(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۱)arman mohseny نوشته است: [ -> ]تو یه پاساژ راه میرفتم که خوردم به یه نفر افتاد زمین سریع بلندش کردم و گفتم ببخشید. وقتی دستشو گرفتم دیدم از این مجسمه های مانکنه. دیدم یه یارو داره نگاه میکنه و یه لبخند هم رو لباشه بهش گفتم خنده داره فکر کردم آدمه. خوب که دیدم اونم یه مانکن دیگه است
خوب بقیه اش؟
(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۱)arman mohseny نوشته است: [ -> ]
یه سوتی باحال دادم، جذاب :تو پمپ بنزین سره نوبت با یکی دعوام شد، یارو اومد در ماشینمو باز کرد، اومدم بگم پاتو از گیریمت درازتر نکن، گفتم لنگتو از پات درازتر نکن.
وسط دعوا :یارو
)))) مامور جایگاه
)))))
آخه یکی نیست به من بگه وسط دعوا اصلا حرف نزن؟؟
مجید دلبندم ، اون گلیمه!
(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۱)arman mohseny نوشته است: [ -> ]تو یه پاساژ راه میرفتم که خوردم به یه نفر افتاد زمین سریع بلندش کردم و گفتم ببخشید. وقتی دستشو گرفتم دیدم از این مجسمه های مانکنه. دیدم یه یارو داره نگاه میکنه و یه لبخند هم رو لباشه بهش گفتم خنده داره فکر کردم آدمه. خوب که دیدم اونم یه مانکن دیگه است
خوب بقیه اش؟
(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۱)arman mohseny نوشته است: [ -> ]
یه سوتی باحال دادم، جذاب :تو پمپ بنزین سره نوبت با یکی دعوام شد، یارو اومد در ماشینمو باز کرد، اومدم بگم پاتو از گیریمت درازتر نکن، گفتم لنگتو از پات درازتر نکن.
وسط دعوا :یارو
)))) مامور جایگاه
)))))
آخه یکی نیست به من بگه وسط دعوا اصلا حرف نزن؟؟
مجید دلبندم ، اون گلیمه!
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۶)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
فوتوشاپ از این تابلوتر دیگه!
(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۵۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]به این میگن نگاه توهم گرایانه 
تعجب میکنم! یعنی بیکار بودن بیان همینجوری چند تا صندوق اضافه بذارن اونجا؟ یا بدتر، جایی که هیچ خبری نیست؟
به این میگن نگاه منطقی، و حتی اگر دلیل قویتری نداشته باشه، نگاه مثبت!
(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۵۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]فوتوشاپ از این تابلوتر دیگه!
میفرمایید این فتوشاپه.
ویرایش: البته دقت نکرده بودم تکرار گربهها رو، فکر کردم میفرمایید خود گربهها مربوط به همین تصویر نیستند.

حق با شماست.
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۶)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
قبلاً هم این رو گفته بودید فتوشاپه.
(۱۹/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)reyhaneh.sh نوشته است: [ -> ]ای که شاخ میگذاردی همه عمر !
دیدی که دست تقدیر عاقبت شاخ گذاشت !؟
![[تصویر: aks-khandedar-radsms011.jpg]](http://www.radsms.com/wp-content/uploads/2013/05/aks-khandedar-radsms011.jpg)
ولی این رو هنوز نمیفهمم کجاش فتوشاپه.
نقل قول:![[تصویر: usa3eylnmgzqnfu7tlm.jpg]](http://aksup.ir/images/usa3eylnmgzqnfu7tlm.jpg)
این چیه دیگه

؟؟حالم بد شد

!!! آدمو یاد اون دنیا میندازه

چندتا طنز انتخاباتی :
اینقدر گفتید صلوات جلیلی ختم کنید که فضایی روحانی برکشور حاکم شد ...!
-------------------------------------------------------
پادشاه عربستان در پیام تبریکی به منتخب ملت ایران به وی و مردم ایران بهترین آرزوها را تقدیم کرد !
پ.ن : فعلا بهترین آرزوی ما خبر مرگ توئه !
لطفا هرچه زودتر موجبات خوشحالی ملت ایران رو فراهم کن !!!
روحانی نیومده ، سکه ارزون شد، دلار اومد پایین ، سرعت اینترنت خوب شد ، مردم یه ذره تفکرشون آروم شده
همینجوری ادامه پیدا کنه هفته ای دیگه میرم زن میگیرم
واکنش قالیباف به شمارش آرا :
اتوبان امام علی ، تونل توحید ، تونل صدر ، پل صدر و دریاچه چیتگر تا اطلاع ثانوی تعطیل ! اصلا اتوبان همت هم تعطیله ! زباله هاتونم بدین روحانی براتون ببره ... !
از رئیس جمهور میخواهیم فی*ل*ترینگو از دو ماه دیگه برداره؛
من پروکسی سه ماهه خریدم،
استفاده کنم حیفه :|
با توجه به رای بالای ورزشکاران در شورای شهر تهران ، از این به بعد جلسات شورای شهر روی تشک B سالن شهدای هفتم تیر برگزار میشه!
محسن ﺭﺿﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺑﻮﺳﯿﺪﻥ ﭼﻬﺎﺭﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﺻﻨﺪﻭﻕ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪﺍﺗﻮﺭﯼ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﭘﯿﺸﮑﺴﻮﺕ ﻭ ﻣﺮﺑﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ!
(۲۸/خرداد/۹۲ ۹:۴۰)نجم الثاقب نوشته است: [ -> ]محسن ﺭﺿﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺑﻮﺳﯿﺪﻥ ﭼﻬﺎﺭﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﺻﻨﺪﻭﻕ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪﺍﺗﻮﺭﯼ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﭘﯿﺸﮑﺴﻮﺕ ﻭ ﻣﺮﺑﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ!
چهار گوشه یا هشت گوشه؟؟!!
(۲۸/خرداد/۹۲ ۹:۴۴)zryy نوشته است: [ -> ]چهار گوشه یا هشت گوشه؟؟!!
گوشه های بالایی مورد نظره ، پایه ها دیگه لازم نیست