شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
باسلام
جدیدا کتاب «یک لیوان شطح داغ» از«احمدعزیزی» را مطالعه کردم.
بسیارعالی وبه نوعی بی نظیروحتی عجیبه.
عزیزانی که تمایل به آثار ادبی دارند وازمتون ادبی که باایجادرابطه میان واژه ها نگاشته میشوند لذت میبرندپیشنهاد میکنم حتما بخونن.فوق العاده است.
در حال حاضر دارم رمان دا رو می خونم
مطمئنم همتون خوندینش یا حداقل چیزی درموردش شنیدین . پس درموردش توضیح نمیدم .
فقط بگم بی نظیره با اینکه فضای رمان خیلی غم انگیزه و حوادث سنگین , ولی نمی دونم چی توی این رمان وجود داره که منو وادار به خوندنش می کنه.
چند بار خواستم بزارمش کنار چون خیلی ناراحت کننده هست بعضی از قسمتاش ولی هربار منصرف شدم و به خوندنش ادامه دادم .
توصیه می کنم حتما بخونیدش.
سلام.فعلا مشغول خوندن کتاب موعودنامه نوشته مجتبی تونه ای هستم،کتاب کاملیه،حتما بخونین.
قسمتی از کتاب:
درپاره ای از روایات،از عاشورا به روز ظهور حضرت مهدی تعبیر شده است.امام باقر(علیه السلام) میفرمایند:حضرت قائم (علیه السلام) روز شنبه که روز عاشورا است قیام میکند،روزی که امام حسین(علیه السلام)شهید شد.
ونیز میفرمایند:ایا میدانید که این روز عاشورا چه روزی است؟همان روزی که خداوند توبه ادم و حوا را پذیرفت،روزی که خداوند دریا را برای بنی اسراییل شکافت و فرعون و پیروانش را غرق کرد و موسی بر فرعون پیروز شد،روزی است که ابراهیم متولد شد،روزی است که خداوند توبه قوم یونس را پذیرفت،روز تولد حضرت عیسی و روزی است که حضرت قائم(علیه السلام)در آن روز قیام میکند.
سفینه الصادقین
تجربه های شخصی آیت الله سید حسین یعقوبی از سیر و سلوک عرفانی+چشیدن مزه اعتماد به خدا و توکل به او در همه ی امور+احوالات شخصی ایشون و خواب ها و مکاشفاتشون+تجردات عرفانی از صورت و تخلیه روح و ... .
کتاب جالبیه،البته برای ما(خودم رو میگم) که تجربه ی عرفانی خاصی نداریم شاید درک برخی قسمت هاش سخت باشه...خودشون هم در کتاب چند بار تاکید میکنند که به زنجیر کشیدن معانی عرفانی در قالب کلمات،کار بسیار سختیه.
علی ایحال،خوندنش برای علاقه مندان به عرفان شیعی میتونه مفید باشه.
مگه بچه های بیداری اندیشه کتاب هم می خونن ؟

(شوخی)
بعد از کنکور تا الان یه حس لطیف ضد مطالعه در من به وجود اومده .

اما چند روزی میشه یه کتاب قدیمی به نام ملاقات با امام زمان از تو وسایل قدیمی پدر پیدا کردم گاهی وقتا اون رو می خونم .
داستان های کوتاه و بلند جالبی در مورد بزرگان و ملاقاتشون با حضرت نوشته .
سلام
ضيافت بلا (مقامات سلوكي در زيارت عاشورا)، سيد محمد مهدي ميرباقري
توضيح (مقدمه كتاب) :
هدف از خلقت، چيزي جز قرب و لقاي حضرت حق نيست؛ اما دو نوع راه براي پيمودن اين مسير، پيش بيني و پيشنهاد شده است:
راه اول، راهي است كه بزرگان علماي اخلاق و برخي ارباب معرفت به استناد آيات و روايات بيان فرموده اند که از عزم شروع مي شود و به توبه، محاسبه، مراقبه، اعتدال و ذكر مي رسد.
و راه دوم، سلوك با شفاعت اولياي خدا و بلاي آن هاست.
اگر راه اول را هم چون عبادت ايام عادي سال فرض کنيم، راه دومْ به منزله شب قدر، و مسيرش كوتاه تر، پربارتر و پربركت تر است.
همه رياضت ها برای رشد انسان مفيدند، اما هيچ یک به اندازه ابتلائات الهي، مؤثر نيستند؛ لذا مي توان که از ابتلائات الهي، به عنوان بهترين نردبان سير و سلوك نام برد.
البته اين دو راه اگر به هم ضميمه شوند، هر کدام مكمل ديگري خواهد بود.
من یه راهنمایی در مورد یک کتاب میخواستم ، نمیدوانستم کجا باید سوالم رو می پرسیدم !
من یک کتاب در مورد مختار ثقفی میخواستم و که حوادث اون دوران رو نشان بده ..
کتاب خاصی هست ؟!
سلام
(۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۲۹)del@ نوشته است: [ -> ]من یه راهنمایی در مورد یک کتاب میخواستم ، نمیدوانستم کجا باید سوالم رو می پرسیدم !
من یک کتاب در مورد مختار ثقفی میخواستم و که حوادث اون دوران رو نشان بده ..
کتاب خاصی هست ؟!
شايد كتاب هاي زيادي باشه كه به خوبي به موضوع مورد نظر شما پرداخته باشند
ولي خود من كتابي كه خوانده ام : "حسين كيست؟" از آقاي فضل الله كمپاني بوده
كه فصل آخر اين كتاب مربوط به خروج مختار و بحث در رابطه با اقدامات مختار است و اقوال موجود را تا حد امكان جمع آوري كرده
خودم با نويسنده خيلي آشنا نيستم ولي آيت الله حاج شيخ محمد تقي آملي كه از اساتيد علامه حسن زاده هستند بر اين كتاب تقريظ داشته اند
كه مي تواند نشانه اي بر معتبر بودن كتاب باشد.
كتابي كه من دارم قديميه و چاپش مربوط به سال 78 ئه.
باز هم تاكيد مي كنم كه ممكنه كتابهاي ديگري باشه كه به موضوع پرداخته
ولي بنده شخصا اين كتاب را خوانده ام.
اخرین کتابی که خوندم(غیر درسی)کتاب من زنده ام نوشته معصومه آباد بود که خاطرات اسارتشون رو نوشته بودند
کتابی بسیار عالی هست
کتاب عصر ظهور از ایت الله کورانی
البته تازه از اینترنت خریدمش همین روزاست شروع کنم