تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام...

ساعت چنده؟
قدیم یا جدید؟
از امروز تا یک ماه آینده پر کاربرد‌ترین سوال تو ایران Smile)

يه خواهر دهه هشتادي دارم كه مادر همه گودزيلاهاس‏!‏‏!‏ از 3‏,4 سالگي نماز ميخوند؛ يه بار که کل فاميل تو خونه بابابزرگم جمع بوديم اين کوچولو داشت نماز ميخوند؛ من اومدم کلاس بذارم گفتم‏: خواهر التماس دعا؛ واسه منم دعا كن؛ برگشت صاف تو چشام نگاه کرد و با صداي رسا گفت: من هميشه همه مريضارو دعا ميكنم؛ نگران نباش‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏ فقط قيافه ي منو تو اون لحظه تجسم کنيد ديگه ازون به بعد به هركي ميگم التماس دعا بهم پوزخند ميزنه‏;‏-‏(‏ا اين گودزيلاها كاري کردن كه ديگه التماس دعام نميشه از کسي داشت

من هنوزم که هنوزه نفهمیدم هدف اینایی که تا میشینن خودشونو از هرگونه وسایل خالی میکنن دقیقا چیه از این حرکت!
طرف تا یه جا میشینه بلافاصله گوشی (ها) و سوییچ ماشین و دسته کلیدای خونه و مغازه و انبار رو بعلاوه ی کیف پولش میذاره رو میز!!!

هيچوقت نتونستم مثل فيلما شيك مسواك بزنم، هر بار مسواك ميزنم كم مونده از گوشام كف بزنه بيرون :|

هورا هورا ... امروز مچ مامانمو هنگام ناخونک زدن به سیب زمینی هایی که داشت سرخ میکرد گرفتم !

.............DodgyBig GrinBig GrinBig Grin
[تصویر: 10613559072157516163.jpg]

[تصویر: 86185821739972655407.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه درخواست دارم از دوستان و اونم اینه که به احترام فاطمه خانم که پدرشون رو از دست دادن ، یه امروز رو تحمل کنین و توی این تاپیک پستی ارسال نکنین . حداقل کاریه که میتونیم انجام بدیم .
پیشاپیش از همکاری دوستان عزیزم تشکر میکنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله

با عرض سلام به همه دوستان گرامی تالار

پیشاپیش به همه ی دوستان گرامی تالار ایام فاطمیه رو تسلیت عرض میکنم.

حقیر یه پیشنهادی داشتم گفتم بیان کنم

ان شاء الله بخاطر حرمت ایام فاطمیه این تاپیک بسته بشه

جسارت حقیر رو ببخشید و ببخشید زیاد حرف زدم

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
[تصویر: 49831d1365064128t-1.jpg]
[تصویر: smile.png]
اگر حشره اي در فنجان قهوه بيفتد، تصور مي كنيد واكنش يك آمريكايي، انگليسي، چيني و

يك صهيونيست اسرائيلي چه خواهد بود؟!

خبرگزاري قدسنا با طرح اين معماي طنزآميز
نوشت

مرد انگليسي فنجان را به خيابان پرتاب و كافه را ترك مي كند. مردآمريكايي، حشره را خارج مي كند و قهوه را سر مي كشد! و مرد چيني حشره و قهوه را با
هم سر مي كشد

ولي مرد اسرائيلي:
[/b]

1- قهوه را به آمريكايي مي فروشد و حشره را به چيني.

2- در تمام رسانه ها شيون و زاري مي كند كه امنيتش در خطر است.

3- فلسطين وحزب الله و سوريه و ايران را متهم مي كند كه جنگ ميكروبي براه انداخته اند.

4-همچنان به كولي بازي و «ننه من غريبم» خود درباره شكنجه يهوديان در هولوكاست هيتلري
و سامي ستيزي و زيرپا گذاشتن حقوق بشر يهودي ادامه مي دهد.

5- از رئيس تشكيلاتخودگردان فلسطين خواهد خواست كه به مردم خود بگويد دست از حشره انداختن در فنجانهاي قهوه بردارند.

6- از آمريكا درخواست كمك نظامي فوري و وام يك ميليارد دلاري (با قابليت بازپرداخت يكصد ساله) مي كند تا يك فنجان قهوه ديگر سفارش دهد.

7- قهوه چي مجبور خواهد بود كه غرامت اين كار را با تقديم قهوه مجاني به وي تا پايان قرن جبرانكند.

8- سرانجام و نه به عنوان آخرين اقدام... تمام دنيا را متهم مي كند كه فقط ايستادند و نگاه كردند و با آنكه او يك انسان معمولي است و براي اولين بار به قهوهخانه رفته است تا اولين قهوه اش را از زمان خروج چندين قرن پيش يهود از مصر صرف كند، براي مصيبت او اندوهگين نشدند!

من تا حالا توی این تاپیک بلا استثنا هرچی پست گذاشته بودم ناظر محترم زحمت کشیدن پاک کردند.
امیدوارم این یکی دیگه پاک نشه
هرچند پاک شد هم کسی نمیفهمه...

یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود، بدون تعارف
به نظرتون چرا دیگه هیچ کس حاضر نیست که اسم بچه‌اش رو «غضنفر» بزاره؟! (غضنفر: شیر، مرد با صلابت، شجاع؛ از القاب امیرالمؤمنین علیه السلام)
بله، چون اینقدر توی جک هامون غضنفر رو مسخره کردیم که می‌ترسیم وقتی بچه‌مون بزرگ بشه همه بهش بخندن
چرا بعضی‌ها به نام‌های مبارک امامان نهم و دهم می‌خندن؟!
چون هرجا معتادی بود اسمش رو می‌ذاشتیم «نقی» (= پاکیزه و تمیز) یا «تقی» (= با تقوا و پرهیزگار) و اصلا هم حواسمون نبود که چه غلطی می‌کنیم
اگر تونستید به من بگید که چرا به اجناسی که از مد افتاده می‌گیم «جواد»؟!!! مگه بین «جواد = بخشنده و با سخاوت» و از مد افتادن یک جنس رابطه‌ای هست؟
چه کسی اولین بار جک‌های اصغری و اکبری رو ساخت؟ منظورش چی بود؟
شما را به خدا و خواهش می‌کنم که دیگه این کارها رو نکنید که بقیه هم جرأت نکنند که مقدّسات ما رو مسخره کنند و هرکس هم این کار رو کرد لااقل یه تذکر زبانی مؤدبانه بدید.
حالا هم اگه قبول دارید که این کارها اشتباه بوده و اگه خجالت نمی‌کشید از اینکه بقیه بهتون بگن اُمّل، این پست رو برای دوستاتون بفرستید!!!!
[align=CENTER]
[تصویر: 151961_272.jpg]
[تصویر: my_wife_driving.jpg]
با بچه محلامون دعوام شد Smile))
ولی آی زدمشون هاااااااااااااا Smile)))
دستم شکسته Sad((
.
.
.
.
.
.