آقای سفیر
گفت و گو با دکتر محمد جواد ظریف سفیر پیشین ایران در سازمان ملل
جاتون خالی رفتیم نمایشگاه کتاب فرهنگ عاشورایی این صحنه جالب رو دیدم گفتم شما رو هم شریک کنیم
خوبه برخی اساتیده نمادشناسی اینجا نبودند

سلام
کتاب نسیم حیات (تفسیر جز یک) رو تازگیا شروع کردم.
موفــــــق و مویــــــد باشید.
بعد از دو سال،دوباره راز فال ورق یوستین گردر رو خوندم...همونقدر جذاب و گیرا،همونقدر پرسش برانگیز!
با خوندن دوباره این کتاب به یادم افتاد که هنوز هم معتقدم که هنوز ژوکری هست که در اطراف و اکناف جهان پرسه میزنه،حضور او،این اطمینان رو ایجاد میکنه که جهان هرگز به سکون نمیرسه...هر زمان،و هر کجا که ممکن باشه،یک لوده ی کوچک که گوش های بلند خر و زنگوله به خودش آویزوون کرده،بیرون میپره!او به چشمان شما زل میزنه و میپرسه : « شما کی هستید؟؟؟؟»
«ما از کجا اومدیم...؟!»
بسم الله
سلام
کتاب قدرت زمان (Time Power)
نوشته برایان تریسی
نسخه ای که من دارم 422 صفحه است.
« اکنون این لحظه تمام زمانی است که در اختیار دارید اگر دقیقه به دقیقه را مدیریت کنید ساعت ها و روزها از خود از مراقبت خواهند کرد.»
جمله ی بالا بخشی از کتاب بود
کتاب فوق العاده ایه درمورد مدیریت زمان
دارم ازش نت برداری می کنم
دوستان اگر تمایل دارند اعلام کنند که خلاصه ها رو در تالار قرار بدم
لینک دانلودش هم فکر کنم تو اینترنت هست.
سلام به دوستای کتاب خون
من کتاب فیزیک ناممکن ها رو دارم می خونم خیلی جالبه البته باید به فیزیک علاقه مند باشید تا لذت ببرید درباره تله پاتی و یوفوها و سفر در زمان و... توضیح داده و اینکه اصلا واقعی هستند یا نه
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۱)گم نام نوشته است: [ -> ]سلام به دوستای کتاب خون
من کتاب فیزیک ناممکن ها رو دارم می خونم خیلی جالبه البته باید به فیزیک علاقه مند باشید تا لذت ببرید درباره تله پاتی و یوفوها و سفر در زمان و... توضیح داده و اینکه اصلا واقعی هستند یا نه
سلام
ببخشید نوشته پرفسور میچیو کاکو اه؟
بانام ویادخدا
بنده درحال خواندن کتاب: مکاشفات اولیاء الهی هستم
نویسنده:مصطفی محمدی اهوازی