شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
پیدایش مذاهب
آیت الله مکارم شیرازی
مسئله بیمه وبانک
شهید مطهری
مجمع روحانیون مبارز
پژوهشکده تحقیقات اسلامی
معراج السعادة، تألیف ملا احمد نراقی
من دارم انجمن شاعران مرده اثر "ن.ه.کلاین بام – تام شولمن " و روی ماه خدا را ببوس اثر "مصطفی مستور " رو میخونم
مخصوصا انجمن شاعران مرده خیلی جالبه
بسم الله
سلام
من مشغول خواندن کتاب ارزشمند نهج البلاغه ترجمه علی شیروانی که برای دفتر نشر معارف هست،هستم.
خوبی این کتاب نهج البلاغه جیبی بودنش هست.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
فعلا رفتی تو بحث رجال و حدیث.
دانش رجال از ديدگاه اهل سنّت
تأليف: محمد رضا جديدى نژاد
ناشر: سازمان چاپ و نشر دارالحديث
چاپ: اوّل، 1381 هـ.ش ـ 1423 هـ.ق[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
مشغول خواندن کتاب شرح مراتب طهارت علامه حسن زاده آملی هستم.
این کتاب ارزشمند مطالبی پیرامون طهارت عقل و ذهن، طهارت قوه خیال از گمانهای ناروا، طهارت روح، حقیقت وضو و تاثیر آن، انقلابات قلبی و غیره دارد.
ایام فاطمیه فقط با خوندن فاطمه فاطمه است از علی شریعتی اروم میشم
سلام
در حال حاظر کتاب مغالطات نوشته علی اصغر خندان،مفید و حتی لازم برای تشخیص مغالطه از بحث صحیح (منطقی و درست).
البته میتوان هم برای اهداف خوب استفاده کرد وهم اهداف...خدایی نکرده ،پس احتیات.
من تازگی کتاب قحطی بزرگ رو تموم کردم.بهتون پيشنهاد میکنم حتماً بخونیدش.راجع به.کشتار بیش از ده میلیون ایرانی در جنگ جهانی اول به دلیل حضور انگلیس و روس هستش.
الآن هم دارم کتاب کسی به سرهنگ نامه نمی نویسد از گابریل گارسیا مارکز وحماسه حسینی رو میخونم.کسی به سرهنگ نامه نمی نویسد راجع به سرهنگی بازنشسته است که از قدرت کنار گذاشته شده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کتاب سنگفرش خیابان از طلاست رو تموم کردم نوشته آقای کیم وو چونگ (مدیر عامل شرکت دوو)
یه بخش از کتابو میارم تا متوجه بشید وقتی فلسفه ی مدیریتی اسلامی تو یه شرکت شرقی هرچند خیلی کم اجرا بشه چه گلستونی میشه..........
نقل قول: ...خودخواهی فکری و مادی هردو به یک اندازه منفورند...به محض اینکه شروع کنیم برای رفاه دیگران زندگی کنیم جهان جای زیباتر و شاداب تری برای زندگی می شود....
.... ظاهرا از لحاظ مادی فقیر ولی در باطن ثروتنمد بودیم ما چیزی نداشتیم ولی هر آنچه داشتیم خالصانه برای یکدیگر نثار می کردیم ... ثروتمندان واقعی آنانی هستند که هر آنچه در توان دارند می بخشند...خوشبختی حقیقی چیست؟ من نمیدانم ولی می دانم ربطی به شهرت یا ثروت ندارد. به جرئت می توانم ادعا کنم آن زمانی که از لحاظ مالی در پایین ترین حد ممکن بودم خوشبخت ترین آدم بودم. آن زمان سعی کردم تا به فلسفه ای عمل کنم که مبنای رفاه دیگران باشد اما متوجه شدم چقدر مشکل است...
فصل اول بخش 8
دوست دارم کلشو توضیح بدم اما نمیشه خیلی جالب بود......
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد