شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
قبلا کتاب ولایت فقیه آقای جوادی رو میخوندم....ولی با رسیدن این ایام برای اینکه .....
باز دارم کتب بسیار بسیار زیبای کشتی پهلو گرفته از سید مهدی شجاعی رو میخونم.... خواهش میکنم دوستانی که نخوندن حتما یه نگاهی بهش بندازن.
من برای هزارمین بار دارم کتاب پنجره چوبی رو میخونم!
سلام .من هم کتاب بیت الاحزان مرحوم شیخ عباس قمی رو میخونم آه از دلم بلند میشه .
با عرض سلام خدمت دوستان
چندمدت بود که بدنبال قرآنی میگشتم که هم ترجمه داشته باشه هم تفسیر وفهرست بندی موضوعی داشته باشه و روان باشه
مدتی پیش یکی از دوستانم بهم قرآن حکیم ترجمه حضرت آیت الله مکارم شیرازی بهم معرفی کرد
منکه خوشم اومد و از خوندنش لذت میبرم
به این صورته که صفحه راست کتاب قرآن و ترجمه است و صفحه چپ هم تفسیر هست
التماس دعا
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۹)farzaneh s نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوستان
چندمدت بود که بدنبال قرآنی میگشتم که هم ترجمه داشته باشه هم تفسیر وفهرست بندی موضوعی داشته باشه و روان باشه
مدتی پیش یکی از دوستانم بهم قرآن حکیم ترجمه حضرت آیت الله مکارم شیرازی بهم معرفی کرد
التماس دعا
سلام منم دنبال یه تفسیر قرآن میگتم ولی هر تفسیری رو نگاه میکردم در سطح گنجایش عقل ما نبود ومن بیشتر گیج میشدم!
فکر کنم این خوب باشه!
اسمه خاصی داره!؟
*
منم فعلا دارم یه کتاب تاریخی درباره تمدن اسلام از قبل از تولد پیامبر وتمام اتفاقات سیاسی وکارها واستراتژیک های ایشونو میخونم!
اسم سیرت جاودانس!
خیلی عالیه چون برای تمام کارای پیامبر یه دلیل خوب آورده!
من در حال خوندن کتاب خاک های نرم کوشک هستم در رابطه با خاطرات شهید برونسی این مرد آسمانی کتاب خیلی خیلی جالبی هستش دوستان بدون شک اشک هر خواننده ای در میادحتماض مطالعه کنید تا افسوس نخورید!
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۴)tiyam نوشته است: [ -> ] (۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۹)farzaneh s نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوستان
التماس دعا
سلام منم دنبال یه تفسیر قرآن میگتم ولی هر تفسیری رو نگاه میکردم در سطح گنجایش عقل ما نبود ومن بیشتر گیج میشدم!
فکر کنم این خوب باشه!
اسمه خاصی داره!؟
سلام
منم یک قرآن دارم که ترجمه تفسیری داره و اگر اشتباه نکنم بر اساس ترجمه آیت الله مکارم هست البته نمیدونم دقیقا همینی هست که معرفی کردند با نه!
در این کتاب علاوه ، علاوه بر ترجمه مبتنی بر تفسیر ، کلمات به کار رفته در آیات هر صفحه، در همون صفحه مشخص شده و تعداد به کار رفتنش در کل قرآن هم اومده ، ضمن اینکه کلماتی رو که برای اولین بار اومده ترجمه کرده.
اسمش آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن ،که مترجم اون هم مهدی محمودیان هست.
رمان کوری - ژوزه ساراماگو
درحال حاضر این کتاب رو میخونم
(۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۹)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]من در حال خوندن کتاب خاک های نرم کوشک هستم در رابطه با خاطرات شهید برونسی این مرد آسمانی کتاب خیلی خیلی جالبی هستش دوستان بدون شک اشک هر خواننده ای در میادحتماض مطالعه کنید تا افسوس نخورید!
سلام
من خوندمش ولی اشکم درنیومد!!!!
ولی درکل کتاب بسیار زیبایی است!