بنده همپای صاعقه را دو ماه پیش بستم هم اکنون ضربت متقابل دستم هست که از همپای صاعقه قطورتر است اما به پای همپای صاعقه نمیرسد ولی در جمع کتاب بسیار عالی است.
دوستان عزیز گویا روزه بهشون خیلی فشار اورده و کمی بی حال و حوصله اند. 
قرار شد هر کتابی معرفی می شود توضیحاتی هم در اون مورد بدهید. نویسنده و موضوع کتاب و حتی انتشارت و....
ممنون.

شماره ملی نویسنده اش و اینکه چند بچه دارد و بچه هایش چی کاره اند را فراموش کردید برادر
دیگه نگفتم فردوسی پور شوید که.
نه همین که وقتی یک کتابی معرفی می کنی، واقعا معرفی باشه همین کافیه. اینکه من بدونم این کتابی که شما میگید در چه رابطه است، نویسنده اش کیه و...
یا علی مدد.
حق باجناب سید ابراهیم هست.
چون ناشر و .... روی کتاب خیییییلی تاثیر داره.
شرمنده بابت اینکه معرفیم کامل نبود.
نام کتاب:فرهنگ سخنان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
مولف :محمد دشتی به همراه جمعی از محققین
ناشر:انتشارات امیر المومنین(علیه السلام)
ادیت و صفحه آرایی محمد مهدی دشتی
چاپ خانه:الهادی
قیمت:2200تومان
نام کتاب فرهنگ سخنان پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
بقیه مشخصات مثل کتاب بالا.
قیمت روی کتاب رو نتونستم پیدا کنم.که احتمالا قیمت روش نبود.
التماس دعا
سلام
من در حال حاضر دارم یه کتاب خیلی خوب میخوونم به اسم:مناقب امام علی(علیه السلام) نوشته: دکتر عبدالعلی گویا
با سلام و عرض ادب
من كتاب « كلام جاودانه » را مي خوانم
سخني چند پيرامون نهج البلاغه وآفاق آن
اثر استاد علامه محمدرضا حكيمي
از انتشارات دليل ما
بزرگي فرمود ":« غربت اين كتاب گرانسنگ را به مي توان به غربت مولايمان تشبيه كرد»
اينم آدرس اينترنتي براي دانلود كتابهاي استاد البته pdf هست
لطفاً يه نگاهي بهش بندازيد
موفق باشيد
سلام
دوستان کسی کتاب سیره ابن هشام ( ترجمه شدشو ) جایی سراغ نداره ؟
بیاری خدا دارم شرح دعای اوحمزه ثمالی رو دوره میکنم.
سلام دوستان
من در حال حاضر دارم کتاب آژانس یهود نوشته محمد عبدالرَووف عبدالسلیم
ترجمه کاظم نراقی
وکتاب اسلام واعراب از نگاه غرب رو میخونم
معرفی کتابهایی که پیرامون آیات مهدویت سخن می گوید
بیش از صد آیه از قرآن کریم به وجود مصلح کل جهان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه)تفسیر و تاویل شده است، که علامه جلیل القدر ملا محمد باقر مجلسی در دائره المعارف بزرگ شیعه بحارالانوار ۷۰ آیه را به استناد احادیث وارده از اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام پیرامون ظهور یکتا بازمانده از حجت های حضرت حق نقل کرده است.
و برخی از بزرگان کتاب هایی را در این رابطه به رشته تحریر در آورده اند که از آن جمله عبارتند از:
۱) المحجه فیما نزل فی القائم الحجه (علیه السلام ) شامل ۱۲۰ آیه از آیات تفسیر شده به ظهور حضرت مهدی (ارواحنا فداه )به استناد احادیث وارده از معصومین علیهم السلام.
۲) المهدی فی القرآن شامل ۱۱۰ آیه از آیات تاویل شده به ظهور حضرت مهدی علیه السلام به استناد احادیث وارده از طریق شیعه و سنی.
۳) موعود قرآن ترجمه فارسی المهدی فی القرآن
۴) سیمای امام زمان (علیه السلام ) در آینه قرآن شامل بیش از ۱۴۰ آیه از آیات قرآن کریم که روایات فریقین (شیعه و سنی) به ظهور قبله موعود و کعبه مقصود تفسیر شده است.
http://asrezohoor14.mihanblog.com/post/79