تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اقا پست قبلی من که تو صفحه قبل هست رونگاه کنید با پست جناب درایور که بالای پست قبلی هست
...
...
..
..
..
..
متوجه نشدید
ساعت 6 صبح اومدیم جک نوشتیم
نمیدونم اسمش رو چی بزارم راهنمایی کنید.
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﮔﻮﺷﯿﻮ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻡ ﻣﯿﮕﻡ : ﺍﻟﻮ!
ﮔﻔﺖ : ﺳﻼﻡ ﺑﻌﺪ ﻗﻄﻊ ﮐﺮﺩ
ﺍﺱ ﺩﺍﺩ ﮔﻔﺖ :ﺑﻪ ﻗﺮﺁﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻢ !
ﮔﻔﺗﻢ :ﺍﻭﮐﯽ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎﺩ ﺩﯾﮕﻪ :|
ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ :ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﻧﺸﻮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻤﻮﻣﺶ ﮐﻦ ﻟﻄﻔﺎ , ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺩﺍﺭﻡ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ :ﺷﻤﺎﺭﻣﻮ ﭘﺎﮎ ﮐﻦ ﻟﻄﻔﺎ :|

7 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ : ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩﯼ ؟؟؟
9 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ : ﺍﻟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ؟؟؟؟
11 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ : ﮐﻮﺷﯽ؟
13 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ : ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻻﻥ ﺷﻤﺎﺭﺗﻮﻣﯿﺪﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﻡ ﺣﺎﻟﺘﻮ ﺑﮕﯿﺮﻩ
15ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ : ﺧﺪﺍﯾﺶ ﺍﺫﯾﺘﻢ ﻧﮑﻦ
17ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺱ ﺩﺍﺩ : ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﻻﺗﻪ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺘﺖ !
خدایا منو بنداز اخرین نقطه جهنم......

فقط یه وهابی میتونه برا اینکه نامه عمل میت رو به دست چپش ندند ، دست چپ میت رو بشکونه !!!!
یه روزی از طرف دامپروری میرن گاوداریه یه بابایی. میگن شمابه گاواتون چی میدی میخورن. میگه پوست هندونه، طالبی و … دویست هزار تومن جریمش میكنن. چند ماه دیگه دوباره میان می پرسن چی میدی میخورن یارو می ترسه میگه: چلوكباب، چلومرغ، و … اینبار دویست و پنجاه هزار تومن جریمش میكنن. میرن چند وقت دیگه میان میگن چی میدی میخورن؟ میگه والا نمیدونم پولشو میدم خودشون میرن میخرن می خورن!
[تصویر: 48608318046676040257.jpg]
.
.
[تصویر: 19802311892319612430.jpg]
.
.

[تصویر: 89752946509500075747.jpg]
یکی از بزرگترین فانتزیام اینه که فانتزیای اونایی که فانتزیامو داغون کردن به فلاکت برسووووووونم

مهم ترین فانتزی زندگیم اینه که یه روز منو بفرستن کره جنوبی فقط ۴۸ساعت بهم وقت بدن تمام چیزایی که توی این چند سال میخواستم از اینترنت دانلود کنم ولی به خاطر سرعت پایین نتونستم رو دانلود کنم برگردم، به خدا بر می گردم!!!

یعنی اون لذتی روز آخر امتحان موقع رفتن به خونه داره زندانی موقع آزادی از زندان نداره
اثن یه وضیه
گرگه میره در خونه ى شنگول منگول در میزنه, یه دفعه خرسه گریه کنون میادبیرون میگه :بابا تو مارو کشتى! اینا ۲۰ساله از اینجا رفتن! ولمون کن دیگه. گرگه میگه :خیلى بیشعورى! برات نذرى اوردم.

بابا به جن اعتقاد داری؟؟ بابا :نه
ولی خدمتکار گف خونه جن داره
بابا :جم کن بریم
چرااا؟؟؟
ما خدمتکار نداریم...
من :| :| :|
بابام :| :| :|
جنSmile)))))))))

ترسناکترین عابر بانک برای خانم ها در ایران (عکس)

قابل توجه آقایان یک عابر بانک واقع در ترمینال شرق تهران تکنولوژی جدیدی برای جلوگیری از پول خرج کردن خانم ها بوجود آورده است.سوسک مرده‌ای که در جدار شیشه محافظ مانیتور دستگاه عابر بانک دیده می شود تصویر چندش آوری پدید آورده که شاید نادیده گرفتن و تحمل آن برای آقایان نیز سخت باشد اما به نظر می رسد که پتانسیل بسیار بالایی برای گریزان کردن خانم ها به ویژه آن دسته از خانم‌ هایی که فوبیای سوسک و حشرات دارند.

[تصویر: 0.331645001370781961_parsnaz_ir.jpg]
[تصویر: 0.392219001370781961_parsnaz_ir.jpg]
یکی از فانتزیام اینه که همسرم پاشو کنه تو یه کفشو ....
بگه ببین بلک تو باید یه زن دومی هم بگیری , من اینجوری راحت نیسم ...

امروز رفتم یه شامپو بخرم دیدم قیمت زده 15000 تومن!!!!!!!

با خودم گفتم بیایید با طبیعت آشتی کنیم!

یه صحُت برداشتم!

اونقدری که من واسه شستن فرشهای خونه پارو زدم
واسه کشتیه تایتانیک پارو زده بودم الان غرق نمیشد!!

کلید عمو رو من ور نداشتم .....!!!!!!!
.
[تصویر: siyarM_481.jpg]
.
.
..

[تصویر: 52210122486479620994.jpg]
[تصویر: siRrLo_500.jpg]
جدیدترین اختراع مهندسین ایرانی!

[تصویر: si6bOC_535.jpg]
آدرس های مرجع