen
من همین الان بالاسرم رو نگاه کردم چون کتاب خانه ام رو دیوار پیچ شده یک دور نگاه کردم کتاب غیر دینی پیدا نکردم یکی دوتایی بود که از اونها هم خوشم نمیاد و نخوندمشون چندتاش و هم که شاگردام برام آورده بودن اصلا دست نزدم بخونم ولی یک کتاب پیدا کردم که یکی از شاگردام برام سال گذشته آورده بود خوندمش خیلی کتاب خوبی بود توصیه می کنم بخونیش اسمش هست ((سنگ فرش هر خیابانی طلاست)) نوشته کیم وو چونک Smile
البته کتاب برای خوندن زیاده قرار شد تو این تاپیک درباره کتاب هایی که می خونیم بنویسیم همین نه که معرفی کنیم که فکر می کنم یک تاپیک با این موضوع ایجاد بشه خیلی خوبه شاید هم شده من سر نزدم
(۱۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]بله دوستان جناب shia12 فکر کنم راست می گه الان هر کتابی تو بازار سانسور می شه Angry
به محیصا وSms4815 کتابی که می گید فکر کنم هر دوتاش یکی و اون رو یه نویسنده ی المانی نوشتش Smile
راستی کسی این جا کتاب کمدی الهی رو یا اون کتاب بهشت جان میلتون رو خوندید توصیه می کنم یه بار بخونیدش خیلی جذاب و با حاله من که حال کردم به خدا Smile
راستی بابا یه ذره از این کتاب های دینی بیاید بیرون یه سری کتاب های با حال بگید ( البته بنده الان در حال مطالعه ی حدودا سه یا چهار نوع تفسیر قرآن هستم به دلیل این وبلاگ این رو گفتم که نگید با دین مشکل داری Smile ) حالا بگذریم یه ذره کتاب هایی بگید که با حال باشه Smile

مثلا چی هارو سانسور می کنن؟؟؟ Huh
راستی گفتید از جو کتاب دینی بیایم بیرون من کتاب منم تیمور جهانگشا رو توصیه می کنم به دوستان
کتابی است تاریخی حول حوش زندگینامه ی تیمور لنگ تا زمان مرگش . این تیمور خیلی آدمه باهالی بوده می تونسته قرآن رو برعکس بخونه. ولی از یه چیزیش بدم اومد که خیلی ضد شیعه بوده مثل این که Dodgy درسته مسلمون بوده ولی ...
دکتر الهی قمشه ای خوندن کتاب رو بسیار توصیه کردن و کتاب هایی رو که هر علاقه مند به کتاب باید (بهتره) بخونه برای ما طبقه بندی کردن و چقدر عالیه که برای خوندن کتاب هم برنامه داریم ...

یه سری به سایت ایشون بزنین، مطمئنا مطالب جالب توجهی داره ...
http://www.drelahighomshei.com

نقل قول:مثلا چی هارو سانسور می کنن؟؟؟

توو این کتاب یه سری خط قرمزهایی در نظر گرفته نشده ، جاهایی که مربوط به فریب دادن جوانان و چگونگی جذبشون به طرف فرقه ی اسماعیلیه است . متوجه منظورم که میشین ...Dodgy
شاید توو چاپ جدید سانسور شده باشن ؟!؟!Huh
من این کتاب رو بچه که بودم خوندم . گمونم اول راهنمایی . چیز قابل سانسوری نداشت!
(۱۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]من این کتاب رو بچه که بودم خوندم . گمونم اول راهنمایی . چیز قابل سانسوری نداشت!
چرا نداشت .
نمی دونم یه قسمت هایی ازش دارایه مشکل اخلاقیه ولی بازم نمیشه تاریخ رو تحریف کرد. میشه؟؟؟ Huh
دوستان سلام

امر به معروف و نهی از منکر نوشته آقای قرائتی
دلیل: وظیفه ام را بدانم و عمل کنم

حضرت علی در نهج البلاغه فرموده : تمام کارهای نیک حتی جهاد در راه خدا همچون قطره ای پیش دریایی ژرف

علی علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع