نمیدونم چرا دخـترای امـــروزی از سایز كله شون راضـی نیستند !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حتــــــما بـــاید یه قابـلمه یا زود پزی ، چیزی بـذارن زیر روسری شون تا ســـرشـون بشــه اندازه برج میلاد...
1.رسول خدا - صلّی الله علیه و آله : زمانی که دیدید زنانی موهای سر خود را مثل برآمدگی پشت شتر نموده و در میان نامحرمان ظاهر می شوند، به آنها بگوئید که نمازشان قبول نیست.«کنزالعمال/ ج 16/ ص 392»
2.پیامبر اعظم صلی الله و علیه و آله : دو گروره از دوزخیان را دیدم که در این زمان هنوز نیامده اند ... زنانی که پوشیده ولی برهنه اند .... سرهایشان را مانند کوهان شتر برجسته می کنند، اینان به بهشت نمی روند و بوی بهشت را که از فاصله ای بسیار زیاد به مشام می رسد، استشمام نمی کنند. «میزان الحکمه/ج1/ص530»
3.رسول خدا - صلّی الله علیه و آله: در آخر الزمان از میان امت من زنانی خواهند آمد که پوشش دارند اما برهنه اند و بر سرهایشان بر آمدگی مانند کوهان شتر خراسانی وجود دارد ... پس آنان را لعنت کنید که ملعونند. «صحیح مسلم /ج6/ص168»
خدایا این رسمشه ؟؟؟؟؟
یعنی الان وسط سیاه تابستون همه از نعمت گرما بهره مند بشن اونوقت ما زیر بارون تو این هوای سرد پتو بکشین سرمون بخوابیم؟؟!!!!!

فکر نکنین دارم غمپز درمیکنم ها فقط چون تو آمپاس شدید بودم گفتم که شما تو گرما هستین مثل ما یه کم احساس خنکی کنین

قانون هایی که نیوتن یادش رفت :| :| :|
قانون صف:
اگر شما از یک صف به صف دیگری رفتید، سرعت صف قبلی بیشتر از صف فعلی خواهد شد.
قانون تلفن:
اگر شما شمارهای را اشتباه گرفتید، آن شماره هیچگاه اشغال نخواهد بود.
قانون تعمیر:
بعد از این که دستتان حسابی گریسی شد، بینی شما شروع به خارش خواهد کرد.
قانون کارگاه:
اگر چیزی از دستتان افتاد، قطعاً به پرتترین گوشه ممکن خواهد خزید.
قانون معذوریت:
اگر بهانهتان پیش رئیس برای دیر آمدن پنچر شدن ماشینتان باشد، روز بعد واقعاً به خاطر پنچر شدن ماشینتان، دیرتان خواهد شد.
قانون حمام:
وقتی که خوب زیر دوش خیس خوردید تلفن شما زنگ خواهد زد.
قانون روبرو شدن:
احتمال روبرو شدن با یک آشنا وقتی که با کسی هستید که مایل نیستید با او دیده شوید افزایش مییابد.
قانون نتیجه:
وقتی میخواهید به کسی ثابت کنید که یک ماشین کار نمیکند، کار خواهد کرد..
قانون بیومکانیک:
نسبت خارش هر نقطه از بدن با میزان دسترسی آن نقطه نسبت عکس دارد.
قانون تئاتر:
کسانی که صندلی آنها از راهروها دورتر است دیرتر میآیند.
قانون قهوه:
قبل از اولین جرعه از قهوه داغتان، رئیستان از شما کاری خواهد خواست که تا سرد شدن قهوه طول خواهد کشید.
ماشالله دوستان دورخیز کرده بودن این شبا تموم شه چراغ تایپیک رو روشن کنن
این هم اندراحوالات نسل پنجم انقلاب
![[تصویر: e2d82e1cb47f7adf477aa1ea840390f8_425.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7872514943/e2d82e1cb47f7adf477aa1ea840390f8_425.jpg)
مامان من آخر دموکراسیه!!!
وقتی میخواد فحش بده نظر خودمم میپرسه!!مثلا میگه :
[b]میخوای بهت بگم نفهم ؟میخوای بگم شعور نداری؟؟؟
دقت کردین وقتی مهمون میاد آشغال ریزه های روی قالی چقدر به چشم میان و بزرگ میشن؟؟؟
اصلا میان جلو سلام و احوال پرسی میکنن!!!