تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
سلام
دوستان حیفه این قسمت خاک بخوره ، اگه کتاب میخونین اینجا معرفی کنین
(۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۲)محیصا نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون

تاریخ فلسفه مسیحی در قرون وسطا
  • اتین ژیلسون،رضا گندمی نصرآبادی (مترجم)
  • 768 صفحه
  • نشر: سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)، مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی (12 اردیبهشت، 1390)
  • کتاب خوبیه اگه حوصله داشتین و همه رو بخونین .
البته کتاب تاریخ فلسفه در قرون وسطی و رنسانس
  • محمد ایلخانی،
  • 600 صفحه ای هست .
  • سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)
  • کتاب خوبیه که شروع کردم اینم بخونم کنار اون کتاب .
    توضیخ نمیخواد دیگه از اسمشون مععلومه درباره چی هستن Smile
یک داستان بلند درباره دختران ایران

کتاب دختران آفتاب(رمان)
:۴۷۳ ص - در سال ۸۱ برای اولین‌بار به طبع رسیده و منتشر شده است.
کتاب مخاطب عام را هم درگیر می‌کند؛ چراکه بحث‌های کتاب، جواب گفت‌وگوهای تربیتی و نقدهای اجتماعی و شوخی جمع‌های خانوادگی و محفل‌های مختلط زنانه و مردانه درباره‌ی مسائل زنان است. کتاب برای والدین رفع‌کننده‌ی برخی گره‌های ذهنی در روابط عاطفی‌شان با همسرشان است و همچنین کلیدهای خوبی از نیازهای تربیتی فرزندان را در اختیارشان قرار می‌دهد و برای فرزندان و به‌ویژه دختران، آگاهی و ترسیم فضای آینده و پیش‌رو را به دست می‌دهد.

در تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب آمده است:

در میان کتاب‌های داستانی که هدفش طرح مسائل فکری است، این بهترین کتاب از نویسنده‌ای ایرانی است. طرح کلی داستان و درون مایه‌های داستانی آن خوب و شیرین است.
حرف‌ها هم قوی و منطقی است. اتفاقاً پیش از این، کتابِ:... را خوانده‌ام. آن قوی‌تر است. ولی با توجه به برخی ملاحظات (عمدةً بهره‌برداری نکردن از عامل جنسی در کتاب حاضر) در این کتاب، هنر بیشتری به کار رفته است. باید ترویج شود. تنها نقطه ضعف آن ذکر مشخصات استادِ فاطمه است در فصل آخر کتاب.
(روزهای نیمه خرداد 87)
کتاب خیلی خوبیه.حتــــــــــــــــــــــــــــــما بخونید.Wink
انتخاب های سخت

[تصویر: 281988_749.jpg]

زندگی نامه دوران وزارت خارجه هیلاری کلینتون
در واقع کتابی است که احتمالا با هدف انتخابات آینده نوشته شده
خوندن این کتاب شما رو با دیدگاه مسئولین آمریکایی نسبت به حوادث مختلف آشنا می کند ، تجربیات آمریکا و نحوه عمل اونها رو در ایران و کشور های دیگه توضیح میده و در نهایت در تحلیل سیاسی و وضع روز و آینده به شما کمک میکند .
چند وقت پیش رحیم پور ازغدی این کتاب رو پیشنهاد کرده بودند . Smile
کتاب هیپنوتیزم نوشته دکتر ابراهیم واحد
ابراهیم واحد خود یکی از شاگردان استاد کابوک میباشد
کتاب استاد کابوک رو هم اگه بتونید تهیه کنید عالی میشه
پنج سال از این کتاب به اون کتاب مراجعه کردم هیچکدوم فن و اسرار هیپنوتیزم رو اینطور آشکار نکرده...
مرحوم استاد کابوک هم اسطوره هیپنوتیزم ایران بود.
(۲۹/آبان/۹۴ ۲۲:۳۷)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]
انتخاب های سخت

[تصویر: 281988_749.jpg]

زندگی نامه دوران وزارت خارجه هیلاری کلینتون
در واقع کتابی است که احتمالا با هدف انتخابات آینده نوشته شده
خوندن این کتاب شما رو با دیدگاه مسئولین آمریکایی نسبت به حوادث مختلف آشنا می کند ، تجربیات آمریکا و نحوه عمل اونها رو در ایران و کشور های دیگه توضیح میده و در نهایت در تحلیل سیاسی و وضع روز و آینده به شما کمک میکند .
چند وقت پیش رحیم پور ازغدی این کتاب رو پیشنهاد کرده بودند . Smile

سلام خدمت شما
ترجمه این کتاب هستش؟

سلام خدمت همه دوستان
من تازگیا کتاب من او رو میخوندم که همین دیروز پریروز تموم کردم

[تصویر: 178493.jpg]
مشخصات کتاب:

کتاب من او
نویسنده رضا امیر خانی
انتشارات افق

آخرین چاپش هم تا جایی که من میدونم 41 هستش
واقعا کتاب عالیه هر کی نخونده پیشنهاد میکنم حتما بخونه
فوق العاده عالیه Heart

بعدش یه کتابم هم تازه خریده بودم به اسم بشقاب های سفره پشت بام مان از حجت الاسلام محسن عباسی ولدی (که ایشون تو برنامه گلبرگ میان) در مورد خانواده و ماهواره هستش.
تقریبا تو کمتر از دو روز تمومش کردم. کتاب خوبی هستش و با زبان خیلی ساده موضوعی رو که گفتم ( ماهواره و خانواده ) رو بررسی میکنه. این کتاب رو هم پیشنهاد میکنم بخونین.

[تصویر: IMAGE635305927694286172.jpg]

مشخصات کتاب:

کتاب بشقاب های سفره پشت بام مان
نویسنده حجت الاسلام محسن عباسی ولدی
انتشارات جامعة الزهرا

البته لازم به ذکره که موضوع کتاب تو رادیو معارف مطرح شده و بحث شده بعدش ایشون به صورت مکتوب درآوردنش.

سر فصل ها:

بخش اول: دلایل خرید ماهواره

- فصل اول: ناآگاهی
- فصل دوم: لذت گرایی و دور ماندن از فضاهای معنوی
- فصل سوم: توجیهات سطحی
- فصل چهارم: جو زدگی
- فصل پنجم: تلویزیونی شدن خانواده ها
- فصل ششم: شکست در رابطه با همسر
- فصل هفتم: بی کاری و تنهایی
- فصل هشتم: عدم دریافت شبکه های ملی با آنتن های معمولی

بخش دوم: پاسخ به پرسش ها
بخش سوم: حرف های شما
بخش چهارم: حرف های آخر ما

کتاب دختران آفتاب رو در حال خوندن هستم که اونم واقعا عالیه و حضرت آقا هم که کتاب رو تقریظ کردن.

[تصویر: 1864813.jpg?ts=1450406489765]
مشخصات کتاب:

کتاب دختران آقتاب
نویسندگان امیرحسین بانکی، بهزاد دانشگر، محمدرضا رضایتمند
انتشارات سروش

این کتاب هم واقعا عالیه به همتون پیشنهاد میکنم که بخونینHeart

متن تقریظ رهبر انقلاب به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی
پس از نزدیک سه سال توانستم در این روزها - ایام شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها - این کتاب را بخوانم. در میان کتابهای داستانی که هدفش طرح مسائل فکری است، این بهترین کتاب از نویسنده‌ئی ایرانی است. طرح کلی داستان و درونمایه‌های داستانی آن خوب و شیرین است. حرفها هم قوی و منطقی است.
اتفاقاً پیش از این، کتابِ: ... را خوانده‌ام. آن قویتر است. ولی با توجه به برخی ملاحظات (عمدةً بهره‌برداری نکردن از عامل جنسی در کتاب حاضر) در این کتاب، هنر بیشتری به کار رفته است. باید ترویج شود. تنها نقطه ضعف آن ذکر مشخصات استاد فاطمه است در فصل آخر کتاب.
(روزهای نیمه‌ی خرداد ۸۷)

از دیروز هم کتاب جریان شناسی فکری ایران معاصر رو شروع کردم.

[تصویر: 506558.jpg]

مشخصات کتاب:

کتاب جریان شناسی فکری ایران معاصر
نویسنده عبدالحسین خسروپناه
انتشارات موسسه فرهنگی حکمت نوین اسلامی

فصل هاش یکم زیاده نتوسنتم بزارم ولی مطمئن باشین که تو بحث جریان شناسی واقعا عالیه.
این کتاب هم تا حالا که چند صفحش رو خوندم عالیه و خیلی ها تعریف کردن و البته نویسندش هم که آقای خسروپناه هستن به نظرم اسم این کتاب رو خیلی ها باید شنیده باشن.

سوالی بود در خدمتم
التماس دعا

سلام....

فعلا این دو تا کتاب رو میخونم:

کونیگسمارک اثر پیر بنوا

داستان یک مومیایی اثر تئوفیل گوتیه

داستان یک مومیایی رمانی در مورد یکی از فرعون های مصر و اتفاقات و رویدادهای اون زمان هست...
دختر شینا خاطرات قدم‌خیر محمدی کنعان است که موضوع آن جنگ ایران و عراق است. کتاب توسط
انتشارات سوره مهر
به چاپ رسیده‌است. کتاب به همت بهناز ضرابی زاده گردآوری شده است.

[تصویر: 1807289.jpg]
دانلود کتاب "آخرین تکاپوی کفر" [تصویر: %D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%...muslim.jpg]
متن سخنرانی استاد رائفی پور در همایش روایت عهد 48

بسم الله الرحمن الرحیم
کتاب "آخرین تکاپوی کفر" به همت تیم نگارش جنبش مصاف، جهت بهره مندی بیشتر مخاطبین گرامی از سخنان استاد رائفی پور در جلسه روایت عهد 48 بصورت pdf تهیه شده است.

جهت دریافت کتاب، کلیک نمائید
روایتی شنیده نشده از اسرار اسارت " حاج احمد متوسلیان"
[تصویر: %D8%AD%D8%A7%D8%AC%20%D8%A7%D8%AD%D9%85%...%D9%86.png]
به مناسبت سوم خرداد ماه (روز مقاومت، آزادسازی خرمشهر)
کتاب جنجالی «خیانت به فرمانده»
نوشتۀ کامران غضنفریان
در 23 صفحه و با فرمت پی دی اف آماده دریافت می باشد.

دریافت کتاب "خیانت به فرمانده"
سلام دوستان
کتاب پانزده روز تا سلامتی اثر جمشید خدادادی با ویراست جدید وبا مقدمه دکتر محمد هادی موذن جامی
موضوع کتاب درباره شناخت غذاهای قرانی با نشات گرفته ازایات قرانی هست دکتر خدادادی عضو جامعه مخترعین و مبتکرین ایران هست البته این کتاب را به همراه کتاب عسل درمانی مطالعه میکنم کتاب جالبی هست
کتاب مفاتیح القران تالیف علی حیدریان چاپ هفتم از انتشارات استان مقدسه حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) دراین کتاب درباره بعضی واژه های قران با ذکر چرایی این الفاظ درقران صحبت شده که دردرک قران خیلی کمک کننده هست
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع