تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
میگم خانوم سارا! شما پستاتونو بذارید تو تاپیک وحشت حلال.Confused اون بچه که هلاکمون کرد. این یکیم...
شوخی کردم.Wink دستتون درست.Heart
شوتيه عينكش را دور دستش می چرخونه بعد میزنه چشمش، سرش گیج میره میخوره زمین هوا ميره ، نمیدونی تا کجا ميره
به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه يخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است
يه پيرمرد چاخانه داشته خاطره تعریف میکرده، میگه: ما سال چهل و نه با دو نفر دعوامون شد، ‌البته سال چهل و نه که مثل الان نبود دو نفر خیلی بود
(۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۰)SARA 2020 نوشته است: [ -> ]
خر شانس به این میگنااا
[/b]
[تصویر: 68395_13680971731812.gif]
علاوه بر این خدا کمکش کرد ذهنش خیلی خوب تونست تو موقعیت عکس العمل نشون بده ، دقیقا طی دویدن یک متر هم به سمت راست خودش منحرف میشه وگرنه بهش میخورد.
(۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۵)مهسا110 نوشته است: [ -> ]میگم خانوم سارا! شما پستاتونو بدارید تو تاپیک وحشت حلال.Confused اون بچه که هلاکمون کرد. این یکیم...
شوخی کردم.Wink دستتون درست.Heart
چش پس یه تاپیک بزارین برا وحشت حلال من خودم براتون پست میزارم (:
ممنون (:
[تصویر: 3Jokes_350.gif]

دمش گرم خوب حال سگرو گرفت
(۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۳۳)سید سجاد نوشته است: [ -> ]علاوه بر این خدا کمکش کرد ذهنش خیلی خوب تونست تو موقعیت عکس العمل نشون بده ، دقیقا طی دویدن یک متر هم به سمت راست خودش منحرف میشه وگرنه بهش میخورد.
اگه خدا کمکش نمیکرد الان کتلت بود (:
(۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۵۴)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
یعنی داریم کسی رو که تو بچگیش این هنرنمایی ها رو نکرده باشه؟؟ [تصویر: upsidedwnsmiley.gif]

[تصویر: 383076_564437770254952_913958965_n.jpg]

یادش بخیر چقدر زود این دنیامو فراموش کردم SadSadSadSadSadSad یادمه کلی کیف می کردم ، و اندازه لذتش اونقدر زیاد بود که الان هنوز هیچ کاری اینقدر برام کیف نداره.

(۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۳۵)SARA 2020 نوشته است: [ -> ]اگه خدا کمکش نمیکرد الان کتلت بود (:
آره خب ، اصل همه چیز به خدا برمیگرده ، حتی عقل و هوش.
آخیش چه خوابی کردم.................
[تصویر: 1392-2-14%20(2).jpg]////[تصویر: 1392-2-18%20(2).jpg]
چرا به اونی که اولین بار به ذهنش رسید زرشکو سرخ کنه بریزه توی پلو نوبل ندادن؟
خدمت به بشریت مگه فقط کشف واکسن و قرصه؟

[تصویر: 200shesh-daily%2811%29.jpg]
عاقبت فضولی....[تصویر: b3am64u5ij3zf7sw8xvi.gif]
آدرس های مرجع