۵/آذر/۹۱, ۱۹:۴۳
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
۱۵/آذر/۹۱, ۱۶:۵۱
قیدار
نوشته اقای رضاامیرخانی
و
روی ماه خداوند را ببوس
نوشته آقای مصطفی مستور
نوشته اقای رضاامیرخانی
و
روی ماه خداوند را ببوس
نوشته آقای مصطفی مستور
۱۵/آذر/۹۱, ۱۷:۱۷
(۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۲)محیصا نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .
موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...
ممنون
با تشکر از همه ی دوستان اهل مطالعه

یه خواهشی دارم از دوستان و اون اینه که لطفا بعد از بیان نام کتاب مورد مطالعه، توضیح مختصری هم راجع به آن ارائه دهید تا شاید دوستان دیگری راغب به مطالعه ی آن شوند.
فکر می کنم رسالت این تاپیک هم همین بوده باشد، نه صرفا عنوان کردن نام کتاب مورد مطالعه ی شما!!!!!!!!!!!!!
متشکرم
۱۵/آذر/۹۱, ۱۷:۵۳
Apress.Pro.ASP.NET.MVC.3.Framework
Adam Freeman and Steven Sanderson
کتاب مفید و پایه ای است برای آموزش MVC3
MVC3 شیوه جدید طراحی و پیاده سازی وب سایت است
MVC همان
Model
View
Control
ولی واقعا اصلا باید کلیه پیش فرض های قبلی خودمون را پاک کنیم و بعد سراغ MVC بریم
ولی واقعا شیرین است
Adam Freeman and Steven Sanderson
کتاب مفید و پایه ای است برای آموزش MVC3
MVC3 شیوه جدید طراحی و پیاده سازی وب سایت است
MVC همان
Model
View
Control
ولی واقعا اصلا باید کلیه پیش فرض های قبلی خودمون را پاک کنیم و بعد سراغ MVC بریم
ولی واقعا شیرین است
۱۵/آذر/۹۱, ۲۳:۵۸
کتاب حلیه القرآن
آموزش قواعد قرائت قرآن برای جوانان
.
.
.
یاعلی
آموزش قواعد قرائت قرآن برای جوانان
.
.
.
یاعلی
۲۹/آذر/۹۱, ۲۲:۰۲
سلام
اول ممنونم از این تاپیک عالیتون
تمام صفحات رو خوندم و اسم اکثر کتابا رو نوشتم
ان شاء الله عمری باشه و بتونم بخونمشون
من دیروز کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" مصطفی مستور رو خوندم که خیلیی خوشم اومد و دوستان هم قبلن معرفی کردن
امروز هم "فرمانده ی من" جمعی از نویسندگان؛ فکر میکردم باید خیلی بهتر باشه چون تعریف زیادی شنیده بودم... خوبه ولی به نظرم معمولیه نه در حد چاپ 60ام... خاطرات شهداس به قلم همرزماشون
" کتاب آه" رو هم گرفتم که بازخوانی مقتل امام حسین علیه السلام هستش . ولی چون حجمش زیاده وامتحانات نزدیک نمیخونم،
خواهرم که میخونه خیلی خوشش اومده
اول ممنونم از این تاپیک عالیتون

تمام صفحات رو خوندم و اسم اکثر کتابا رو نوشتم
ان شاء الله عمری باشه و بتونم بخونمشون
من دیروز کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" مصطفی مستور رو خوندم که خیلیی خوشم اومد و دوستان هم قبلن معرفی کردن
امروز هم "فرمانده ی من" جمعی از نویسندگان؛ فکر میکردم باید خیلی بهتر باشه چون تعریف زیادی شنیده بودم... خوبه ولی به نظرم معمولیه نه در حد چاپ 60ام... خاطرات شهداس به قلم همرزماشون
" کتاب آه" رو هم گرفتم که بازخوانی مقتل امام حسین علیه السلام هستش . ولی چون حجمش زیاده وامتحانات نزدیک نمیخونم،
خواهرم که میخونه خیلی خوشش اومده۲۹/آذر/۹۱, ۲۲:۳۵
کتاب احیای تفکر اسلام نوشته شهید مطهری
فوق العاده اس
واقعا من شهید مطهری را خیلی دوست دارم چون کمتر شخصی است که مثل ایشان واقع بین و منصف باشد
در این کتاب روی بحث می شود که آیا جامعه اسلامی ما زنده است یا مرده یا نیمه مرده؟
و چه جوری می شود تشخیص داد
...
کتاب تنها 100 صفحه است حتماً بخوانید
درود بر شهید مطهری
فوق العاده اس
واقعا من شهید مطهری را خیلی دوست دارم چون کمتر شخصی است که مثل ایشان واقع بین و منصف باشد
در این کتاب روی بحث می شود که آیا جامعه اسلامی ما زنده است یا مرده یا نیمه مرده؟
و چه جوری می شود تشخیص داد
...
کتاب تنها 100 صفحه است حتماً بخوانید
درود بر شهید مطهری
۱/دی/۹۱, ۱۳:۲۶
سلام
من جدیدا کتاب "جامعه شناسی خودمانی" رو مطالعه کردم. کتابی جالب نوشته حسن نراقی که به انتقاد از برخی عادات اجتماعی غلط ایرانیان پرداخته است. در فهرست این کتاب عناوینی همچون
- با تاریخ بیگانه ایم
-حقیقت گریزی و پنهان کاری ما
-بی برنامگی ما
-مسئولیت ناپذیری ما
-توقع و نارضایتی دائمی ما
و... به چشم می خورد.
الان هم مشغول خواندن کتاب "دختر شرق، کتاب خاطرات بی نظیر بوتو " هستم. انشاء الله بعدا بیشتر راجع به این کتاب توضیح میدم.
ضمنا هر دوی این کتابها قابل دانلود رایگان هستند.
من جدیدا کتاب "جامعه شناسی خودمانی" رو مطالعه کردم. کتابی جالب نوشته حسن نراقی که به انتقاد از برخی عادات اجتماعی غلط ایرانیان پرداخته است. در فهرست این کتاب عناوینی همچون
- با تاریخ بیگانه ایم
-حقیقت گریزی و پنهان کاری ما
-بی برنامگی ما
-مسئولیت ناپذیری ما
-توقع و نارضایتی دائمی ما
و... به چشم می خورد.
الان هم مشغول خواندن کتاب "دختر شرق، کتاب خاطرات بی نظیر بوتو " هستم. انشاء الله بعدا بیشتر راجع به این کتاب توضیح میدم.
ضمنا هر دوی این کتابها قابل دانلود رایگان هستند.
۱/دی/۹۱, ۱۴:۱۹
یا الله.
در حال حاضر مشغول مطالعه ی کتاب "جنگهای صلیبی" از مهدی فهیمی هستم که در این کتاب به موضوعات مختلفی پیرامون جنگهای صلیبی از جمله نامه های مردم به پاپ وقت و حکومتهای بیزانسی آن دوره و جنگ انطاکیه و..صحبت میکند و در کل کتاب خوبی هست برای کسانی که به تاریخ علاقه دارند.
کتاب دیگری که مشغول به مطالعه ی آن هستم"جایگاه زن در تمدن فراعنه" نوشته ی خانم بهاره جواهری به صورت پی دی اف هست که اونم از اسمش مشخصه که راجع به چیست.پیشنهاد میکنم کتاب اول را مطالعه کنید.
در حال حاضر مشغول مطالعه ی کتاب "جنگهای صلیبی" از مهدی فهیمی هستم که در این کتاب به موضوعات مختلفی پیرامون جنگهای صلیبی از جمله نامه های مردم به پاپ وقت و حکومتهای بیزانسی آن دوره و جنگ انطاکیه و..صحبت میکند و در کل کتاب خوبی هست برای کسانی که به تاریخ علاقه دارند.
کتاب دیگری که مشغول به مطالعه ی آن هستم"جایگاه زن در تمدن فراعنه" نوشته ی خانم بهاره جواهری به صورت پی دی اف هست که اونم از اسمش مشخصه که راجع به چیست.پیشنهاد میکنم کتاب اول را مطالعه کنید.
۱/دی/۹۱, ۱۸:۱۲
سلام
در حال حاضر مشغول مطالعه کتاب[b] بدانید من فاطمه هستم [/u]، هستم.
[b]تالیف وتدوین : واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر (علیه السلام)[/u]
این کتاب یک دائره المعارف کوچک و قابل استفاده برای همه است با تمام مطالب دسته بندی و مرتب شده درباره حضرت فاطمه (سلام الله علیها) از تولد تا شهادت......
دوستان، التماس دعا
در حال حاضر مشغول مطالعه کتاب[b] بدانید من فاطمه هستم [/u]، هستم.
[b]تالیف وتدوین : واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر (علیه السلام)[/u]
این کتاب یک دائره المعارف کوچک و قابل استفاده برای همه است با تمام مطالب دسته بندی و مرتب شده درباره حضرت فاطمه (سلام الله علیها) از تولد تا شهادت......
دوستان، التماس دعا