تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
(۶/شهریور/۹۰ ۱۴:۵۰)Sms4815 نوشته است: [ -> ]وهابیت بر سر دو راهی

نویسنده: آیت الله العظمی مکارم شیرازی

از اسمش که معلومه چیه. دارم به یاد دوستم شهید سوشیانس می خونم شاید اطلاعاتم زیادتر بشه در مورد این مفتی ها.

شما هم بخونین. از دست دادنش جایز نیست. Exclamation Angel

ببخشین دوباره پست زدم ولی من هر دو سه روز یه کتاب می خونم . یه جورایی معتاد کتاب شدم. نخونم روزم شب نمی شه. بگذریم حالا.

اسم کتاب : می شکنم در شکن زلف یار
نویسنده: حسین سرو قامت
قیمتش خیلی کمه (مفته Big Grin) : 2000

موضوعش در رابطه با مشکلات جامعه اس. واقعا خیلی زیباست هر کی نخونه کل عمرش بر فناست.
تو رو خدا بخونین خیلی جالبه. Blush

اینم عکس جلد کتابه

[تصویر: nahad.ir.zolf.jpg]
امروز چند تا کتاب جدید دیگه هم دستم رسید برای خوندن :
جهان در پوست گردو اثر استفین هاوکینگ
پس از سه نخستین دقیقه اثر ت.پادمانابان
آفرینش و مرگ در اساطیر اثر دکتر مهدی رضایی
این سه تا کتاب تازه ی که دستم رسیده Smile
یکی از دوستان پرسیدن که چه عقایدی داری ( یا بهتر گفتن فکرتون دنبال کدوم می دوئه )
من که گفتم عقایدی تا حدودی ناسیونالیستی دارم اون هم بعضی اوغات
در مورد کتاب های فلسفی هم عقاید خاصی ندارم چه فلسفهی شوپنهاور باشه چه کانت یا چه نیچه هر کدومشون عقایدشون برام با ارزشه به قول استاد شریعتی همیشه به عقاید دیگران احترام بذارید تا به عقاید شما هم احترام بزارن Smile
سلام.من در حال مطالعه ی کتاب بیایید اورا یاری کنیم, نوشته دکتر هراتیان هستم.
از ویژگی های این کتاب اینه که قلم شیوا و زیبایی داره و آدم می خواد سریع بخونتش.
من هم در حال خواندن کتاب
((محمد پیغمبری که باید از نو شناخت ))
نوشته ویرژیل گئورگیوو ترجمه آقای ذبیح الله منصوری هستم
کتاب جالبی هست
توصیه می کنم کتاب را بخوانید درباره زندگی پیامبر از نگاه یک اروپایی هست البته اشکالاتی دارد ولی در کل خوب و بی طرف هست
سلام
من این کتابی که میخام براتون معرفی کنم رو تقریبا هر از چندگاهی میخونم هر موقع حال باشه چون نویسنده کتاب در ابتدای کتاب نوشته :
بعضی روزها آدم دلتنگ خدا و دوستان خدا می شود. خدا کند در آن روزها، خواندن نوشته های این کتاب، فقط به عنوان گپ زدن از عشقی مشترک به درد بخورد و حال کسی را بهتر کند.
این کتاب یه جورایی دردرودلی هست.
موضوعاتش مختلف هست یعنی یه موضوع واحد نداره یه چیزی مثل مجموعه داستان کوتاه یا بهتر بگم مجموعه دردودل کوتاه
من براتون یه قسمتی از کتاب رو اینجا میارم و قضاوت اینکه بخرید و یا نخریدش دیگ با خودتون
خدا خانه دارد
فکر کن از این دیوارها خسته شده باشی، از اینکه مدام سرت می خورد به محدوده های تنگ خودت. به دیوارهایی که گاهی خشت هایش را خودت آورده ای.
فکر کن دلت هوای آزادی کرده باشد، نه آن آزادی که فقط مجسمه ای است و به درد سخنرانی و شعار و بیانیه می خورد. یک جور آزادی بی حد و حصر، که بتوانی دست هایت را از دوطرف باز باز کنی، سرت را بگیری بالای بالا و با هیچ سقفی تصادم نکنی. پاهات، بی وزن، روی سیالی قرار بگیرند نه زمین سخت و غیر قابل گذر، رهای رها.

نه اصلا به یک چیز فکر کن. فکر کن دلت از رنگها گرفته باشند، از ریاها، تظاهرها، چهره های پشت رنگها.دلت بی رنگی بخواهد،فضای شفاف یا بی رنگ.

فکر کن یک حال منطقی بهت دست داده باشد که هر استدلالی حوصله ات را سر ببرد. دلت بخواهد مثل بچه ها پات را بزنی زمین و داد بزنی که من ((این)) را می خواهم. و منظورت از ((این)) خدایی باشد که همین نزدیکی است.یکدفعه میانه ات با خدای دور استدلالیون بهم خورده باشد. آن ها به تو میگویند ((عزیزم! ببین! همان که این پنکه کار می کند یعنی نیرویی است که این پرده ها را می چرخاند. پس ببین جهان به این بزرگی...،پس حتما خدایی...))
فکر کن یک جورایی حوصله ات از این حرفها سر رفته باشد. دلت بخواهد لمسش کنی. مثل بچه هایی که دوست دارند برق توی سیم را هم تجربه کنند. دلت هوای خدایی را کرده باشد که می شود سرگذاشت روی شانه اش و غربت سالهای هبوط را گریست.
خدایی که بشود چنگ زد به لباسش و التماسش کرد. خدایی که بغل باز میکند تا در آغوشت بگیرد.
حتی صدایت میکند **و سارعوا الی مغفره من ربکم...** خدایی که می شود دورش چرخید و مثل چوپان داستان موسی و شبان بهش گفت ((الهی دورت بگردم)). بابا زور که نیست! من الان یک جوری ام که دلم نمی خواهد خدایم پشت سلسله ی علت و معلولها، ته یک رشته ی دور و دراز ایستاده باشد. می خواهم همین کنار باشد.دم دست. نمی خواهم اول به یک عالمه کهکشان و منظومه و آسمان فکر کنم و بعد نتیجه بگیرم که او بالای سر همه اشان ایستاده است. خدا با آن دوری برای استدلال خوب است. من الان تو حال ضد استدلالم. خوب حالا همه ی این ها را فکر کردی. حالا فکر کن خدا روی زمین خانه دارد

خدا روی زمین خانه دارد و خانه اش از جنس دیوار نیست. از جنس فضای باز است. بیت عتیق. سرزمین آزادی. تجربه نوعی رهایی که هیچ وقت نداشته ای.حتی رهایی از خودت.
خدا روی زمین خانه دارد. یک خانه ی ساده مکعبی. یا هندسه ای ساده و عجیب. می شود سرگذاشت روی شانه های سنگی آن خانه و گریست.
حس کرد که صاحب خانه نزدیک است. می شود پرده ی خانه را گرفت، جوری که انگار دامنش را گرفته ای.
خانه ی بی رنگی، خانه ی آزاد،خانه ی نزدیک، بیت الله
حتی حسرتش هم شیرین است.

نام کتاب : خدا خانه دارد
نویسنده : فاطمه شهیدی
انتشارات : دفتر نشر معارف
قیمت : 1600
از سری کتابهای پرسمان
در قطع پالتویی و 132 صفحه
سلام
منم در حال خوندن مجدد کتاب کیمیای محبت به قلم محمدی ری شهری در باب زندگی نامه ی شیخ رجبعلی خیاط (نکوگویان) می باشم.

با آرزوی موفقیت برای همه ی همسنگریان
من ماه رمضون كتاب فقط قرآن مي خونم!
هرچي مي خونم سير نمي شم.
تا حالا كتابي به اين خوبي نديدم
هرچي مي خونم
چيزهاي تازه توش پيدا مي كنم!
به شما هم توصيه مي كنم حتماAngel

[تصویر: 8piwqwh38aqzxct5dqi4.jpg]
تاپیک خیلی خوبیه... اعتراف میکنم که خیلی کم کتاب میخونم و این هم به خاطر شرایطیه که الان دارم... اما اخیرا کتاب "معراج السعاده" نوشته ملا ا حمد نراقی رو گه گاهی میخونم... کتابی است اخلاقی و عالی... بعضی جاهاش سخت میشه اما در کل عالیه...در توصیفش همین بس که ازمحضر آیت الله بهجت سوال می پرسند که برنامه ای جهت سلوک مرحمت فرمایند ایشان می فرمایند: روزانه نصف صفحه از این کتاب رو بخوانید و به آن عمل کنید...

یه نکته ای هم هست. برخی دوستان( چه توی این تاپیک و چه توی تاپیک های دیگه) قرآن رو در کنار کتاب های دیگه نام می برن(البته میدونم بدون قصدو منظوریه)... اما باید گفت که قرآن کتاب نیست... معجزه ایست از جانب خدا در قالب یک کتاب....
(۷/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۷)shia12 نوشته است: [ -> ]من هم در حال خواندن کتاب
((محمد پیغمبری که باید از نو شناخت ))
نوشته ویرژیل گئورگیوو ترجمه آقای ذبیح الله منصوری هستم
کتاب جالبی هست
توصیه می کنم کتاب را بخوانید درباره زندگی پیامبر از نگاه یک اروپایی هست البته اشکالاتی دارد ولی در کل خوب و بی طرف هست

اشکالات این کتاب یکم زیادی زیاد هست

حدیث داریم خیلی مواظب غذای روحتون باشید

غذای روح باید سالم باشه

شما بروید سراغ منابع دست اول ابتدا

بعد اگه فرصت شد و عمری باقی ماند منابع نا مطمئن و مخلوط درست و غلط هم نگاهی کردید بد نیست

این پیشنهاد حقیر است

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

(۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۳)neda نوشته است: [ -> ]تاپیک خیلی خوبیه... اعتراف میکنم که خیلی کم کتاب میخونم و این هم به خاطر شرایطیه که الان دارم... اما اخیرا کتاب "معراج السعاده" نوشته ملا ا حمد نراقی رو گه گاهی میخونم... کتابی است اخلاقی و عالی... بعضی جاهاش سخت میشه اما در کل عالیه...در توصیفش همین بس که ازمحضر آیت الله بهجت سوال می پرسند که برنامه ای جهت سلوک مرحمت فرمایند ایشان می فرمایند: روزانه نصف صفحه از این کتاب رو بخوانید و به آن عمل کنید...
این کتاب الحق و الانصاف کتاب بسیار بسیار ارزشمندی هست که مورد توصیه تمام بزرگان معاصر و متأخر مثل حضرت امام و آیت الله بهجت و... بوده

حقیر هم پیشنهاد میکنم که این کتاب ارزشمند را مطالعه کنید

راستش استاد من هم خیلی تأکید کردند که این کتاب رو مطالعه کنم و من قسمتی از اوقات مطالعه ی خودم رو به مطالعه ی این کتاب اختصاص دادم

(۷/شهریور/۹۰ ۲:۲۱)خادمة الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام

من کتاب " رساله لقاءالله " رو میخونم

این کتاب برای ، حاج میرزا جواد آقا ملکی تبریزی هستش .

بی نظیره Heart

درباره کتاب :

این کتاب بینهایت قشنگ و شیرین هست ...

یه کم راجع به خدا گفته . راجع به کشف و شهود و توبه ( این مطالبش که راجع به توبه هستش واقعا فوق العادس ) و ...

پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش . خیلی لذت بخشه Blush

حاج آقا سید محمد حسین طهرانی هم راجع به این کتاب گفتن :

تابحال از جهت اتقان مطلب و ایجاز و شواهد روائیه و شهودیه و سوار کردن مطالب عرفانه لقائیه را بر اساس برهان و استحکام دلیل همچون ( رساله لقاء الله ) مرحوم آیت الحق و سند العرفان میرزا جواد آقا ملکی تبریزی ( ره ) زیارت ننموده ام .

این کتاب فوق العاده بی نظیر است

اما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی خیلی بهتر است که قبل از خوندن اون کتاب شما کتاب اسرار الصلات میرزا جواد آقا ملکی تبریزی رو که زندگی من رو زیر و رو کرد رو مطالعه بفرماید

در حقیقت مقدمه ی رسیدن به این کتاب اون هست

در ضمن اگه صرفاً مطالعه کنید و عمل خود رو مطابق دانسته هاتون بهبود ندید ممکن هست خدایی نکرده مشکلاتی گریبان شما رو بگیره

پس مطالعه ی اینگونه آثار بدون عمل نه تنها مفید نیست بلکه میتونه مشکلاتی رو هم در پی داشته باشه

خدا به همه ی ما توفیق عمل به علممون رو عنایت فرماید به حق یوسف زهرا
یاعلی
(۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]اشکالات این کتاب یکم زیادی زیاد هست
دوست گرامی به این نمی گن تشویق به کتاب خوندن
اگه قرار باشه با گفتن بعضی از کتاب ها شما واسشون ایراد بگیرید به نظر من این تاپیک بسته بشه بهتر
دوست گرامی که اون کتاب رو می خونن خودشون عقل دارن می تونن تفکر کنن ببینن چی خوبه چی بد
اگه قرار باشه من بگم کتاب های دن بروان رو نخوننید همه می خوان برن دنبالش ببین چی هست
این مشکل این دوره است برادران انتشاراتی یه کتاب رو ممنوع می کنند بعدش فکر اقشار کتاب خون رو به خودشن جلب می کنن , بعدش همین کتاب خون ها می گن مگه تو این کتاب چی نوشته بود ؟ شاید یه چیزی نوشته بود که باعث می شه .... بعدش میان بعد دوسال کتاب رو مجوز بهش می دن بعدش کتاب خون ها هجوم می برن که کتاب رو بخونن اما می گن این کتاب که چیزی نداشت پس چرا ممنوعش کرده بودن ؟؟؟ بعد یه سری آدم خدا نشناس که منتظر این جور موقعیت هایی هستند می گن خوب یه سری مطلب توش نوشته بود که نباید شما می خوندیدش اما کتاب حاضر رو سانسورش کردن و ... مردم کتاب خون هم که حرف هاون رو باور می کنن و ....
نکنید این کارها رو اگه کسی می خواد هری پاتر بخونه بزارید بخونه اگه کسی می خواد فلسفه ی غرب رو بخونه بزارید بخونه و....
در کل کسی کتاب رو می خونه اگه واقع به عقایدی که داره پایبند باشه می ره طرف نقد اون اثر و....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع