(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۰)sarallah نوشته است: [ -> ]این حرکت را انجام بدین جالبه واسه اینه که یکم از فاز انتخابات بیاید بیرون
خدا حفظت کنه این دیگه چی بود؟؟؟!!!!!!
به نام خدا
من نفهمیدم چه فکری پشتش بوده
![[تصویر: Sadaghe.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/7/Sadaghe.jpg)
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۷)Night_World نوشته است: [ -> ]به نام خدا
من نفهمیدم چه فکری پشتش بوده
![[تصویر: Sadaghe.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/7/Sadaghe.jpg)
واسه خسیس ها گذاشتن،اولی رو رد کنه ببینه،دومی عذاب وجدان بگیره ،سومی پول بده

بعد چون دست کرده تو جیبش فهمیده یکم هم پول خورد داره که کرایه تاکسی هم نمیشه
اونوقت بریزه تو اون سبزا
سلام
بعد فلسفه ی اون چندتای دیگه که با علامت قرمز مشخص کردم چیه

اون یکی ها واسه خسیس های محله سفلی است
بخاطر همین تعدادش هم کمتر چون این محله علیا از سفلی پولدارترن

(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۷)Night_World نوشته است: [ -> ]من نفهمیدم چه فکری پشتش بوده
البته یه جور دیگه هم میشه نگاه کرد.
افراد این محله آنقدر اهل کار خیر و دست و دل باز هستند که هر چقدر هم کمیته امداد صندوق صدقات میذاره بازم میبینه کمه.

اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده... بزن تو سرش بیارش اینور الآن یه گلابی می خوره تو سرش چارتا فرمول جدید اضافه می کنه به فیزیک. همینطوریش افتادیم...
*******سوتی ها*******************
دم خیابون لم داده بودم رو یه شاسی بلند ۲۰۰ میلیونی یه دختره اومد بهم گفت ماشین خودته یا باباته؟ نیم نگاهی بهش کردم و گفتم دوست داشتی تو هم یکیشو داشتی؟ سویچشو دراورد سوارش شدو رفت. دقیقا افسردگی گرفتم الانم تحت درمانم.
رفتم تو مغازه مانتو فروشی میگم :آقا این مانتو که پشت ویترین زدین ۶۵هزارتومن، چنده!!!!!؟ ینی نابود شدما...
تو یه پاساژ راه میرفتم که خوردم به یه نفر افتاد زمین سریع بلندش کردم و گفتم ببخشید. وقتی دستشو گرفتم دیدم از این مجسمه های مانکنه. دیدم یه یارو داره نگاه میکنه و یه لبخند هم رو لباشه بهش گفتم خنده داره فکر کردم آدمه. خوب که دیدم اونم یه مانکن دیگه است
یه سوتی باحال دادم، جذاب :تو پمپ بنزین سره نوبت با یکی دعوام شد، یارو اومد در ماشینمو باز کرد، اومدم بگم پاتو از گیریمت درازتر نکن، گفتم لنگتو از پات درازتر نکن.
وسط دعوا :یارو
)))) مامور جایگاه
)))))
آخه یکی نیست به من بگه وسط دعوا اصلا حرف نزن؟؟ ***********************************************************
انقدرحال میکنم بااینایی که مواظب وسایلاشون هستن
بعدمیان قایمشون کنن که خراب نشن، گمشون میکنن!
عاشق اون صحنه ایم که چن نفر با هم میریم رستوران میخوایم حساب کنیم!!
یکی زیپ کیفش وا نمیشه!
یکی داره دنباله کیفش میگرده!
یکی دکمش گیر کرده!
یکی دستش تو جیبش تو همین لحظه جا نمیشه!!
اون یکی گوشیش زنگ میخوره!
اون یکی کیفش تو ماشین جا مونده!
دقت کردین تو این فیلما طرف خیلی شیک و مجلسی خواب میبینه و همه چی واضح و قابل فهم نشون داده میشه.. حالا ما خواب میبینیم.. اولش تو میدون جنگیم بعد یه دفعه تو خونمون ظاهر میشیم آخرشم تو سیاره ی مریخ سر درمیاریم..
(۲۷/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]البته یه جور دیگه هم میشه نگاه کرد.
افراد این محله آنقدر اهل کار خیر و دست و دل باز هستند که هر چقدر هم کمیته امداد صندوق صدقات میذاره بازم میبینه کمه.
سلام
به این میگن نگاه توهم گرایانه