تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
گاهی نمیتونم تشخیص بدم
که من واقعا الان گشنمه
یا فقط حوصلم سر رفته !

[تصویر: ff6.gif]
به سلامتیه لبخندی که کمکت میکنه
برا همه توضیح ندی حالت داغونه
[تصویر: r8998_20130218143901_0.jpg][تصویر: x363_20130520091924_11401.jpg][تصویر: t621_20130527210139_640.jpg][تصویر: b9666_20130602183416_terol.jpg]
[تصویر: 25022]

....................................................................................................​.............

[تصویر: dafd6e5de927712af45e35f2ae92f772-425]
ما به خرداد پر از حادثه عادت داريم ... !!

اما نه ديگه تا اين حد

آقا تابلو بود !!
دسته خرابه رو داده بودن به کره جنوبی :-)

36 میلیون رای درعرض یه شبانه روز شمرده شد اون وقت این استادا یک ماهه نگاه به برگه های ما دانشجوها نکردن، آدم چی بگه آخه؟ Confused

[تصویر: 28299612177793923018.jpg]
[تصویر: 1991.jpg][تصویر: ____iPhone.jpg][تصویر: 15_16.jpg]
طرف تو آهنگش میگه :چرا خورشید میتابه چرا میچرخه زمینعشق من بگو چرا تو فقط بگو همینخب مگه با گالیله و نیوتــــــــون طرفی !؟****************************************
ﭘﯿﺮﺯﻧﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪﮔﻔﺖ ﻧﻨﻪ ﺟﻮﻥ ﻟﮑﻪ ﺑﺮ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﻋﻔﺎﺩﻩ ﮔﻔﺖ ﻧﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢﭘﯿﺮﺯﻥ ﻫﻢ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩ ﮔﻔﺖ ﺧﻮﺏ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦﺍﮔﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﻏﻮﻧﺖ ﻣﯿﺰﺩﯼ Big Grinﯾﻌﻨﯽ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﺭﻓﺖ ﺗﻮ ﻫﻮﺍ ! Smile )*****************************************
شمـــام وقتی از خواب بیدار میشیدچند دقیقه تو جاتون میمونیـــن تا لـــود بشین آیــــــا ؟؟
ﺻﺪﺍﯼ ﺑﭽﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ﻧﻤﯿﺰﺍﺭﻩ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢﻣﻦ ﺍﮔﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺸﻢ ﺗﺎ ﻫﻔﺖ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯿﺰﺍﺭﻣﺶ ﭘﺮﻭﺭﺷﮕﺎﻩﺑﻌﺪﺷﻢ ﻣﯿﺰﺍﺭﻣﺶ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭﺯﯼﺑﻌﺪﺷﻢ ﺭﻓﺖ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﯿﺰﺍﺭﻣﺶ ﺧﻮﺍﺑﮕﺎﻩﻫﻤﻮﻧﺠﺎﻡ ﯾﮑﯿﻮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﺑﺮﻩ ﺳﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶﺣﻮﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﯾﺎ !*******************************************
زندگی من به دو بخش تقسیم می‌شهبخش اولش مهم نیستبخش دومش هم به کسی مربوط نمی‌شه !
تازگی به این نتیجه رسیدم کهمن از اول هم به جای کودک درون یه پیرمرد درون داشتمنذاشت بچگی کنیم! ********************************************
پسرخالم معدلش شده ۱۹٫۷۵سه روزه رفته تو اتاق درو رو خودش بستهمن همسن این بودم ۱۲ میشدم تا خونه با کیف روپایی میزدم ********************************************
گاهی نمیتونم تشخیص بدمکه من واقعا الان گشنمهیا فقط حوصلم سر رفته *********************************************
صب از خونه زدم بیرون ، دیدم گوشیم نیستاز یه بنده خدایی گوشی گرفتمزنگ زدم خونه پرسیدم گوشی من تو خونه ست؟گفتن حالا میگردیم خبر میدیمیهو دیدم گوشیم داره از اعماق کیفم زنگ میخورهپیداش کردم دیدم از خونه زنگ میزننمیگم: بله؟میگن: الو سلام؛میگماااا گوشیت تو خونه نیستااا؛ بگرد پیداش کن !*************************************************
دیشب با داداشم نشستیم پای هندونه جاتون خالی با قاشق تمام مغزش رو تراشیدیم و خوردیمبابام از اونور داد میزنه میگه : یه ذره هندونه بزارید بمونه روی اون پوستتا رومون بشه بزاریمش دم در ! اینجوری مردم فک میکنن بز داریم تو خونه :|
اون چیه که چشم داره ولی نمیبینه !؟
پا داره ، ولی حرکت نمیکنه !؟
بال داره ولی پرواز نمیکنه !؟
نوک داره ولی غذا نمیخوره !؟
پرنده ی مرده ! Big Grin
آقا مثل اینکه میگن سرمربی کره بعد از بازی تو سالن کنفرانس زده زیر گریه گفته:
.
" چنگ چیونگ هو فنگ چانگ هیو فانگ چو فنگ چیانگ هونگ فو جی سیونگ هونگ سانگ سونگ فنگ "
.
و در ادامه هم گفته :
.
" چانگ فنگ سو لی سیونگ وو چنگ چیونگ هی سانگ چونگ فنگ هانگ سیونگ هنگ وو"
.
من که اشکم دراومد مخصوصا اونجاییش که گفت:
.
سانگ چونگ فنگ هانگ سیونگ هنگ وو "
.
واقعا ناراحت کننده بود Sad
[تصویر: sipHzu_364.jpg]
من نمی دوم این درس خوندن چی داره که;
تا میری دو کلمه درس بخونی حتی خاطرات دوران مهد کودک اونم با وضوح FULL HD یادِ آدم میاد !
حالا انقدر گل رضا قوچان نژاد رو صدا و سیما نشون میده که بالاخره دروازبان بگیرتش، اگه گذاشتن با خیال راحت بریم برزیل Sad

ﯾﻪ ﺍﺧﻼﻕ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﻪ ﭘﺸﻪ ﻫﺎ ﺩﺍﺭﻥ و من به خاطر این اخلاق احترام خاصی واسشون قائلم!! ﺗﮏ ﺧﻮﺭﯾﻪ

ﺷﻤﺎ ﻓﮏ ﮐﻦ ﻣﺚ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎ ﺭﻓﯿﻖ ﺑﺎﺯ ﺑﻮﺩﻥ،

ﯾﻪ ﺳﻮﮊﻩ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽﮐﺮﺩﻥ ﻫﺸﺘﺼﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺭﻓﯿﻘﺎﺷﻮﻧﻮ ﻣﯽ ﮐﺸﻮﻧﺪﻥ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﭼﻪ ﺑﻼﯾﯽ ﺳﺮﻣﻮﻥ ﻣﯿﻮﻣﺪ ...

امروز از تلفن عمومی زنگ زدم خونمون
صدام رو عوض کردم بابام گوشی رو برداشت بهش گفتم:
ما پسرتون رو دزدیدیم ۱۰۰ هزار تومن بیارین به این آدرس و گرنه پسرتون رو میکشیم
بابام برگشت گفت ۲۰۰ تومن میدم یه جوری بکشینش طبیعی به نظر برسه ! Big Grin
.
.
.
این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh
مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم !
اما قهرمانان ایران زمین با ابداع
خخخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خیر ببینی!! )
نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند ! Big GrinBig GrinBig Grin
آدرس های مرجع