۱۱/شهریور/۹۰, ۱۶:۳۵
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
۱۵/شهریور/۹۰, ۱۰:۳۳
تالاری با بیشتر از 4200 کاربر حدود 50 کتابخوان داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بقیه ی دوستان چه خبر ؟!؟!
در حال حاضر چه کتابی می خونین؟؟؟
بقیه ی دوستان چه خبر ؟!؟!
در حال حاضر چه کتابی می خونین؟؟؟
۱۵/شهریور/۹۰, ۱۱:۱۹
درسته تالار 4,234 نفر کاربر داره ولیآیا همه اشان در حال فعالیت در این تالار هستند ؟؟؟
جواب خیر هست. بیشتر این ها فقط برای کسب تجربه و ... اقدام به ایجاد اکانت می کنند و کلا بی خیال تالار و ... می شوند.
ولی از بقیه ی افراد بیشتر از این ها انتظار می رفت . کتاب یعنی عشق با زبان بی زبانی به آدم مطلب یاد میده و هیچ وقت از دست شما گله و شکایت نمی کنند . خواهشا این دوست بی زبون رو خوب بخونید.از من با تجربه به شما نصیحت این کتاب خیلی در شکل گیری شخصیت فرد تاثیر گذاره .
در پناه حق

جواب خیر هست. بیشتر این ها فقط برای کسب تجربه و ... اقدام به ایجاد اکانت می کنند و کلا بی خیال تالار و ... می شوند.
ولی از بقیه ی افراد بیشتر از این ها انتظار می رفت . کتاب یعنی عشق با زبان بی زبانی به آدم مطلب یاد میده و هیچ وقت از دست شما گله و شکایت نمی کنند . خواهشا این دوست بی زبون رو خوب بخونید.از من با تجربه به شما نصیحت این کتاب خیلی در شکل گیری شخصیت فرد تاثیر گذاره .
در پناه حق
۱۵/شهریور/۹۰, ۱۱:۳۸
بنام ستار معاصی عاصیان
بنده دو روزه که جلد چهارم مجموعه کتابهای شهید مطهری رو شروع کردم.
الانم در مبحث جهان بینی الهی و مادی سیر میکنم.
بسیار جالب و جذابه.
پیشنهاد میکنم شمام این مجموعه رو پیگیری کنید.
یا علی (علیه السلام) مدد است.
بنده دو روزه که جلد چهارم مجموعه کتابهای شهید مطهری رو شروع کردم.
الانم در مبحث جهان بینی الهی و مادی سیر میکنم.
بسیار جالب و جذابه.
پیشنهاد میکنم شمام این مجموعه رو پیگیری کنید.
یا علی (علیه السلام) مدد است.
۱۵/شهریور/۹۰, ۱۶:۵۶
کتاب جدیدی که دستم رسیده :
1- دوباره خوندن کتاب برادری استفن نایت و انجمن های مخفی
2- فراماسونر جهانی اثر هارون یحی
3- قرآن شناسی نوشته ی آیت الله محمد تقی مصباح یزدی
1- دوباره خوندن کتاب برادری استفن نایت و انجمن های مخفی
2- فراماسونر جهانی اثر هارون یحی
3- قرآن شناسی نوشته ی آیت الله محمد تقی مصباح یزدی
۱۵/شهریور/۹۰, ۱۹:۵۴
من پنج شنبه امتحانام تموم می شه می تونم دوباره شروع به کتاب خوندن کنم البته کتاب قبلیم نصفه کاره مونده اول باید اون رو بخونم
۲۰/شهریور/۹۰, ۱۰:۲۲
دوسه روز پیش که قفسه ی کتابهام رو مرتب می کردم یک کتاب که دور از چشمم بوده و بین بقیه ی کتابها گم شده بود رو پیدا کردم؛ الان که دارم می خونمش تاسف می خورم که چرا این قدر دیر این کتاب رو دیدم ؟!؟!:s
اسم کتاب: نشان از بی نشانها
موضوع: شرح حال و کرامات و طریقه ی سیر و سلوک مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفحانی(رحمة الله علیه)
مولف این کتاب پسر ایشون هستن .
شنیدیم که می گن : از آن مرد خدا از دیده ی عامی بود پنهان ... که عارف داغ بر دل دارد و زاهد بر پیشانی
همیشه وقتی میرفتم زیارت، توو صحن انقلاب از کنار مقبره ی ایشون بی توجه رد می شدم و اصلا نمی شناختمشون ولی تازه متوجه شدم که ایشون چه عارف ربانی ای بودند ...
کتاب خیلی زیبایی است از خوندنش لذت می برین
... در پناه مولی باشین ...
اسم کتاب: نشان از بی نشانها
موضوع: شرح حال و کرامات و طریقه ی سیر و سلوک مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفحانی(رحمة الله علیه)
مولف این کتاب پسر ایشون هستن .
شنیدیم که می گن : از آن مرد خدا از دیده ی عامی بود پنهان ... که عارف داغ بر دل دارد و زاهد بر پیشانی
همیشه وقتی میرفتم زیارت، توو صحن انقلاب از کنار مقبره ی ایشون بی توجه رد می شدم و اصلا نمی شناختمشون ولی تازه متوجه شدم که ایشون چه عارف ربانی ای بودند ...
کتاب خیلی زیبایی است از خوندنش لذت می برین

... در پناه مولی باشین ...
۲۰/شهریور/۹۰, ۱۱:۱۶
بسم الله
من هم تازگی کتاب جدیدی رو شروع به خوندن کردم.:
مجمع المعارف و مخزن العوارف
تالیف : عالم عامل،محمد شفیع بن محمد صالح
این کتاب در مورد مرگ و احوالات روز قیامت و سوالات آن ایامه ، احادیث تکان دهنده ای در مورد مرگ و سختی هاش داره.
پیشنهاد می کنم حتما بخونید.
التماس دعا...
من هم تازگی کتاب جدیدی رو شروع به خوندن کردم.:
مجمع المعارف و مخزن العوارف
تالیف : عالم عامل،محمد شفیع بن محمد صالح
این کتاب در مورد مرگ و احوالات روز قیامت و سوالات آن ایامه ، احادیث تکان دهنده ای در مورد مرگ و سختی هاش داره.
پیشنهاد می کنم حتما بخونید.
التماس دعا...
۲۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۰۰
من واقعا لذت می برم از اینکه میام توی این تاپیک و رغبت دوستان رو به مطالعه می بینم ... واقعا شماها شوق منو نسبت به مطالعه زیادتر میکنین. ممنونم
من اخیراً کتابی رو میخوندم به نام « شمیم گل نرگس» از عباس رحیمی
این کتاب شامل 313 حدیث در مورد امام زمانه ( احادیث در مورد امام شناسی ، ولادت امام زمان ، ویژگیهای فردیشون ، غیبت ، انتظار ، ظهور و... هستند)
من اخیراً کتابی رو میخوندم به نام « شمیم گل نرگس» از عباس رحیمی
این کتاب شامل 313 حدیث در مورد امام زمانه ( احادیث در مورد امام شناسی ، ولادت امام زمان ، ویژگیهای فردیشون ، غیبت ، انتظار ، ظهور و... هستند)
۲۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۱۵
سلام
بنده کتاب سفینه الصادقین
مصداق حول حالنا است این کتاب!
جز کتابهای عجیب زندگیم بود و اثر گذار
زندگینامه یکی از عرفای در قید حیاط است
یا علی(علیه السلام)
بنده کتاب سفینه الصادقین
مصداق حول حالنا است این کتاب!
جز کتابهای عجیب زندگیم بود و اثر گذار
زندگینامه یکی از عرفای در قید حیاط است
یا علی(علیه السلام)